- 22 Kasım 2010
- 33
- 0
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepiniz )
ilk günlerde agrimasi cok normal, ben bile ilk hafta dogru dürüst oturup kalkamadim, araba kullanirken zorlandim , is yerinde kalkarken ah vah diyordum, ama pes etmedim yaptim, sonradan kaslar alisti yani gevsedi rahatladi...
her gün yapinca insan kondisyonlu da oluyo yani gün gectikce onlarla birlikte cok az dinlenerek yapabiliyo insan..
bu arada arkadaslar ben baska bir fitness programi daha kesfettim...size adini yazayim, youtube´da aratin bakin...
"Shred - Schlank in 30 Tagen" - bu programda 3 bölüm var, level 1 - level 2 - level 3... Level 1´den baslayip devam ediliyor... onada bir bakin derim ben...
selamlar
Bu arada kandiliniz mübarek olsun!!! sevgiler selamlar...
Sen baktınmı Hatice bu programa nasıl bişeye benziyor. Slim in 6 gibi motive edici öncesi ve sonrasını gösteren resimler var mı
Sürekli aynı şeyi yapmaktan birazda sıkıldım aslında ben. Daha öncede yazdığım gibi bir gece slim bir gece leslie yapmaya başladım. Yalnız dün akşam farkettimki bana eskiden çokkk çokk hızlı gelen Leslie 3 mile yağ yakıcı yürüyüşü slimden sonra yavaş geldi. Onların hızla yürüdüğü yerde ben hafif tempolu koşu yaptım. Vücut çalıştırdıkça çok güzel alışıyor. Bunu farketmek bile tükenmekte olan motivasyonumu geri getirdi
Dün geceki tek sorun kandil münasebetiyle kayınvalidemin yapmış olduğu irmik helvasıydı.Akşam saat 8'de geldi evimize helva. Saat 10'a kadar kendimle mücadele ettim ve saat 22:30'da yedimm :1
Pişmanmıyım...Evet çok pişmanımm... Ama her gecede bulunmuyo böle şeyler napalım. Bi daha olmayacak