Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

su içmek gerçekten çok mu önemli arkadaşlar? yani doktor diyor 2.5 litre
ben en sıcak günde bile 1 lt içiyorumdur ancak
genelde 1 bardak suyla günü bitiririm
mesela yarım bardak su mu içtim yarım saat içinde wc ye yetişmem gerekir
yani bu da faydalı mı bilmiyorum ki öyle sürekli wc ihtiyacı olunca da kendimi zorlayıp içmiyorum ne yalan söyliyim

Suyu bol içerim ben normalde ama 2 litre civarında kalır. 3 litre içtiğim zaman tartıda eksiyi daha fazla görüyorum. Az içince kesinlikle ödem oluyor bende ,özellikle çay kahve içtiysem. Alkol kullanınca da bir bardak biraya mesela 3 bardak su içerim böylece hiç baş ağrısı, akşamdan kalmalık falan olmaz

o zaman zorlayayım mı kendimi
birden bardak bardak değil de yudum yudum zaman içinde içmek lazım diyolar
sen öyle mi yapıyosun?

o zaman zorlayayım mı kendimi
birden bardak bardak değil de yudum yudum zaman içinde içmek lazım diyolar
sen öyle mi yapıyosun?
Benim pipetli bir suluğum var 1 litrelik, pipeti de irice. Onunla içiyorum günde 3 sefer dolduruyorum. Öğlene kadar 1 litre, akşam 4-5e kadar 1 litre, sonrasında yatana kadar ne içersem diye hesapladım kendimce.
Bünyeye göre değişir bence illa 3 litre şart değil ama 1 bardakla da günü bitirme derim ben

S Spizella gunaydin canim.
Tabi cok farkettiriyor su, ozellikle kacamaklardan sonraki gun toparlamak icin iyi olur demistim ama sen gunluk miktarin da altindasin.
Bazilari ihtiyac meselesi diyorlar ama 2 litre civaridir bence ihtiyac
Kahvaltidan once 1 veya 2 bardak suyu aliskanlik yapmali oncelikle kesin.
Yemeklerden yarim saat once de icsen 1 lt yapti.
Ben baya buyuk bardakla aksamlari surekli icerim az az ozellikle nikotin yani.
Beni suya alistiran o buyuk bardak oldu.

öğlen gidip alayım bari öyle bişey

Ben 3 litreden fazla içiyorum. Severek içiyorum. Su içtikçe içesi geliyor insanın. Bi yere gidince yada dışarda su içmek aklıma gelmiyor

Düzenli içtiğinde hemen tuvalet durumu olmuyor. Ben de az içiyordum ve bir düzene girene kadar evet yarım lt içsem tuvalet ihtiyacı duyuyordum.

Ara öğün 13:00
  • yarım elma
  • bir avuç fındık
  • kayısılı bitki çayı

Bitki çayı a101 de indirime girmiş sanırım 10,90₺ içen var ise eğer.

Eklentiler

• 7C2B557F-C0D7-4F7B-9DF7-AE34425A15DB.jpeg
    74,4 KB · Görüntüleme: 35
Bugün ara öğün olarak bir bütün mısır yedim, kahvenin yanında da züber yemiştim. Yedikçe yiyorum bakalım ne olacak.
Stresli bir dönemden geçiyorum, aynı zamanda çok heyecanlıyım. Hayatımızda değişikliğe gidiyoruz, bizi çok mutlu edecek bir şey fakat üzücü durumlar yaratabiliyor aileden yana. Üstesinden geliriz diye umut ediyorum.

Ben
Ben de akşam yorumları okuyup topluca paylaşacağım.

Her zaman 3-5 de olsa vermem gereken kilom oldu. Canım bir şey isteyince bir lokma ile nefsimi köreltemiyorum. Epey yiyorum, rahatsız olana kadar. Psikolojik olduğunu düşünüyorum yemelerimin.

Şu an diyetisyenle devam ediyorum. Yine de ufak kacamaklarim oluyor. Sabah eşime kızıma kahvaltı hazırladığımda bir parça ekmek, peynir yemek gibi. Bu alışkanlığı bırakırsam sonuç daha iyi olacak benim için.

Ben de

15 Ağustos Salı menü
Sabah 09.00:
Granola, 7-8 yaban mersini, 1 çay bardağı süt

Ara 10.30:
1 muz

Öğlen 12.30
8 parça sushi

Akşam 16.00
Tavuklu salata

Ara 18.00
Türk kahvesi yanına bir kare çikolata

Su 2.5 litre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…