Akşama kadar nasıl durdun ya18:00 akşam yemeği
- 2 kaşık mantı üstüne 4 kaşık sarımsaklı yoğurt
Ve kapanış bişey yemedim sonra
3 litreden fazla su
Bitki çayı
Türk kahvesi
4000 adım sadece
Kahvaltı ve arada yediklerimi paylaştım canımAkşama kadar nasıl durdun ya
Ay pardon ben tek öğün sandım bir an :)Kahvaltı ve arada yediklerimi paylaştım canım
Öyle olsaaaa tığ gibi olurumAy pardon ben tek öğün sandım bir an :)
Evet canım bende öyleyim mesela ara ogun yapınca rahat veriyorum ac kalınca veremiyorum ilginçGüzel eksiler görüyorum kızlar bol bol yiyerek. Ben aralıklı oruç değil de kendi listeme devam edeceğim. Hem açlıktan kıvranmıyorum hem bolca yiyorum hem zayıflıyorum
Sindirim problemim var zaten benim, sanırım sağlıklı yedikçe çalışıyorEvet canım bende öyleyim mesela ara ogun yapınca rahat veriyorum ac kalınca veremiyorum ilginç
Bromelain regl şişkinliğine çok iyi geliyor bana. Ananas da öyle meyve yerine tüketebilirsin, bir nebze rahatlatır en azındanRegl oldum.şişkinlik ve iştah açıklığıcanım sıkkın yani
Yaaaa çok sevindim bu harika bi olayGüzel eksiler görüyorum kızlar bol bol yiyerek. Ben aralıklı oruç değil de kendi listeme devam edeceğim. Hem açlıktan kıvranmıyorum hem bolca yiyorum hem zayıflıyorum
Deneyeceğim mutlaka.teşekkürlerBromelain regl şişkinliğine çok iyi geliyor bana. Ananas da öyle meyve yerine tüketebilirsin, bir nebze rahatlatır en azından
Bunu kahvaltıdan önce mi içiyosunGünaydın
Tarçınlı Türk kahvem
Evet bu ve 1 litre kadar da su içiyorumBunu kahvaltıdan önce mi içiyosun