Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Merhaba yatılı misafirim var, dün giremedim. Dünkü menüm
13.00 1 yumurta, domates, salatalık, biber
21.00 1 kase çorba, et kavurma, salata
Aralarda çay kahve içtim, verimsiz bir gün oldu.

Bu pazar da gözlemeli bir kahvaltı yaptık. Yarım gözleme yedim. Az once de dondurma. Akşama dayanabilirsem bir şey yemeyi düşünmüyorum. Bol su ve çayla günü bitiririm inşallah.

Merhabalar.dün benim de kaçamaklarım oldu:kek.
Bugün yeniden başladım.sabah; menemen,peynir,yeşillik,1 dilim ekmek,çay
Öğle;6 kaşık zeytinyağlı taze fasülye, yarım dilim ekmek,bir kase yoğurt yedim.

Ya ben hamur özellikle mayalı bişeyse böyle şişiyorum ya
Hemen yedikten sonra 1 saat içinde oluyor
Başka bu sorunu yaşayan var mı?
Ben aynen böyleyim, makarna falan da böyle yapıyor işte. Çölyak için bakıldı bir şey çıkmadı

Bende de çölyak çıkmadı, ama şişkinlik gaz tuvalete gitme sıklığında artış falan oluyor
İntoleransımız var diye düşünüyorum da hiç mi yemiycez?
Bende tam tersi kabızlık oluyor. Çölyak olmadığı için arada yeriz ama şöyle diyette olunca aalında ne kadar çok yediğimi ve şiş şiş gezdiğimi anladım az yiyiynce midem daha rahatmış ve hafif aç olmak da iyi geldi bana

Ya aslında gerçekten enerjim arttı
biz gluteni abarttıkça heralde vücut onunla uğraşmaktan hantal ve enerjisiz oluyor

Cuma gününden balığım kalmıştı 400 gramlık bir çipurayı pişirip ikiye bölüyorum
temizlenince kafası kuyruğu kılçığı falan da çıkınca herhalde 300 gr kalıyodur sonra onun da yarısını yiyorum
150 gr kadar et ile ekmeksiz bunu yedim bu akşam

Eklentiler

• IMG_2340.jpeg
    174,3 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba kızlar menumu yazmak için geldim pek keyfim yok bugün niyeyse havalardan sanırım
Sabah 2 dilim yumurtalı ekmek peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 kase soğuk çorba patlıcan kabak az yağda airfryer da yaptım yanına
Aslinda ara ogun olarak yemiştim ama akşam yemeğimde oldu akşam bise yemek istemedi canım 3 dilim karpuz ceyrek haşlanmış mısır
Bugun yürüyüşe gidemedim adım 6000 de kaldı
Su 3 u geçmiştir ama kaç bilmiyorum

Eklentiler

• 20230813_201201.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar iyi akşamlar. Sabah iki yumurta üç dilim sucuk bir parça peynir yedim sonra Türk kahvesi sonra nescafe içtim
Saat 2:00 gibi yarım kase şehriye çorbası
Dört gibi de bir kase şehriye çorbası içip günü kapattım şu anda da yeşil çayımı
içiyorum :)

Merhaba kızlar, sabah kahvaltim

Akşam yemeğim

Ara öğün olarak yarım kase aşure 1 porsiyon meyve, yarim paket nohut cips, 1 avuç çiğ kuruyemislerden yedim öğünler iyi de aralarda keyfi atıştırma çok yapıyorum ya. Zaten kilo alma sebebim de hep düzensiz ve sağlıksız atistirmalardı şimdi biraz daha sağlıklı tercihlerde bulunuyorum.

Günaydın kızlar, regl olacağım sanırım 2 -3 gündür çok ağrım var ilk kez böyle dayanamayacak kadar zorlanıyorum. Normalde her türlüsüne katlanırım ama bu belimden bacağıma vuruyor resmen hem de kasık ağrısı var.

Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
3 yk yoğurt
4 yk haşlanmış makarna yedim

Bugün ki kahvaltım

2 kaşık yulaftan muzlu yulaf lapası, içerisine ceviz ve fıstık ezmesi ekledim.

Selam kızlar.
Kahvaltım;
1 hindi füme
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 cherry domates
1 minnok salatalık
8 kiraz

Ara: 1 çb kefir
6 kiraz

Öğlen:
Tavuklu rice noodle

Akşama salata yemeyi düşünüyorum ama bakalım.
5 öğüne geçtim bugün bakalım nasıl etkileyecek beni

Eklentiler

• IMG_20230814_121831.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 26
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…