- 17 Haziran 2015
- 4.520
- 8.973
Ben de şişerim ama hemen değil. Çölyak aklıma geldi sizde görünce. Test, tahlil hiç yaptırdınız mi? Ekmeği, hamur işini kestiğimde hemen karın bölgem incelir benim deYa ben hamur özellikle mayalı bişeyse böyle şişiyorum ya
Hemen yedikten sonra 1 saat içinde oluyor
Başka bu sorunu yaşayan var mı?
Ben de şişerim ama hemen değil. Çölyak aklıma geldi sizde görünce. Test, tahlil hiç yaptırdınız mi? Ekmeği, hamur işini kestiğimde hemen karın bölgem incelir benim de
Bu fotograf benim normal halimYa ben hamur özellikle mayalı bişeyse böyle şişiyorum ya
Hemen yedikten sonra 1 saat içinde oluyor
Başka bu sorunu yaşayan var mı?
Gluten,bol karbonhidrat,bol sigara,alkol, az/duzensiz uyku ve hareketsizlik cidden vucudu hantallastiriyor.Ya aslında gerçekten enerjim arttı
biz gluteni abarttıkça heralde vücut onunla uğraşmaktan hantal ve enerjisiz oluyor
Günü bir de akşam soğuk americano ile kapattım, akşam yememiş oldum.Selam kızlar.
Kahvaltım;
1 hindi füme
1 dilim peynir
5 siyah zeytin
1 cherry domates
1 minnok salatalık
8 kiraz
Ara: 1 çb kefir
6 kiraz
Öğlen:
Tavuklu rice noodle
Akşama salata yemeyi düşünüyorum ama bakalım.
5 öğüne geçtim bugün bakalım nasıl etkileyecek beni
Bu fotograf benim normal halim
Ama sasirdim 49 larda fazla şişiyormus ama anlik bir halin bu sanirim.
Gluten,bol karbonhidrat,bol sigara,alkol, az/duzensiz uyku ve hareketsizlik cidden vucudu hantallastiriyor.
Ben simdi uyku hijyeni diye bir sey ogrendim onu arastiriyorum cunku cok duzensiz ve kalitesiz uykum.
Ben metro marketten almıştım ama kacro ve onlineda da varOlmaz mı balon gibi şiş göbeğimi işyerinde hamile sanmışlar :)
Aaa hiç bilmiyodum onu alırım ben de nerden bulunur ki
Kizlar gordugum kadariyla herkes hafta sonu farkli sartlardan dolayi kacamaklari artiriyor.
Bir kac onemli nokta var en azindan onlari yapip hasari aza indirelim.
Hafta sonu su ve adim miktarini artiralim.
Kacamak ertesi su miktari artirilip,karbonhidrat miktari azaltilmalidir.
Hafta ici odem caylari veya maydanoz,limon haslama suyu icelim.
Tartilip arti gorup pes etmeyelim.
Tuzu azaltmaliyiz
Kacamak gunu tercih yapilabiliyorsa daha saglikli olani secebiliriz.
Bu surecte tatliya ozenmemek icin,cok saglikli atistirmaliklar var arada onlardan yapilip,kahve yaninda yenilebilir.
Bir de kaloriden ziyade karbonhidrat miktari ve kalitesi onemli yiyecegin.
Sagliksiz ogunler arttikca toplam kalori az olsa da olusan yag istemedigimiz bolgelere yerlesiyor.
Ve son olarak hatirlatayim.
Bu uasam sartlarinda bagisikligimiz korumaya cok cok ihtiyacimiz var.
Diyet yaparken her turlu saglikli besini alalim,gerekiyorsa hesap yapalim,liste yapalim,arastiralim.
Ayrica kirmizi meyveler,yaban mersini,aronya,ahududu,kizilcik,frenk uzumu cok guclu antioksidan.
trendyollardan falan bulayım burada metro macro marketler hak getireBen metro marketten almıştım ama kacro ve onlineda da var