Harikasın tebrik ederiiimKızlar geçen hafta 86.8 di bu hafta 85.45 toplamda 1.35 gr gitmiş :) bu hafta en az 1 kg vericem diye söz vermiştim sözümü tuttumben 5 temmuzda başladım diyete 1 ay oldu yani ilk ay toplam kayıp 8.1 oldu hedefim 9 du ama olsun bu da bişey Eki Görüntüle 3282072
Ben de bir 15 kg versem mükemmel olurHedef kiloma 15 kilo kaldı benim de
Teşekkür ederim yol uzunHarikasın tebrik ederiiim
Deme öyleeeeBen hiç söylemeyim o zaman
İnşallah maşallahDeme öyleeeebaşaracağız
Üzülme regl döneminde şişkinlik oluyo bence ondandırGünaydın kızlar, ben sanırım bugün alınırım listeye. 62.5 çıktım 500 gram almışımdün regl oldum umarım ondandır çünkü dün sabah mantarlı omlet ve öğlene de salata yedim sadece. Regl olunca spora da gidemedim ilk 3-4 günüm yoğun geçiyor bayağı.
Totale bakmak lazım bazen iner bazen çıkar ama 1 ayın sonunda toplamda eksideysen iyi gidiyorsun demektir benceEki Görüntüle 3282078
Ben artı gördüm bu haftadikkat edemedim pek, toparlamaya çalıştım ama olmamış. Önümüzdeki hafta 69ları göreceğim, söz verdim kendime. Aslında hedefim birinci ayım biterken 5 kg vermiş olmaktı. 3. Haftayı artışla bitirmeseydim belki mümkün olabilirdi. Üzülsem de küsmeyeceğim, kendimi ettim telafisini de en güzel şekilde yapacağım.
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar, azminiz de siz de bir o kadar muhteşemsiniz. Bayılıyorum her birinizemaşallah nazarlar değmesin.
inşallah :) hepimiz için daha da iyisi olsun. çok teşekkür ederimTotale bakmak lazım bazen iner bazen çıkar ama 1 ayın sonunda toplamda eksideysen iyi gidiyorsun demektir bence
maşallah tebrik ederimmEki Görüntüle 3282096
Günaydın kızlar sonunda makus talihimi detoksla yenip 1900 gr verebilmisim bu haftabunu gidip günlerce gözümün önünde yenen dondurmalar ile kutlayayım şaka yapıyorum tabii
Artı gören arkadaşlar da asla üzülmesin vücut ödem olarak depoluyor bir sonraki hafta fazlasıyla geri veriyor kendimden biliyorum geçen hafta dikkat etmemiştim ve artı görmüştüm bu hafta neredeyse 2 kg gitmiş.
Bende böyle bir sıkıntı var, ekmek yemezsem veremiyorum hatta spora da başlasam kastan gidiyor yağdan değil. Ayrıca pilav,makarna, bakliyat türevleri ve yoğurt, yulaf, süt inanılmaz şişkinlik yapıyor. Eee geriye de bir şey kalmıyor ne yiyeceğim benÜzülme regl döneminde şişkinlik oluyo bence ondandır
Yoksa zaten paylaştığın menüler gayet iyiydi kilo vermemiş olman garip yani.