Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben artı gördüm bu hafta dikkat edemedim pek, toparlamaya çalıştım ama olmamış. Önümüzdeki hafta 69ları göreceğim, söz verdim kendime. Aslında hedefim birinci ayım biterken 5 kg vermiş olmaktı. 3. Haftayı artışla bitirmeseydim belki mümkün olabilirdi. Üzülsem de küsmeyeceğim, kendimi ettim telafisini de en güzel şekilde yapacağım.
Hepinizi tebrik ediyorum kızlar, azminiz de siz de bir o kadar muhteşemsiniz. Bayılıyorum her birinize maşallah nazarlar değmesin.

Üzülme regl döneminde şişkinlik oluyo bence ondandır
Yoksa zaten paylaştığın menüler gayet iyiydi kilo vermemiş olman garip yani.

Totale bakmak lazım bazen iner bazen çıkar ama 1 ayın sonunda toplamda eksideysen iyi gidiyorsun demektir bence

Tüm kilo verenleri kutlarım.ben ilk tartıda olumsuz sonuç aldım.şehirdışı yolculuk yaptım.yol ve son iki gün dikkat edememe beni batırdı.79.5 tartı resmi çekmeyi unuttum.acemilikbugün sıfırdan başlıyorum.bir arkadaşımızın bahsettiği uygulamayı, fatsecret,kullanmaya başladım bugün itibariyle .su içmeye özen göstereceğim söz verdim kendime.

Sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek,domates,peynir,2 dilim sucuklu yumurta,çay vardı.sabah aç karnıma 1 bardak su içmiştim

Günaydın kızlar. 2 günlük kabak detoksu sonucum -1.2 kg
55.4 ile başlamıştım bugün de yapsam 53 ü görürdüm ama evde değilim.
Boyum 1.59
Kilom 54.2
Beni de listeye alabilir misiniz

Eklentiler

• 13E78801-522D-43EE-AA9B-A5E676A248EB.jpeg
    215 KB · Görüntüleme: 33

Günaydın kızlar sonunda makus talihimi detoksla yenip 1900 gr verebilmisim bu hafta bunu gidip günlerce gözümün önünde yenen dondurmalar ile kutlayayım şaka yapıyorum tabii
Artı gören arkadaşlar da asla üzülmesin vücut ödem olarak depoluyor bir sonraki hafta fazlasıyla geri veriyor kendimden biliyorum geçen hafta dikkat etmemiştim ve artı görmüştüm bu hafta neredeyse 2 kg gitmiş.

maşallah tebrik ederimm

Üzülme regl döneminde şişkinlik oluyo bence ondandır
Yoksa zaten paylaştığın menüler gayet iyiydi kilo vermemiş olman garip yani.
Bende böyle bir sıkıntı var, ekmek yemezsem veremiyorum hatta spora da başlasam kastan gidiyor yağdan değil. Ayrıca pilav,makarna, bakliyat türevleri ve yoğurt, yulaf, süt inanılmaz şişkinlik yapıyor. Eee geriye de bir şey kalmıyor ne yiyeceğim ben

Diyet listemde günde 6dilim ekmek, 4 meyve , 1 çay bardağı kefir, sabahları 2 kayısılı su vardı.
Sabah yumurtalı peynirli klasik kahvaltı.
Öğlen 2 köfte kadar protein türevi ve 6-8 kaşık sebze + yoğurt
Akşam 2 köfte kadar protein türevi ve 6-8 kaşık sebze

İnanılmaz ama bu diyetle cidden kilo veriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…