Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Canlarım bu sabah dünki kıymanın 50 gramına 1 yumurta kırdım yanında da 1 dilim kepek ekmeği ve 20 gr peynir yedim.
Daha sonra türk kahvesi ve maden suyu içtim
Bu ara iki öğün yapmaya çalışıcam 16:00 da 150gr pilav 150 gr kuru fasülye yedim ve günü kapadım. 1 saat sonra falan da yeşil çay içerim

Öğlen 1 kaşarlı tost,2 bardak ayran;ara öğünde 1 bardak kefir,1 şeftali yedim.akşam birazdan yenecek menüm,taze fasülye ve salata . en son da 1 bardak yeşil çay içmeyi istiyorum.

Nerden anlıyosun neyden verdiğini tartının uygulamasından mı. Bende ki tartının da uygulaması var yazıyo orda ama gerçekmidir güvenemedim :)
Ben de mi tartıdan bakıyorum metabolizma yaşım gençleşti yağ oranım düştü gerçektir inş ama diyetisyene gitmek istiyorum hem takip hem yağ oranı cihazı için

Bugünki menüm
Kahvaltı , lor peynir yumurta domates ceviz ve 1 parça tost

Öğle karpuz ceviz kiraz sapı çayı

Akşam kıymalı yoğurtlu ıspanak ile gün bitti ve sporumu da yaptım bisiklet

Eklentiler

• A47CFC75-388D-46A3-9E1D-E50387C9D2BA.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 34
Akşam yemeği 17:30
  • 2 dilim ekmek
  • karnıyarık

Eklentiler

• 42D7F019-BDCB-4743-BADD-2D2852D9A799.jpeg
    170,1 KB · Görüntüleme: 28
Akşam yemeği olarak pek akşam yemeğine benzemesede

Peynirli yumurta yaptım 2 yumurta ile
Domates ve salatalık yedim

3 litre su, bir türk kahvesi, bir yeşilçay içtim.

Günü bu şekilde kapatıyorum.
Arkadaşlarla dışarı çıkacağım orada da kahve içeceğim. Bu günlük bu kadar, ayrı bir egzersiz yapmadım. İşten gelirken 20 dk kadar yürüdüm sadece.

Herkese iyi aksamlar kızlar menumu yazayım
Sabah yumurtalı patates peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle türlü yemeği 1 tabak ve salata biraz ekmek
Ara 1 galeta ve maden suyu
Akşam 1 kase şehriye çorbası 3 köfte salata
Bide odul niyetine kahve yanında 1 kare çikolata yedim
Su 3 lt
Adımlarım 12000

Eklentiler

• 20230804_201949.jpg
    60,5 KB · Görüntüleme: 28
Ben de mi tartıdan bakıyorum metabolizma yaşım gençleşti yağ oranım düştü gerçektir inş ama diyetisyene gitmek istiyorum hem takip hem yağ oranı cihazı için
Yaaa ben gidemem hem bebeğim küçük hemde ben yaşam tarzı değişikliği olarak bakıyorum duruma eğer diyet kafasına girersem ve kaçamak yaparsam nasılsa bozuldu diyorum ipin ucu kaçıyor :)

Günaydın kızlar dün spporumu yaptım
5bin adım attım sıcaklardan çok dışarı çıkamadım
Sabah klasik kahvaltı sürekli tabağını attığım
Öğlen 1 sade türk kahvesi ve yeşil elma
Akşam fasülye yemeği ve salata yedim

Selam canlar günaydın herkese
Ben bu hafta sigarayı bırakmaya çalışıcam yani öyle azar azar değil direk kestim dünden beri hiç içmedim. Aslında oğluma hamileyken bırakmıştım emzirirken de içmedim hiç ama ek gıdaya geçince tekrar başladım malesef gerçekten berbat bişey 3 aydır içiyorum malesef tekrar bırakmaya çalışıcam bu benim için çok zor gerçekten ama yapabilirim daha önce nasıl bıraktıysam yine yaparım kendimi sürekli oyalicak şeyler bulmam lazım şu bikaç günü atlatsam aslında sonrası çok kolay olucak benim için bi kaç gün bana müsade kızlar inşallah çok atıştırmam bu süreçte

Günaydınn..
Sabah spora gidip geldim 40 dk kadar hafif şekilde fitness yaptım. Kahvaltım;
1 kalın dilim peynir, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kiraz domates, 9 zeytin, 2 dilim karpuz.

Dışarı çıkacağız yemeğimi yanıma alacağım. 3 yemek kaşığı haşlanmış beluga mercimek ve kabak rendesine yoğurt katacağım. Bir de elma aldım. Akşama bakalım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…