Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Benim ibs rahatsızlığım var bakliyat hiç tüketmiyorum. Mayalı yiyecekler de dokunuyor.
Kolesterolüm de olduğu için yumurta haftada 3, tereyağ ve sakatat yok, tatlı yok, süt sadece laktozsuz ve yağsız (peynir ve yoğurt da öyle)

Gerçekten zor oluyor

gunaydın kızlar hatta tunaydınn
haftanın son gunu oldugundan oldukça yogunum kusura bakmayın sımdı yazabiliyorum
tartı v kahvaltı fotom ektedır
bu hafta pek yuruyus yapamadım ama ona gore ıyı dıye dusunuyorum yıne de sıcaklardan hıc enerjımm yok cınku

vee bende de boylece yenı hedef olan 65 kilidi açıldııı

Herkese selam
Yeni gelenlere kendimi tanitayim.
Ben grubu buyuk hayalle acip,tatile kacan kisiyim...
Iznimde cok karisik gezdigim icin tartilamadim duzenli.
Yiyordum ama hareket de ediyorum diye almam saniyordum.
62 ile izne ciktim ve bir ara tartida 66.9 gordum,şok oldum.
Regl olup 1,2 kilosu gitmistir ama cok cok cok uzgunum.
Zaten 67 ile baslamistim diyete.
Ayni hale donmek asiri uzdu ve uzuldukce daha da yedim.
Simdi annemin evindeyim,pazar gunu evime donup asiri bir diyete baslamaliyim.
Evdeki yuruyus bandini ve eliptigi kullanmam icin lutfen zorlayin beni

Yeni gelen arkadaslari da ekleyip tabloyu bugun paylasirim.
Azimle devam eden hepinizi tebrik ediyorum

Selam kızlar , uzun zamandır giremedim.ozledim sizi vallahi. Ama az kaldı tatilim bitecek bir hafta sonra tekrar aranızda olacağım inşallah
Bugün ki kilom 108.4
Geçen hafta kilom 108.7
Fark -300

Haftaya tartım yanimda olamayacak. O yüzden resim atamayacagim.

Bende de aynı durumlar var ama dikkat etmiyorum hiç. Sanki uğraşmaya vaktim yokmuş gibi geliyor nedense. Sebzeler de dokunuyor bana, ıspanak-pırasa-yeşil fasulye inanılmaz gaz yapıyor. Yeşil çay da içemiyorum.Meyve yiyip gezicem herhalde

Kızlar bugün bi sayfada İngiliz çayı öğrendim sabahları aç karnına bunu denicem herkes çok memnun kalmış
1 paket yeşilçayı 200 ml su ile demliyoruz. 1çk zencefil 1çk tarçın ekliyoruz. 50 ml süt ekleyip içiyoruz. Hadi bakalım bana etkisi olucak mı görücez..

Ara öğün 14.40

Eklentiler

• B667EC2B-F98A-4732-BA4D-0391E091EE18.jpeg
    94,5 KB · Görüntüleme: 27
Pırasa lahana brokoli bamya bana da dokunanlar
Bunlrı da yememeye çalışıyorum
Ben de çok sınırlı şeyle besleniyorum meyve sevmediğimden meyve de yemiyorum desem yeridir.
Bi ara yiyebildiklerimizin listesini yapalım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…