Benim ibs rahatsızlığım var bakliyat hiç tüketmiyorum. Mayalı yiyecekler de dokunuyor.Bende böyle bir sıkıntı var, ekmek yemezsem veremiyorum hatta spora da başlasam kastan gidiyor yağdan değil. Ayrıca pilav,makarna, bakliyat türevleri ve yoğurt, yulaf, süt inanılmaz şişkinlik yapıyor. Eee geriye de bir şey kalmıyor ne yiyeceğim ben
Bende de aynı durumlar var ama dikkat etmiyorum hiç. Sanki uğraşmaya vaktim yokmuş gibi geliyor nedense. Sebzeler de dokunuyor bana, ıspanak-pırasa-yeşil fasulye inanılmaz gaz yapıyor. Yeşil çay da içemiyorum.Meyve yiyip gezicem herhaldeBenim ibs rahatsızlığım var bakliyat hiç tüketmiyorum. Mayalı yiyecekler de dokunuyor.
Kolesterolüm de olduğu için yumurta haftada 3, tereyağ ve sakatat yok, tatlı yok, süt sadece laktozsuz ve yağsız (peynir ve yoğurt da öyle)
Gerçekten zor oluyor
Pırasa lahana brokoli bamya bana da dokunanlarBende de aynı durumlar var ama dikkat etmiyorum hiç. Sanki uğraşmaya vaktim yokmuş gibi geliyor nedense. Sebzeler de dokunuyor bana, ıspanak-pırasa-yeşil fasulye inanılmaz gaz yapıyor. Yeşil çay da içemiyorum.Meyve yiyip gezicem herhalde
Yarın sabah çekip atayım sıkı sıkıya devam etmiyorum ama tamamen salmadim da zaten ben bir salsam 100 e dayanirimKeira- stoprak I LoVe You kizlar devam ediyor musunuz, guncel kilo fotograflarini bekliyorum tablo icin.
1 kg yağ çok çok iyi, tebrikler:)Hepsini yağdan vermişimBu hafta kardiyo yaptım 5 gün iyi geldi pantolon denedim bir beden küçülmüşüm