Aynen yaa ama bayağı açtım bakalım yarın ola hayrolaEkmeksiz yeseydin süper olurmuştu
Dışarda sürdüm kızımdan fırsat buldukçaDışarda mı ev bisikleti mi bende dışarda sürmek istiyorum asıl çocuklardan fırsat bulamadım
Benim de aynı şekildeSelam kızlar bugün yoğun bi gündü hemen menümü yazayım.
Sabah yeşil çay ve yoğurt kürü herzamankinden
Ara öğün karpuz türk kahvesi
Akşam yemeği 1 tabak et sote az pilav ve yoğurt ve egzersiz yaptım bugünü kapatıyorum yarın inşallah hepimiz için güzel bi gün olur benim pek umudum yok ama
Ben de denemek istiyorum reformer pilatesi ama kararsız kalıyorum spor salonuna mı yazılsam ona mı bilemiyorum. Reformer sıkılaşmada iyiymiş diye duydum. Memnun kalırsan ve bilgi verirsen çok sevinirim.Sabah omlet , lor peyniri, ceviz
Ara 2 elmalı kurabiye planlı yedim kızıma yapmıştım o yüzden yiyecektik zaten
akşam yemeğimi hafif kapattım
Reformer pilatese başladım bugün
40 dk pilates yaptım
Bende 49-50 görmek istiyorum maşallahGünaydın arkadaşlar nasılsınız? İlk tartı fotoğrafı benden gelsin
Çok mutluyum
Hedefe 1 kilom kaldı
Hep birlikte göreceğiz inşallahBende 49-50 görmek istiyorum maşallah
Olsun sen tutmuş say canım o kadar vermisin maşallahEki Görüntüle 3282058
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 77
Bugün: 75.75 ( -1.25 kg )ah be hedefi tutturmaya az kalmıştı olsun bakalım buda iyi
Tebrikler canım bence de hedefin tuttu gibi düşünebilirsinEki Görüntüle 3282058
Günaydın kızlar
Geçen hafta: 77
Bugün: 75.75 ( -1.25 kg )ah be hedefi tutturmaya az kalmıştı olsun bakalım buda iyi
Üçer beşer gider inş :)Günaydın kızlar ilk haftadan sonuç güzel diğer haftalar böyle olmayacak biliyorum ama olsun mutlu ediyor insani
Gecen hafta 105.5
Bu hafta 102.4
Fark 3.1 kg
o zaman dans
Aminn inşallahÜçer beşer gider inş :)
Hedef kiloma 15 kilo kaldı benim deGünaydın arkadaşlar nasılsınız? İlk tartı fotoğrafı benden gelsin
Çok mutluyum
Hedefe 1 kilom kaldı
Benimde 25Hedef kiloma 15 kilo kaldı benim de
Harikaaa!Günaydın arkadaşlar nasılsınız? İlk tartı fotoğrafı benden gelsin
Çok mutluyum
Hedefe 1 kilom kaldı
Ben hiç söylemeyim o zamanHedef kiloma 15 kilo kaldı benim de