Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selam kızlar yine yazamadım, dün geceden beri hastanedeyiz öğleden sonra eve geldik. Eşim rahatsızlandı, bir anda oldu. Tas düşürüyor sanırım ağrı bayağı zorladı.
İşten izin aldım evdeyim, bugünlük. Kahvaltı yapmadım öğlen 2 gibi hastane çıkışı tost edik eşimle.

Selamm koalinaa kaç zamandır aklıma geliyodun bu kız nerede diye
Gel gel ben de burda zayıflıyorum
Bir süredir uğramıyordum buralara. Nasılsın :)Umarım zayıflarım valla çok sıkıntı yaptım artık kiloyu

Çok geçmiş olsun

Bir süredir uğramıyordum buralara. Nasılsın :)Umarım zayıflarım valla çok sıkıntı yaptım artık kiloyu
Ben de pek girmiyodum sonra 55 kilo oldum kolesterolüm çıktı
Bizim boylarımıza göre 50 civarı takılmalıyız en fazla
Fazlası fazla geliyor
Ben 55 ten 50 ye düştüm
Hedefim 48

1 saat yüzdüm bugün havuzda

Ben 62 bu nedir ya, nasıl aldım bir anda bilemedim. Çok iyi vermişsin sen darısı başıma. Motive olmam için bir kaç kilo vermem lazım hızlıca

Merhabalar kızlar iyi akşamlar bugün yediklerim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle 1 kase tarhana çorbası salata
Ara 3 dilim karpuz 1 avuç çekirdek
Akşam sebzeli tavuk yemeği 1 dilim ekmek 2 bardak ayran ve salata birde 2 dilim karpuz yedim
Aralar da sade kahve
Su bugün 2.5 lt oldu disardaydim
Sabah yuruyusumu yaptım 13000 adımım var leslie yapamadım yarına inşallah öpüyorum sizi

Eklentiler

• 20230731_210252.jpg
    61,4 KB · Görüntüleme: 21
İyi geceler kızlar, misafir, hastane koşuşturması derken benim 3 4 gündür beslenmem düzenimin dışına çıktı, bazen düzenli beslendim ama geç yedim, bazen de düzenimin dışında besinler tükettim. Yarın toparlıyorum hemen, daha toparlayamazsam gidecek çünkü böyle. Bu hafta artı görmezsem iyi korkuyorum tartılmaya.
Akşam öğünlerimi olabildiğince sebze ağırlıklı ve hafif tutacağım artık toparlayana kadar.

Daha cumaya var, dengelersin artık

Günaydın.2 dilim wasa domates salatalık maydanoz 3 zeytin 2 parmak kalınlığında peynir yedim.su içemiyorum bu sıralar.hava çok sıcak ama canım hiç istemiyor.suyu mutlaka arttırmalıyım

Günaydın.2 dilim wasa domates salatalık maydanoz 3 zeytin 2 parmak kalınlığında peynir yedim.su içemiyorum bu sıralar.hava çok sıcak ama canım hiç istemiyor.suyu mutlaka arttırmalıyım
Su için suluk iyi oluyor ne içtiğimi biliyorum bir de motivasyon da oluyor tavsiye ederim. Dolapta dueuyor benim gidip gelip içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…