Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Bugün kahvaltıda 4 adet yeşil zeytin, bir dilim peynir, bir avuç kadar fırında patates, domates, salatalık ve bir dilim ekmek yedim.

Öğle yemeği yemedim, akşam yemeğinde biraz tavuk sote yoğurt ve salata yiyeceğim

Iyi akşamlar kızlar menumu yazayım
Sabah küçük bir dilim ekmekle tost domates salatalık biber
Ogle 3 dilim karpuz 2 galeta 1 bardak ayran
Ara soğuk kahve şekersiz
Akşam 1 dilim ekmek dünden kalan tavuk yemegi 2 dilim karpuz
Su 3 lt
Adım 10000 sabah yürüyüş yaptım ve temizlik yaptım bugün

Eklentiler

• 20230801_191955.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 23
Akşam ekmek olmasa da olurmuş bence ama yine de gayet dengeli
Hele yürüyüşün süper ya 10 bin adım
Ben 4000 ancak yaptım tüm gün koşturmama rağmen

Biz de arabamız arızalanınca sattık arkadaşlar
Pazartesiden itibaren önce kızımı kreşe bırakacağım taksi dolmuşla. Oradan işe yürüyeceğim 1,4 km kadar
Akşam da yine kreşe yürüyüp kızımı alacağım

Böylece yürümüş olurum heralde

Bugün akşam 2 parça hindi ızgara, yarım domates, 3 kaşık susuz bamya yemeği yedim
Nohutos diye bi zararsız yağsız cips var ya nohuttan yapılan, ondan çeyrek paket yedim

Ama şu an açım ya duygusal açlığım geçmedi
Yeşil çay içeceğim

Selam kızlar kampçı arkadaşınız döndü ben bu kamp işini çok sevdim valla bu sefer Silivri tarafına gittik çok güzel geçti tabi şuan yorgunluktan geberiyorum birsürü yıkanıcak çamaşır bulaşık var yediklerime dikkat ettim ve yürüyüşümü ihmal etmedim yarın güzel menülerle evde diyete devam şurada cumayaaa ne kaldııı

Baya bi spor olur sana bence . Nohut cips bende denemek istiyorum nasıl tadı

Kamp mi yapıyorsun canım ne güzel ben korkarım sanırım böcek filan

Kamp mi yapıyorsun canım ne güzel ben korkarım sanırım böcek filan
Evet canım valla geçenlerde ilk defa gitmiştim çocuklu bi şekilde baya tedirgin oldum oğlum ufak durmaz etmez diye ama geçende güzel geçti bu sefer tam temkinli gittim güzeldi. Köyde büyüdüğüm için böcek falan korkum yok kalabalıkla gayet güzel oluyo

Merhaba kızlar menüler çok güzel herkes tam gaz devam ediyor maşallah ben de düşe kalka da olsa devam ediyorum.
Zülal diye bir kadın var instada geçenlerde keşfettim onun detoksuna başladım bugün

Sabah kalkınca limonlu su içtim, bir zaman sonra tarçınlı Türk kahvesi, biraz daha zaman geçince Hibisküs, kiraz sapı ve mısır püskülü karışımlı detoks suyu içtim bunlar beni baya tok tuttu zaten aç karnına kahve içmeyi de çok seviyorum. İlk katı öğünümü 13.30 gibi yaptım 1 bardak süte 3 kaşık yulaf koyarak pişirdim üzerine 2 kare bitter ve yarım muz koydum. Ara yapmayacaktım ama komşum geldi 16.30 gibi soğuk kahve ve çiğ kuruyemişlerden yedim.

Akşam da 19.00'da 3 kaşık haşlanmış bulguru, 3 kaşık haşlanmış nohutu, 1 salatalığı, 1 kase yoğurtla karıştırıp üzerine nane döktüm lezzetli bir salata oldu aslında tarifte su koyup soğuk çorba yapıyordu ama ben yoğurtlu salataları çok sevdiğim için su koymadım.
Şimdi de ananaslı yeşil çayla günü kapatıyorum.

komple detoxlu diyetli olmuş tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…