Mısır ekmeği bulsam ben de yerdim balıkesirde asla bulamıyorumGünaydın kızlar sağlıklı bir gün dilerim herkese.
Dünkü menüm
Kahvaltı:
Yeşil elmalı, tarçınlı, cevizli, yoğurtlu salata
Ara:
Türk Kahvesi
2 kare bitter çikolata
Akşam:
2 dilim mısır ekmeği
Yoğurt
Mısır ekmeği biraz olmadı gibi ama çok seviyorum ya
Spor olarak da 40 dk Leslie ve yarım saat düşük tempolu yürüyüş leslie ile birlikte 11500 adım oldu toplam adımım.
Su: 3litre
Yarım litre de soğuk, sodalı yeşil çay.
Yaa bi Trabzonlu olarak mısır ekmeğine bayılırımMısır ekmeği bulsam ben de yerdim balıkesirde asla bulamıyorum
O zaman bende katılıyorum sana ve artiriyorum hedefim cumaya kadar 1.8 kg vermekEki Görüntüle 3278878
Günaydın hanımlar
Sabah kahvaltısı niyetine yoğurt kürümü yiyorum..içindekiler ;
1 kase yoğurda 1 yk Çiya tohumu 1 yk çörek otu 1 yk zeytinyağı 1 çk zerdeçal 1 çk tarçın birkaç damla limon suyu 3 tane doğranmış cevizben tadını çok sevdim aç karnada sirkeli ballı sıcak suyumu içtim bakalım cumaya kadar hedefimi tutturabilicekmiyim hadi birbirimizi gaza getirelim kızlar herkes cumaya kadar eksi hedefi koysun bakalım kimler tutturucak benim cumaya kadar hedefim eksi 1 buçuk kg denemek isteyen var mı
Ooooo hadi bakalım arkadaşım kapışalımO zaman bende katılıyorum sana ve artiriyorum hedefim cumaya kadar 1.8 kg vermek2 diyemedim çok olur diye
Harikasın bende ogelden sonra yapacağım leslie inşallahOoooo hadi bakalım arkadaşım kapışalımay heyecanlandım hemen 45 dkka Leslie yapıyorum
Ben de yarım kilo vermek istiyorum hedefim 49.5Eki Görüntüle 3278878
Günaydın hanımlar
Sabah kahvaltısı niyetine yoğurt kürümü yiyorum..içindekiler ;
1 kase yoğurda 1 yk Çiya tohumu 1 yk çörek otu 1 yk zeytinyağı 1 çk zerdeçal 1 çk tarçın birkaç damla limon suyu 3 tane doğranmış cevizben tadını çok sevdim aç karnada sirkeli ballı sıcak suyumu içtim bakalım cumaya kadar hedefimi tutturabilicekmiyim hadi birbirimizi gaza getirelim kızlar herkes cumaya kadar eksi hedefi koysun bakalım kimler tutturucak benim cumaya kadar hedefim eksi 1 buçuk kg denemek isteyen var mı
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım yumurtalı ekmek çok severim böyle deneyeceğim bir demücver kızartma mi
Ozaman cumaya kadar yarım kilo hedefin var öyle mi hadi bakalımBen de yarım kilo vermek istiyorum hedefim 49.5
Bu paylaştığın öğünü yarın deniycem
Tam benlik bir yarış :) ama şehit dışına çıkıyorum aksilik olmazsa çarşamba dönücem. Malum başka yerde kendine bişey hazırlamak zor ama elimden geldiğince ayarlıcam :) benden de 1 kilo olsunmu :)Ozaman cumaya kadar yarım kilo hedefin var öyle mi hadi bakalımkızlar yokmu arttıraaann hadi bi kapışalım hepbirlikte
Ben de varımOzaman cumaya kadar yarım kilo hedefin var öyle mi hadi bakalımkızlar yokmu arttıraaann hadi bi kapışalım hepbirlikte
Ben de 1 kilo diyorum inşallah daha da fazlası olurOzaman cumaya kadar yarım kilo hedefin var öyle mi hadi bakalımkızlar yokmu arttıraaann hadi bi kapışalım hepbirlikte
15 bin adım çok harika değil mi????Iyi aksamlarrr bugün yediklerim
Sabah 1 dilim.ekmek ile 3 4 kaşık menemen peynir 3 zeytin domates salatalık
Ogle airfryer de yağsız kabak yaptım sarımsaklı yoğurtlu
Salata 3 dilim karpuz 2 galeta
Ara buzlu soğuk kahve sade
Akşam biraz abarttım sanki öyle hissettim düne göre airfryer da tavuk kızartma yağsız 7 8 tane yaprak sarma 3 elma dilimi patates koz biber 2 kaşık da aşure yedim
Bugun hem sabah yürüyüş yaptım hemde öğleden sonra leslie yaptım Adımlarım 15000 oldu inşallah akşamki yediklerim i dengeler
Önceden 20000 leri de görüyordum15 bin adım çok harika değil mi????