Kuralları okumuşsunuzdur, asena sizi de ekler gerekli bildirimleri yaparsanızMerhabalar.ilk sayfadan itibaren paylaşımlarınızı okudum.Ben de katılabilir miyim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuralları okumuşsunuzdur, asena sizi de ekler gerekli bildirimleri yaparsanızMerhabalar.ilk sayfadan itibaren paylaşımlarınızı okudum.Ben de katılabilir miyim?
Eline sağlık görüşürüz pazartesiKizlar uzaktan misafirlerim var giremedim hiç. Düzenli beslenemedim pek. Aşure yaptım ilk defa
Pazartesi bildirim yapmaya devam ederim. Hepinizi öpüyorum
İnşallah Benim bu sabah tartım yüzüme güldü bakalım cumaya da gülsün inşallahKızlar selam benim modemimde bi sıkıntı var ve bulunduğum yerde şebeke pek çekmiyo ondan giremedim ama yarın öbür gün düzelticekler.. Tabiki yarışa devam kızlar bakalım kimler hedefi 12 den vurucak ben çok ümitliyim hafta yeni başlıyor ama cumayada şurada ne kaldı bu yarış işiyle tartı gününü beklemek daha heyecanlı oldu inşallah hepimiz hedeften daha fazla vermiş oluruz
Selam Ben de 62 ile başlamıştım. Diyetisyenle devam ediyorum. 2 öğün beslenmeyi denediniz mi? Açlık zamanını 8 saatten az tutmamaya çalıştım ben.Selam kızlar, ben de doğum yaptığım kiloya ulaştım ve yuvarlanarak gidiyorum Geçen sene diyetisyen ile çok güzel kilo vermiştim oldukça da fazla yiyerek ancak ruhsal çöküntüde olduğum bir dönem oldu ve devam edemedim. Aynı diyet ile kilo vermeye çalışıyorum ama akşamları bozuyorum, böyle takipli olursa benim için daha iyi olacak diye düşündüm.
Boy:153
kilo:62
Geçen sene denedim 57 civarına düştüm ancak orada takıldım. Sonrası diyetisyenle devam etti 53e düştüm ama devam edemedim diyeteSelam Ben de 62 ile başlamıştım. Diyetisyenle devam ediyorum. 2 öğün beslenmeyi denediniz mi? Açlık zamanını 8 saatten az tutmamaya çalıştım ben.
Selamm koalinaa kaç zamandır aklıma geliyodun bu kız nerede diyeSelam kızlar, ben de doğum yaptığım kiloya ulaştım ve yuvarlanarak gidiyorum Geçen sene diyetisyen ile çok güzel kilo vermiştim oldukça da fazla yiyerek ancak ruhsal çöküntüde olduğum bir dönem oldu ve devam edemedim. Aynı diyet ile kilo vermeye çalışıyorum ama akşamları bozuyorum, böyle takipli olursa benim için daha iyi olacak diye düşündüm.
Boy:153
kilo:62
Teşekkür ederim canımEline sağlık görüşürüz pazartesi