- 4 Eylül 2019
- 334
- 1.159
Merhaba canım diğer grupta kısa süre ben de bulunmuştum hoş geldin :)Aynen ilk yorumu ben yapmışımkatılırım ya veremiyorum zaten kiloyu
Hoşbulduk canım o grupta güzel ama ben kendimde motiveyi yakalayamadım. Belki burası iyi gelirMerhaba canım diğer grupta kısa süre ben de bulunmuştum hoş geldin :)
Çok iyi başlamışsınSelam kızlar;
Sabah patiswiss granola ile bir bardak süt.
Öğlen bir adet karabuğday patlağına krem peynir sürüpüzerine bir hindi füme.
Akşam (15.00) öğünü olarak da mercimek öorbası ve ton balıklı salata.
İki öğün yapıyorum arada acıkırsam atıştırıyorum. Canım sürekli makarna çekiyor ama
Chloe çok etkili aynada düşünürsenizGünaydın kızlar, tekrar aranızdayım. Aktif bir şekilde ileteceğim her şeyi :) misafirler gitti, eşim toparlanmaya çalışıyor. Çok şükür daha iyi.
Sabah kahvaltım
4 yemek kaşığı menemen
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
ve yanında çay
Aynaya bakınca ödemim çok görünmüyor gibi ama tartıda 1.20 kg fark atmışım
Hak ettim bunu, ipin ucu kaçtı resmen. Yeni bir planlama oluşturacağım şimdi, öğünlerimi önceden ayarlayacağım, egzersizler ekleyeceğim. Bir nevi liste yapacağım kendim için. Cumaya kadar ne kadar toplanır kilom bilmiyorum ama benim önce kendimi toparlamam lazım. Güzel egzersiz videoları bulursam iletirim size deÇok hevesliyim, pes etmeyeceğim.
Daha önce yaptım birçok kez gerçekten de etki ediyor bayağı incelme olmuştu ama her gün aynı videoları yapmak beni sıktı ve çok aşırı zıplamalı videoları olduğu için dizlerimde ağrı oluyor bazen. O yüzden tekrar yapacak cesareti bulamadım bir türlü. Belki başlarım yineChloe çok etkili aynada düşünürseniz
evet canım cuma günü. Regl olduktan sonra rahatlarsın, insanın bütün şişkinliği, stresi gidiyorNe kadar dikkat etsem de bu ara kilo vermek yerine alıyorum. Adet olacağım ve sıcağın etkisi diyorum başka bişey bulamıyorum. Tartı günler cuma mı
Evet çok etkiliyor. Olsam da kurtulsam diye bakıyorumevet canım cuma günü. Regl olduktan sonra rahatlarsın, insanın bütün şişkinliği, stresi gidiyor
Devamı gelir umarım:)Çok iyi başlamışsın
Akşam 6 ya doğru bitti resmenDevamı gelir umarım:)
Dün halledebildin mi hastane işlerini, baban nasıl?
İnşallah en kısa sürede toparlar, çok geçmiş olsunAkşam 6 ya doğru bitti resmen
Ben de bitmişim koştur koştur
Fizik tedavi falan verdiler
Onun da kilosu var boyu kısa kilosu fazla 1. Derece obezitesi var dizlerine bacaklarına yük biniyor ağrı yapıyor belinde omurgada eğrilme olmuş falan
Kilonun kötü yanları işte
Ben sabah üşendim granola ve süt tükettim
Sonra 2 kayısı yedim
Şimdi yeşilçay içiyorum
Çok geçmiş olsun ne kadar uzun sürmüş öyle.Akşam 6 ya doğru bitti resmen
Ben de bitmişim koştur koştur
Fizik tedavi falan verdiler
Onun da kilosu var boyu kısa kilosu fazla 1. Derece obezitesi var dizlerine bacaklarına yük biniyor ağrı yapıyor belinde omurgada eğrilme olmuş falan
Kilonun kötü yanları işte
Ben sabah üşendim granola ve süt tükettim
Sonra 2 kayısı yedim
Şimdi yeşilçay içiyorum
+1 minik kurabiyeBiraz spor yaptım.
12:45 ekmeksiz kahvaltı