- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu kabağı bir ben sevemedimGünaydın ben de bugün kabak detoks yapmak istedim biraz kendime göre uyarlıyorum güzel gidiyor suyumu içiyorum
Akşam menüyü toplu şekilde yazarım
Rendeleyip,haslayip yogurtlayinca guzel oluyor ya.Şu kabağı bir ben sevemedim
Denicem tarifini canım inşallah severimRendeleyip,haslayip yogurtlayinca guzel oluyor ya.
Icine 3 ceviz parcala istersen guzel olur.
YEmegindense bu hali daha iyi geliyor kabagin bana.
Ikisini de onden salip arkadan yuruyor musun napiyorsunEki Görüntüle 3262983
Kızlar hiç üşenmedim bebelerimi aldım yürüyüşe çıktım
Hahahah resim çekmek için öyle yaptımIkisini de onden salip arkadan yuruyor musun napiyorsun
Bravoooo ben yogunum demistim ya 7 den beri işteyim.
Yarin rutinime donecegim.
Akşam çorba sadede çok iyi bende sabah az yiyip akşam acıkıyorumBugün neler yedim
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı 2 yumurta haşlama biraz lor peyniri ve yeşillik
Ara öğün 2 ceviz 1 tarçınlı elma
Akşam yemeği dünden tavuk haşlama çorbam vardı onu tükettim
Bol sıvı su ayran ve soda içip günü kapattım..
Sabah ve akşam 1 saat yürüyüş yaptım..
Herkese iyi geceler kızlar..
Bu hafta tempolu geçicek
Hoşgeldin canımSelamlar bende katılmak isterim.
Boy: 165
Kilo: 65
Ben aralık oruç yapmayı planlıyorum. Umarım bir an önce kilolarımızı veririz.
Hosgeldin, her aksam menu paylasacaksan ve diger menulere yorum yapacaksan tabi ki gel, memnun oluruz.Selamlar bende katılmak isterim.
Boy: 165
Kilo: 65
Ben aralık oruç yapmayı planlıyorum. Umarım bir an önce kilolarımızı veririz.
Afiyet olsun, sen de lora basladin miBugün neler yedim
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı 2 yumurta haşlama biraz lor peyniri ve yeşillik
Ara öğün 2 ceviz 1 tarçınlı elma
Akşam yemeği dünden tavuk haşlama çorbam vardı onu tükettim
Bol sıvı su ayran ve soda içip günü kapattım..
Sabah ve akşam 1 saat yürüyüş yaptım..
Herkese iyi geceler kızlar..
Bu hafta tempolu geçicek
Kahvaltiyi az kalori ile guclendirmenin yolu, 3,4 kasik lor,2 yumurta ve bol salata.bunlar aksama kadar bile tutuyor,saglikli ve az kalorili oluyor.Akşam çorba sadede çok iyi bende sabah az yiyip akşam acıkıyorum
Aslında sabahı kuvvetlendirip akşama daha az kalori bırakmam gerekiyor
Haklısın canım haşlanmış yumurta ve lor yemiştim saat 15-16 ya kadar hiç acıkmadım o günKahvaltiyi az kalori ile guclendirmenin yolu, 3,4 kasik lor,2 yumurta ve bol salata.bunlar aksama kadar bile tutuyor,saglikli ve az kalorili oluyor.
PEynirde dur diyemiyorum ben cok yiyorum ama lor az kalorili ve cok yiyorsun gibi.
çok iyiYogunlugu gectim ama zor bir surecten geciyorum ben, moralim cok iyi degil ne zamandir hala diyeti surdurmeme sasiyorum bir yandan da bunu yapabildigime seviniyorum.
Artık açlığımı bastırabiliyorum Allah'ım bu o kadar güzel bi duygu ki anlatamam dolabın kapağı artık elime yapışmıştı sürekli gidip gelip yiyodum hele diyete ilk başladığımda o kadar çok ara öğün yapıyodumki alışkanlık işte ama artık canım istemiyo kendimi frenleyebiliyorum çok şükür..Akşam çorba sadede çok iyi bende sabah az yiyip akşam acıkıyorum
Aslında sabahı kuvvetlendirip akşama daha az kalori bırakmam gerekiyor
Afiyet olsun, sen de lora basladin mi
Corek otu at icine guzel oluyor. Bir de salatanin icine kariatirinca guzel oluyor.aaa sabah ekmek yok
Kalori olarak baya az farkindasin degil mi ama tum besinlerden almissin super...
Bak şimdi yaaa o sarmanın kokusu buraya geldi şaka şaka afiyet olsun zaten azcık yemişsin erken bitirmişsin ben akşamları çok acıktığımda ayran içiyorum hem açlığı bastırıyo hemde güzel uyyuyorum.. Tabi ufak bebem sürekli uyanıp emmek istiyo o ayrıBugünki menüm
Sabah Türk kahvesi
Aralarda su içtim
Öğle 2 kabak sote 1 kase yoğurt
Ara 10 tane kiraz
Akşam 3 yaprak sarması 1 kabak dolma pişman değilim ama 17:30 gibi yedim
Ve sonra bişey yok açım