- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
Yaaaa yüz tane foto eklemeseymişim iyiymişÇok güzel görünüyor bende yapıyorum arada
Valla öyle yapıcam midem çok kötü oldu kendime yeni tarifler bulmam lazım bakalım haftasonu salmayalım ama ya ben eksiyi görünce hemen salıyorum bunu aşmam lazımKabak seviyorum ama detoks yapınca gerçekten ben de böyle oluyorum sonra kabağı da yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum. Yarın güzel bir kahvaltı yap keyfin yerine gelsin
Kız sorma geçen banada öyle oldu yükleyemedimYaaaa yüz tane foto eklemeseymişim iyiymiş
Ben de veremeyince salıyorum gitmiyor diye üzülüpValla öyle yapıcam midem çok kötü oldu kendime yeni tarifler bulmam lazım bakalım haftasonu salmayalım ama ya ben eksiyi görünce hemen salıyorum bunu aşmam lazım.
Vücut aç ya şuan. Yaglardaki enerjisi kullanıyormuş. Bi Dr acikiyorsaniz bu iyi bişey diyorduAmanın nasıl acıktımkendime sürekli acı yok rocky diyorum ama bu açlık hissini sevmeye başladım resmen kendimi iyi hissettiriyor
Çoğu kişi fotoğrafını çekip atıyorIyi akşamlar herkeseyarın sanırım tartı günü nasıl paylaşıyoruz tartı yi direk çekip mi atıyoruz?
İnşallah yarın sabah yürüyüşe başlıyorum ve menülerimi paylaşmaya başlıyorum.
Canın sağolsun ama biraz daha denemek istemez misin? Neden yapmak istemedin? Motive mi olamıyorsun? Belki stresli bi zaman geçiriyorsan bu dönemde kendini biraz rahAt bırakmak daha iyi olabilirKızlar ben çekiliyorum olmuyor size başarılar
Olsun canım, bunlar gelip geçici . Aslında bir duzen oturtmuştum ama bozuldu . Bira zor oluyor yerine getirmek. Ama bu süreçte çok almazsak ne âlâ. İnşallah başarırız.Aile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmam
Sabah 12 ye kadar atarsak Asena da listeye ekliyor , erkenden atacağız.Çoğu kişi fotoğrafını çekip atıyor
Evet evet onu duyduğumdan beri ve açlık hissini sev lafını duyduğumdan beri resmen açlık hissettiğimde hemen gülümsemeye çalışıyorum yağlar gidiyor kilolar gidiyor diyorumVücut aç ya şuan. Yaglardaki enerjisi kullanıyormuş. Bi Dr acikiyorsaniz bu iyi bişey diyordu
Merhaba canım ben yeni geldim de acaba ne detoksu yapmıştın paylaşır misinKızlar geçen hafta 88.35 dim veee bugün 86.80 çıktı 1.55 eksidetoks işe yaradı bu detoksu üç günlük yapıcam. Normalde o sıvı sabah kahvaltıdan önce içilirmiş ama ben akşam öğünüm yerine içtim ben
be Eki Görüntüle 3278461
Canım 1 salatalıkMerhaba canım ben yeni geldim de acaba ne detoksu yapmıştın paylaşır misin