oh oh afyet olsun denız kum gunes mıssBen kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynir, hindi füme domates ve marul koyup yedim. Ayvalık’tan selamlar hepinize
Bunu yakmak için de 1 saat yüzdüm
Bu arada hangi şehirlerdensiniz?
Ben Balıkesirde yaşıyorum
kuzum cok duygusal yaklastgımız ıcın yengeclerın genelınde varYok, ben arada böyle karamsarlığa düşerim. Hayatta hep bir şeylerim eksik gibi. Çoğu şeyi içimde yaşadığım için sonra böyle doluyorum. Çevreme de çok fazla değer verdiğim için aynı değeri görmeyince boşluğa düşüyorum sürekli.
Gel gel buralar çok güzeloh oh afyet olsun denız kum gunes mıss
masa basında calısırken motıve oldum suan cunku yakında akçay a dogru gelecegım:)
ıstanbulda yasıorum bende kızlar
bugun ara ogunum arkadasım gelmıstı ona kek yaptım 1 dılım ben yedım yanında turk kahvesı
Teşekkür ederimYa ne güzel ben daha kahvaltı bile yapmadım kızım voleybol da onun gelmesini bekliyorum.. türk kahvesi benimde vazgeçilmezimafiyet olsun canım
AnkaraBen kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynir, hindi füme domates ve marul koyup yedim. Ayvalık’tan selamlar hepinize
Bunu yakmak için de 1 saat yüzdüm
Bu arada hangi şehirlerdensiniz?
Ben Balıkesirde yaşıyorum
Teşekkür ederim
Ankarane şanslısın yüzmek çok büyük avantaj ah ahh keşke bende deniz kenarında olabilseydim
Bu çok doğrukuzum cok duygusal yaklastgımız ıcın yengeclerın genelınde varD
bı ıs gorusmesıne gıtmıstım yazılımcıyım bu arada ama meslegımı yapmıyorum
adam da ıste mudur yanı ekıp lıderi esımde yengec dedı ahahah yılın 12 ayı var ıse 10 unda depresyonda
dedım ıcımden esın bunu bır duysa o zaman gor depresyonu sen ahahaha
Bende sevdim ankarayı evlendikten sonra geldim ben yoksa alakam yoktu bu şehirle :) 9 yıldır da çok sevdimBen ankarayı çok severim
Üniversiteyi orada okudum
Sonra iş için tekrar taşındık 2016-2020 arası ankarada yaşadık kızım orada doğdu.
Çoğu yerden güzel şehir ankara bencee
Günaydın tiroid hormonlarına baktırdın mı? Yavaş çalışıyor olabilir. İnsulin direncin de olabilir şeker yüklemesi yaptırdın mı hiç? Açlık tokluk şekerine de baktırabilirsin.Dün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı
Bi de emzirdiğin için vücudun depolama eğiliminde olabilir mi? Sonuçta bebek besliyorsunDün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı
Stres yapma çok güzel gidiyorsun vücut su tutuyor olabilir havalar çok sıcak, bol bol su içiyoruz. Fazla hareket ettiğimizde bile vücutta ödem olabiliyor. Bence istikrarlı ve dediğim gibi güzel gidiyorsun hiç bozma. Hepimizin duraklama yaşayacağı dönemler olacak, artı gördüğümüz zamanlar da olacak. Devam et bozma moralini, bir sonraki tartıda daha da çok gidecekDün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı
Canım insülin direncim var zaten ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum diyet yapmak o kadar zor ki benim için şekerim normalden çok daha düşük benim bu yüzden sürekli açlık hissediyorum ama buna rağmen kendimi tutuyorum sonuç böyle olunca da çok sinirim bozuluyorGünaydın tiroid hormonlarına baktırdın mı? Yavaş çalışıyor olabilir. İnsulin direncin de olabilir şeker yüklemesi yaptırdın mı hiç? Açlık tokluk şekerine de baktırabilirsin.
1100 kalori aldığına göre kalori açığı oluşuyordur aslında. Ben kilo verme işinde tecrübeli değilim ama sanırım tek başına az yemekle olmuyor bir aşamadan sonra hareketi arttırmak gerekiyor gibi düşünüyorum
İnşallah canım ya inşallah bırakmıcam artık böyle olmak istemiyorumStres yapma çok güzel gidiyorsun vücut su tutuyor olabilir havalar çok sıcak, bol bol su içiyoruz. Fazla hareket ettiğimizde bile vücutta ödem olabiliyor. Bence istikrarlı ve dediğim gibi güzel gidiyorsun hiç bozma. Hepimizin duraklama yaşayacağı dönemler olacak, artı gördüğümüz zamanlar da olacak. Devam et bozma moralini, bir sonraki tartıda daha da çok gidecek