Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Selam kızlar ben geldim, baya arkadaş katılmış aramıza . Herkes hosgelmis. Ablamı anneme. Yolcu ettim , kaldığım yerden devam edeceğim . Yarın tartı günü ama ben kilo aldım geldim. Kaldığım yerden devam edeceğim. Sizler nasılsınız? Herkese kolay gelsin.
Aile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmam

IMG_2176.jpeg

Patates yulaf yumurta ile tost yaptım ama eşim hiç beğenmedi yiyemedi bile. Bence çok lezzetliydi heralde açım diye diyette iken her şeyin kıymetini anladım

Merhaba kızlar dün hiç gelemedim buraya herkese mutlu günler dilerim. Dün gelemediğim gibi dikkat de edemedim diyetime iş yerimden arkadaşlarım geldi bebek görmeye hepsi de bir şeyler yapıp getirmiş hem lezzetli oldukları için hem de ayıp olmaması için dün yedim bugün arınma günü yapıyorum umarım yarın tartıda çok çıkmam.
Bu sabah canım kahvlatı yapmak istemedi dolapta tavuklu salata vardı onu yedim yanında da 1 dilim tam buğday ekmeği.

Aile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmam
Zaten benimki yılda bir gelir. Strese girmeden yola devam inşallah
Eki Görüntüle 3278059

Patates yulaf yumurta ile tost yaptım ama eşim hiç beğenmedi yiyemedi bile. Bence çok lezzetliydi heralde açım diye diyette iken her şeyin kıymetini anladım
Sağlıklı olan herşey erkeklere ters , onlara şöyle yağlı ekmekli bol soslu vs. Olmali. Boşver sen keyfine bak.afiyet olsun.

Selamlar öğle yemeğinde
1 adet haşlanmış yumurta, 1 domates, 1 salatalık, 5 adet zeytin, 1 dilim beyaz peynir yedim iki parmak kadar vardı sanırım peynir ve bir de yarım haşlanmış mısır yedim 😊

Hepinize afiyet olsun arkadaşlar 😊

Herkese selammm🌸
Ben hala tatildeyim, telefonu bile alamiyorum pek elime.
Yarin tartilamayacagim, yollarda olacagim ama siz tarti bildirimlerinizi yapin fotografli olarak.
Ogleden sonra tabloyu guncellerim.
Yeni gelen arkadaslar da hosgelmis, yarin tabloya ekleyecegim sizi.
Tadını çıkar güzelce, iyi tatiller 🥰😊

Salata ortak çocuklarla kabak yoğurtlaması benim sadece😩

Eklentiler

• IMG_20230727_161602.jpg
    IMG_20230727_161602.jpg
    110,7 KB · Görüntüleme: 50
papatyaozu papatyaozu Her şey güzel olacak, emeklerin sonunda mutlaka karşılığını bulacak yolumuz uzun sabırlı olalım, arada bizi üzecek şeyler de olacak, kaçamaklar da olacak ama istikrarlı olup devam etmeliyiz 🥰💕
CanımMmmm ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim. İnsülin direncinden dolayı ilaç kullanamamak evet yoluma çok fazla taş koyuyor ama olsun vazgeçmek yok 💪 arada bir sadece üzülüyorum malum burada her şeyi konuşuyoruz zaten direk aklıma buraya yazmak geliyor bana çok iyi geliyorsunz.

Evet canlar müthiş bir fikirle geldim yarın tartı günü malum. Bu akşam yemeği yerine detoks suyu içelim 😍 şöyle resimde pek iç açıcı görünmese de tadı çok fresh ve güzel oldu. Öğlen yemeği ve kahvaltımı yazmıştım zaten. Akşamda şöyle görüldüğü üzere salatalık limon maydanoz ve naneden oluşan bir detoks suyu hazırladım şu an saat 5:30 ve içiyorum 7:30 8 civarı yeşil çay içmeyi planlıyorum yarın bol eksiler 😍 IMG_6275.jpeg IMG_6275.jpeg IMG_6275.jpeg IMG_6275.jpeg

Kızlar ben menü paylaşamadım dünde bugünde biliyorsunuz kabak detoks yaptım bugün son günüm sanırım uzun bi süre kabak görmek istemiyorum 🤢 yarın herkese bol eksiler olsun

CanımMmmm ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim. İnsülin direncinden dolayı ilaç kullanamamak evet yoluma çok fazla taş koyuyor ama olsun vazgeçmek yok 💪 arada bir sadece üzülüyorum malum burada her şeyi konuşuyoruz zaten direk aklıma buraya yazmak geliyor bana çok iyi geliyorsunz.
Rica ederim her zaman 😊 birbirimize destek olmak çok güzel. Kendine yüklenme bence muhteşem gidiyorsun, bebislerin var, insülin direncin var zorluğa ragmen artık kontrol sende bırakmak yok 💪🏻🫡🌸 eksi artı hiçbir şeyin seni motivasyonundan etmesine izin verme

Kızlar ben menü paylaşamadım dünde bugünde biliyorsunuz kabak detoks yaptım bugün son günüm sanırım uzun bi süre kabak görmek istemiyorum 🤢 yarın herkese bol eksiler olsun
Kabak seviyorum ama detoks yapınca gerçekten ben de böyle oluyorum sonra kabağı da yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum. Yarın güzel bir kahvaltı yap keyfin yerine gelsin 🥰

X