Aile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmamSelam kızlar ben geldim, baya arkadaş katılmış aramıza . Herkes hosgelmis. Ablamı anneme. Yolcu ettim , kaldığım yerden devam edeceğim . Yarın tartı günü ama ben kilo aldım geldim. Kaldığım yerden devam edeceğim. Sizler nasılsınız? Herkese kolay gelsin.
Zaten benimki yılda bir gelir. Strese girmeden yola devam inşallahAile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmam
Sağlıklı olan herşey erkeklere ters , onlara şöyle yağlı ekmekli bol soslu vs. Olmali. Boşver sen keyfine bak.afiyet olsun.Eki Görüntüle 3278059
Patates yulaf yumurta ile tost yaptım ama eşim hiç beğenmedi yiyemedi bile. Bence çok lezzetliydi heralde açım diye diyette iken her şeyin kıymetini anladım
İyi tatiller keyfine bak, nasıl gidiyor?Herkese selammm
Ben hala tatildeyim, telefonu bile alamiyorum pek elime.
Yarin tartilamayacagim, yollarda olacagim ama siz tarti bildirimlerinizi yapin fotografli olarak.
Ogleden sonra tabloyu guncellerim.
Yeni gelen arkadaslar da hosgelmis, yarin tabloya ekleyecegim sizi.
Tadını çıkar güzelce, iyi tatillerHerkese selammm
Ben hala tatildeyim, telefonu bile alamiyorum pek elime.
Yarin tartilamayacagim, yollarda olacagim ama siz tarti bildirimlerinizi yapin fotografli olarak.
Ogleden sonra tabloyu guncellerim.
Yeni gelen arkadaslar da hosgelmis, yarin tabloya ekleyecegim sizi.
İyi
İyi tatiller keyfine bak, nasıl gidiyor?
Sag olun kizlarTadını çıkar güzelce, iyi tatiller
CanımMmmm ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim. İnsülin direncinden dolayı ilaç kullanamamak evet yoluma çok fazla taş koyuyor ama olsun vazgeçmek yokpapatyaozu Her şey güzel olacak, emeklerin sonunda mutlaka karşılığını bulacak yolumuz uzun sabırlı olalım, arada bizi üzecek şeyler de olacak, kaçamaklar da olacak ama istikrarlı olup devam etmeliyiz
Rica ederim her zamanCanımMmmm ne kadar tatlısın çok teşekkür ederim. İnsülin direncinden dolayı ilaç kullanamamak evet yoluma çok fazla taş koyuyor ama olsun vazgeçmek yokarada bir sadece üzülüyorum malum burada her şeyi konuşuyoruz zaten direk aklıma buraya yazmak geliyor bana çok iyi geliyorsunz.
Kabak seviyorum ama detoks yapınca gerçekten ben de böyle oluyorum sonra kabağı da yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum. Yarın güzel bir kahvaltı yap keyfin yerine gelsinKızlar ben menü paylaşamadım dünde bugünde biliyorsunuz kabak detoks yaptım bugün son günüm sanırım uzun bi süre kabak görmek istemiyorumyarın herkese bol eksiler olsun