Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

IMG_20230728_092017.jpg

Ben dün akşam bayağı kaçırdım kızlar 🥹
Çikolata, çekirdek, makarna derken yedim de yedim. Biraz depresifim bu aralar bir anım bir anımı tutmuyor, hemen yemeğe sarılıyorum. Yine de moralimi bozmayacağım çünkü eskiden olsa zaten bozdum diye devam etmezdim, artık öyle yapmıyorum. Kısa süre içerisinde bu yeme ataklarımı da çözeceğim inşallah.

14.07.2023 - 73,00 kg
21.07.2023 - 71,05 kg
28.07.2023 - 70.30 kg

15 günde giden - 2,70 kg

Hepimize güzel bir hafta olsun, moral bozmadan devam 😊💕

Eklentiler

• 1000023989.jpg
    1000023989.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 22
Canım 1 salatalık
Biraz maydanoz (göz kararı koydum muhtemelen 20 dal falan)
Bir avuç taze nane
1 kabuğu soyulmuş limon
Bunları bilendırdan geçirdim 5:30’da içtim ama yemek yemedim.
Akşam yemeği niyetine sanırım değil.mi tamam canım çok teşekkür ederim

16 haziranda başladım 54,5 idim
28 temmuz oldu 50,1

Yaklaşık 1,5 ayda Toplam verdiğim kilo 4,4 kilo olmuş böyle bakınca yine iyi ama 2 kilo daha vermem lazım vücudum çok direniyor
Bence çok güzel vereceğin kilo azaldıkça daha yavaş gidiyor. En azından bir yandan da koruyorsun kilonu. Hiç olumsuz düşünme bence :)

Bence çok güzel vereceğin kilo azaldıkça daha yavaş gidiyor. En azından bir yandan da koruyorsun kilonu. Hiç olumsuz düşünme bence :)
Evet öyle oluyomuş
Aslında yüzme de toparladı beni yani şu an öyle göze batan bi fazlalığım yok sadece üst bacak kısmından vermek isterim
2 kilo daha verip 48 olsam bana 48-50 arası hareket alanı kalır ve mutlu olurum. İdeal kilom boyuma göre 48

Evet öyle oluyomuş
Aslında yüzme de toparladı beni yani şu an öyle göze batan bi fazlalığım yok sadece üst bacak kısmından vermek isterim
2 kilo daha verip 48 olsam bana 48-50 arası hareket alanı kalır ve mutlu olurum. İdeal kilom boyuma göre 48
İnşallah :) egzersiz yapınca sıkılaşıyor vücut ve gerçekten kaçamaklar olsa da hemen toparlıyorsun. Spor da beslenme kadar önemli, inşallah ben de başlarım bir an evvel :)

Günaydın herkese
ben bu sabah tartıldım ama foto çekmeyi unutmuşum.
62,6 çıktım (500 gram vermişim yavaş ama olsun )
Bugün tatil için yola çıkıcaz bakalım nasıl olacak
Buraya girmekte zorlanıyorum ama çabalıyorum gerçekten
hepinizi verdiğiniz kilolardan dolayı kutlarım 😊💕 😊💕 😊💕

Ara

Ogün gibi mi içiyorsunuz
Canım ben akşam öğünüm yerine içtim. Henüz 1. Gün bu üç gün yapmayı planlıyorum. Normalde yağ yakımı için sabah içilir diyor bu sebeple bugün sabah içtim. İki günü karşılaştırıcam hangisi daha etkili olduysa yarın da yine o şekilde içeceğim çünkü yarın zaten şehirdışına çıkıyorum iki gün yokum dengem kaçsın istemiyorum kaçarsa da telafisi olmalı. Döndüğüm günde 15 gün Dukan birası ona başlayacağım

Bende artıdayım regl bekliyorum bi 5 gündür ağrısı var kendi yok😩bitki çaylarını çok içiyom ondan gaaliba gelemedi

Eklentiler

• IMG_20230728_094225.jpg
    IMG_20230728_094225.jpg
    50,4 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın kızlar,
Bu hafta 108.7
Geçen hafta 107.8
Fark + 900

Bu hafta artidayim. Eki Görüntüle 3278519
Moral bozmak yok, bunlar olabilecek durumlar can sıkılması illaki olacak ama kısacık olsun hemen motive olalım yine neler yapabiliriz diye düşünelim tarifler deneyelim yeni egzersizler bulalim birbirimize. Telafiyi hep birlikte yapalim 😊🥰

X