Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Aksam
IMG_20230727_175234.jpg

Ben akşam öğünümü bayağı kaçırdım, bol karbonhidratlı bir öğün oldu. Yarın da tartı günü ama moralimi bozmayacağım. Geçmiş olsun bana 🥲 Yarın daha dikkatli olmaya çalışacağım. 🥰💕

Kabak seviyorum ama detoks yapınca gerçekten ben de böyle oluyorum sonra kabağı da yiyemiyorum o yüzden yapamıyorum. Yarın güzel bir kahvaltı yap keyfin yerine gelsin 🥰
Valla öyle yapıcam midem çok kötü oldu kendime yeni tarifler bulmam lazım bakalım haftasonu salmayalım ama ya ben eksiyi görünce hemen salıyorum bunu aşmam lazım
Yaaaa yüz tane foto eklemeseymişim iyiymiş 😀
Kız sorma geçen banada öyle oldu yükleyemedim 😂

Kızlar akşam yemeğini 6 da yaptım bulgur pilavı ve kuru fasulye yanında marul salatasını yedimm.suan masterchef izleyerek acikiyorum 😭
Egzersizler yapamadım şu ana kadar 9 bin adimim var.

Iyi akşamlar herkese ❤️ yarın sanırım tartı günü nasıl paylaşıyoruz tartı yi direk çekip mi atıyoruz?
İnşallah yarın sabah yürüyüşe başlıyorum ve menülerimi paylaşmaya başlıyorum.

Aile olunca kilo vermek cidden zorlaşıyor yemiyorum diyemiyorsun bu sefer insanlar da değişik bakıyorlar ama tabii ki herkes bilinçli olmuyor ne yazık ki benim de akrabalarım gelecek eşimin tarafından da gelecekler bilmiyorum umarım çizgiyi çok açmam
Olsun canım, bunlar gelip geçici . Aslında bir duzen oturtmuştum ama bozuldu . Bira zor oluyor yerine getirmek. Ama bu süreçte çok almazsak ne âlâ. İnşallah başarırız.

Günaydın kızlar
Güncel kilom 105.5
Boy 170
Yaa 33
Şuan ilk hedefim önce ikili rakamlara inmek ağustosun 9 unda bir düğünümüz var ona kadar daha sonra istikrarlı bir şekilde ilerlemek
Sabah yürüyüşümu yapıp geldim
Herkese hayırlı cumalar ❤️

Eklentiler

• 20230728_073906.jpg
    20230728_073906.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 42
Vücut aç ya şuan. Yaglardaki enerjisi kullanıyormuş. Bi Dr acikiyorsaniz bu iyi bişey diyordu😅
Evet evet onu duyduğumdan beri ve açlık hissini sev lafını duyduğumdan beri resmen açlık hissettiğimde hemen gülümsemeye çalışıyorum yağlar gidiyor kilolar gidiyor diyorum 😍

Kızlar geçen hafta 88.35 dim veee bugün 86.80 çıktı 1.55 eksi 😍 detoks işe yaradı bu detoksu üç günlük yapıcam. Normalde o sıvı sabah kahvaltıdan önce içilirmiş ama ben akşam öğünüm yerine içtim ben 🙈

be Eki Görüntüle 3278461
Merhaba canım ben yeni geldim de acaba ne detoksu yapmıştın paylaşır misin

X