Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynir, hindi füme domates ve marul koyup yedim. Ayvalık’tan selamlar hepinize
Bunu yakmak için de 1 saat yüzdüm

Bu arada hangi şehirlerdensiniz?
Ben Balıkesirde yaşıyorum
oh oh afyet olsun denız kum gunes mıss
masa basında calısırken motıve oldum suan cunku yakında akçay a dogru gelecegım:)
ıstanbulda yasıorum bende kızlar

bugun ara ogunum arkadasım gelmıstı ona kek yaptım 1 dılım ben yedım yanında turk kahvesı

Yok, ben arada böyle karamsarlığa düşerim. Hayatta hep bir şeylerim eksik gibi. Çoğu şeyi içimde yaşadığım için sonra böyle doluyorum. Çevreme de çok fazla değer verdiğim için aynı değeri görmeyince boşluğa düşüyorum sürekli.
kuzum cok duygusal yaklastgımız ıcın yengeclerın genelınde var :KK70:D
bı ıs gorusmesıne gıtmıstım yazılımcıyım bu arada ama meslegımı yapmıyorum
adam da ıste mudur yanı ekıp lıderi esımde yengec dedı ahahah yılın 12 ayı var ıse 10 unda depresyonda
dedım ıcımden esın bunu bır duysa o zaman gor depresyonu sen ahahaha :KK70: :KK70:

oh oh afyet olsun denız kum gunes mıss
masa basında calısırken motıve oldum suan cunku yakında akçay a dogru gelecegım:)
ıstanbulda yasıorum bende kızlar

bugun ara ogunum arkadasım gelmıstı ona kek yaptım 1 dılım ben yedım yanında turk kahvesı
Gel gel buralar çok güzel
Bugün balıkesir merkezde hava 43 derece idi o yüzden kaçtık sabah erkenden :KK66: serinledik geldik

Ya ne güzel ben daha kahvaltı bile yapmadım kızım voleybol da onun gelmesini bekliyorum.. türk kahvesi benimde vazgeçilmezim 🥰 afiyet olsun canım 🌸
Teşekkür ederim 🤩
Ben kepekli sandviç ekmeğine yağsız peynir, hindi füme domates ve marul koyup yedim. Ayvalık’tan selamlar hepinize
Bunu yakmak için de 1 saat yüzdüm

Bu arada hangi şehirlerdensiniz?
Ben Balıkesirde yaşıyorum
Ankara 😍 ne şanslısın yüzmek çok büyük avantaj ah ahh keşke bende deniz kenarında olabilseydim 🤩

Teşekkür ederim 🤩

Ankara 😍 ne şanslısın yüzmek çok büyük avantaj ah ahh keşke bende deniz kenarında olabilseydim

Ben ankarayı çok severim
Üniversiteyi orada okudum
Sonra iş için tekrar taşındık 2016-2020 arası ankarada yaşadık kızım orada doğdu.
Çoğu yerden güzel şehir ankara bencee

gündüz fazla kaçırdığım için akşam yemeği olarak süt, 5-6 çilek ve 1 kaşık chia tohumu ile kendime içecek yaptım

100 kere de ip atladım
Benden bu kadar

Eklentiler

• IMG_2171.jpeg
    IMG_2171.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
kuzum cok duygusal yaklastgımız ıcın yengeclerın genelınde var :KK70:D
bı ıs gorusmesıne gıtmıstım yazılımcıyım bu arada ama meslegımı yapmıyorum
adam da ıste mudur yanı ekıp lıderi esımde yengec dedı ahahah yılın 12 ayı var ıse 10 unda depresyonda
dedım ıcımden esın bunu bır duysa o zaman gor depresyonu sen ahahaha :KK70: :KK70:
Bu çok doğru 😂😂 ay duysa bir de bunun için ayrı üzülürdü kadın. Ama haksız değil 😂😂

Güneş beni fena çarptı bugün, öğlen yediklerimle günü kapatıyorum midem bulanıyor çok fena, bir şey yiyecek durumda değilim 🫤 belki meyve yerim biraz toparlarsam. Egzersiz yapmaya çalıştım ama 250 ip atlayabildim sadece baygınlık geçirmek üzereyim resmen bu ne sıcak Allah yardımcımız olsun..

Dün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı

Dün öğünlerim dışında bir yudum atıştırmadım bol su içtim yeşilçay içtim 1100 kalori aldım 17:30 da yemek yemeyi bitirdim şuan tartıldım 400 gr nasıl fazla oluyor anlamıyorum. Çıldırıcam artık. Bir yerlerde yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. Her gün tartılma demeyin duramam ben mutlaka tartılırım. Ama yicem artık kafayı
Günaydın tiroid hormonlarına baktırdın mı? Yavaş çalışıyor olabilir. İnsulin direncin de olabilir şeker yüklemesi yaptırdın mı hiç? Açlık tokluk şekerine de baktırabilirsin.
1100 kalori aldığına göre kalori açığı oluşuyordur aslında. Ben kilo verme işinde tecrübeli değilim ama sanırım tek başına az yemekle olmuyor bir aşamadan sonra hareketi arttırmak gerekiyor gibi düşünüyorum

Bi de emzirdiğin için vücudun depolama eğiliminde olabilir mi? Sonuçta bebek besliyorsun
Emzirenler şekersiz 21 gün diyeti ile güzel kilo veriyorlar yerinde olsam 21 gün şekersiz beslenirdim. Tabi biliyosun pilav makarna her türlü unlu gıda ekmek vs de yenmiyor onda

Stres yapma çok güzel gidiyorsun vücut su tutuyor olabilir havalar çok sıcak, bol bol su içiyoruz. Fazla hareket ettiğimizde bile vücutta ödem olabiliyor. Bence istikrarlı ve dediğim gibi güzel gidiyorsun hiç bozma. Hepimizin duraklama yaşayacağı dönemler olacak, artı gördüğümüz zamanlar da olacak. Devam et bozma moralini, bir sonraki tartıda daha da çok gidecek 😊🥰

Günaydın tiroid hormonlarına baktırdın mı? Yavaş çalışıyor olabilir. İnsulin direncin de olabilir şeker yüklemesi yaptırdın mı hiç? Açlık tokluk şekerine de baktırabilirsin.
1100 kalori aldığına göre kalori açığı oluşuyordur aslında. Ben kilo verme işinde tecrübeli değilim ama sanırım tek başına az yemekle olmuyor bir aşamadan sonra hareketi arttırmak gerekiyor gibi düşünüyorum
Canım insülin direncim var zaten ama emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum diyet yapmak o kadar zor ki benim için şekerim normalden çok daha düşük benim bu yüzden sürekli açlık hissediyorum ama buna rağmen kendimi tutuyorum sonuç böyle olunca da çok sinirim bozuluyor
Stres yapma çok güzel gidiyorsun vücut su tutuyor olabilir havalar çok sıcak, bol bol su içiyoruz. Fazla hareket ettiğimizde bile vücutta ödem olabiliyor. Bence istikrarlı ve dediğim gibi güzel gidiyorsun hiç bozma. Hepimizin duraklama yaşayacağı dönemler olacak, artı gördüğümüz zamanlar da olacak. Devam et bozma moralini, bir sonraki tartıda daha da çok gidecek 😊🥰
İnşallah canım ya inşallah bırakmıcam artık böyle olmak istemiyorum 😔

Selam kızlar ben geldim, baya arkadaş katılmış aramıza . Herkes hosgelmis. Ablamı anneme. Yolcu ettim , kaldığım yerden devam edeceğim . Yarın tartı günü ama ben kilo aldım geldim. Kaldığım yerden devam edeceğim. Sizler nasılsınız? Herkese kolay gelsin.

X