Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

İp atlamak çok iyi. Ben atlayamıyorum Aslına bakarsanız yarım kase de gayet uygun ve saati de gayet erken. Akşam yemeyin ama

Merhaba aranıza katılabilir.miyim daha önce diyet gruplarına girmiştim yeniden aldım malesef kilo yardımcı olun bana lutfenn

Merhaba aranıza katılabilir.miyim daha önce diyet gruplarına girmiştim yeniden aldım malesef kilo yardımcı olun bana lutfenn
Canım hoşgeldin grubumuza sağlıklı ve güzel kilo vereceksin burda emin ol yaş boy ve kilo bildirimi yaparsan konu sahibimiz listeye ekleyecektir..

Ara öğün sade türk kahvesi ve biraz meyve şimdi akşam için sebzeli kabak sote yapıcam yoğurtlu ve sarımsaklı

Canım hoşgeldin grubumuza sağlıklı ve güzel kilo vereceksin burda emin ol yaş boy ve kilo bildirimi yaparsan konu sahibimiz listeye ekleyecektir..
Cok teşekkür ederim şuan annemin evindeyim yarın kendi yaşadığım şehire geçiyorum kilo bildirimimi persembe yapayım gerçeklerle yuzleseyim bakalım ne kadar olmuşum

Cok teşekkür ederim şuan annemin evindeyim yarın kendi yaşadığım şehire geçiyorum kilo bildirimimi persembe yapayım gerçeklerle yuzleseyim bakalım ne kadar olmuşum
Zaten cuma günü fotoğraflı tartı günümüz sende ozaman bildirim yaparsın..

Afiyet olsun lezzetli görünüyor :)
Ayyy böyle bakınca fark ettim de ben olması gerekenden çok yiyorum galiba ya
Yok aslinda salatam baya var tavuğun altında da var ama tabak çok büyük kaldığı için böyle gözükmüş olabilir

Bugünkü menum
Sabah 8.30 2 minik kepek ekmeği arasına kasarli tost

Ara 3hurma

Öğle 13.00

1 kase yoğurt
1 salatalık

Akşam 18.00
1 kase çorba
1 tabak patatesli taze fasulye yemeği
1 mink dilim kepek ekmeği

Çok bunalmistim sıcaktan 1 kucum dondurma yedim.epeydir yemiyordum aslinda
1 avuçta cay la çekirdek yedim malesef

3lt.su
Spor yürüyüş yaptim 6 bin adım
15dk da spor hareketleri

asena87

Kızlar akşam yemegum 18.00
Biraz estetik olamadı ama yapacak bişey yok + cacık
2 saat sonra kiraz yedim
Gün içinde 9 bin adim attım
Diğer spor hareketlerimi de yaptım artırarak yapıyorum bende
İyi aksanalr

Eki Görüntüle 3277430
Kızlar buda benim akşam yemeğim sebzeli kabak sote bana kabağı sevdiren hayat size neler yapmaz
Afiyet olsun ben de balık hiç sevmem ama akşam 150 gr çipura yedim
Airfryerda yağsız pişirdim
İçine 1 küçük dilim kızarmış ekmek eklediğim bir salata ve yarım da közlenmiş mısır yedim

Eklentiler

• IMG_2155.jpeg
    119,3 KB · Görüntüleme: 30
Afiyet olsun ben de balık hiç sevmem ama akşam 150 gr çipura yedim
Airfryerda yağsız pişirdim
İçine 1 küçük dilim kızarmış ekmek eklediğim bir salata ve yarım da közlenmiş mısır yedim
Ayy afiyet olsun sunum çok güzel olmuş ben balığa bayılırım şu kabak işkencesi bitsinde bende bi balık şöleni yapmak istiyorum

Ayy afiyet olsun sunum çok güzel olmuş ben balığa bayılırım şu kabak işkencesi bitsinde bende bi balık şöleni yapmak istiyorum
Ben kabağa bayılmam ama ona da razıyım balık bana et gibi de gelmiyo yerken bi zevk de vermiyor ama sağlıklı diye yemeye başladım.

Yarın da kabak kürüne devam mı?

Ben kabağa bayılmam ama ona da razıyım balık bana et gibi de gelmiyo yerken bi zevk de vermiyor ama sağlıklı diye yemeye başladım.

Yarın da kabak kürüne devam mı?
Evet canım yarın ve öbür gün son bakalım faydasını görücemmi daha öncede 2 gün yapabilmiştim. Ama etkisini gördüm.

Kızlar günaydın. Dün çok karışık bir gündü o yüzden yazamadım sonra şöyle geriye bakıp neler yediğime bakınca da yazmaya çekindim o sebeple bugün toparlanma günüm sabah sadece bir tane haşlanmış yumurta yedim şu an limonlu ılık suyumu içiyorum içine biraz zencefil kattım öğleni atlayıp dört gibi taze fasülye ve bulgur pilavı yemeyi planlıyorum ve günü bitirmeyi planlıyorum emzirdiğim için öğlen kötü olursam yoğurt şeftali gibi bir şey yiyebilirim buraya yazarım tartıya son iki gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…