çok güzel, inşallah yine eski günlere adım adım dönersin sağlıkla :)Evet çok iyi vermiştim zaten aldığım kiloyu bir anda almadım hemen hemen bir senede aldım
İnşallah şimdi tartıldım 12 temmuzda 72.30 Ken bugün 70.40 çıktım yarın tam iki hafta olmuş oluyor ve iki hafta da iki kg az mı sizce sadece aralıklı oruç yapabiliyorum şu andaçok güzel, inşallah yine eski günlere adım adım dönersin sağlıkla :)
Günaydınlar güne depremle uyandık Allah beterinden korusun çevre ildeyiz ama çok feciydi henüz kahvaltı yapmadım az sonra inşallahGünaydın güzel bir gün olsun hepimize :)
Çok geçmiş olsun canım benimGünaydınlar güne depremle uyandık Allah beterinden korusun çevre ildeyiz ama çok feciydi henüz kahvaltı yapmadım az sonra inşallah
Bence çok iyi, zaten bir anda gitmez bunu sürekli hatırlatmamız lazım aslında kendimize. Aynaya bakınca görünen fark daha da güzel olacak, tartıya çok odaklanma bazı zamanlar çok az verdiğimiz de olacak. Önemli olan ayni motivasyonla devam etmek. Tebrik ederimİnşallah şimdi tartıldım 12 temmuzda 72.30 Ken bugün 70.40 çıktım yarın tam iki hafta olmuş oluyor ve iki hafta da iki kg az mı sizce sadece aralıklı oruç yapabiliyorum şu anda
Çok geçmiş olsun benim ailem de deprem bölgesindeGünaydınlar güne depremle uyandık Allah beterinden korusun çevre ildeyiz ama çok feciydi henüz kahvaltı yapmadım az sonra inşallah
Çok geçmiş olsunGünaydınlar güne depremle uyandık Allah beterinden korusun çevre ildeyiz ama çok feciydi henüz kahvaltı yapmadım az sonra inşallah
Çok gecmis olsunGünaydınlar güne depremle uyandık Allah beterinden korusun çevre ildeyiz ama çok feciydi henüz kahvaltı yapmadım az sonra inşallah
Hoş geldiniz umarım en sağlıklı şekliyle kilonuzu verirsiniz 2 haftada 2 kilo hiç az değil aynı kararlılıkla devam bence ayrıca 10 kiloyu 1 ayda almamışsınız ki hemen veresiniz öylesi sağlıklı olmaz uzun zamana yayılan kilo verme süreci verilen kiloyu daha sağlıklı ve kalıcı hale getirir.Kahvaltım bu şekilde sebzeler tuzsuz yanında sadece su ve ekmek yok
Eki Görüntüle 3277207
Bakalım inşallah hedefim 58 olmak inşallahÇok gecmis olsun
Hoş geldiniz umarım en sağlıklı şekliyle kilonuzu verirsiniz 2 haftada 2 kilo hiç az değil aynı kararlılıkla devam bence ayrıca 10 kiloyu 1 ayda almamışsınız ki hemen veresiniz öylesi sağlıklı olmaz uzun zamana yayılan kilo verme süreci verilen kiloyu daha sağlıklı ve kalıcı hale getirir.
Teşekkür ederimGünaydın kızlar hoşgeldiniz grubumuzabol eksiler olsun
Dün yazamadım kızlar bu hafta misafir haftam gibi bir şey oldu haftanın kalan her gününe misafirim var neredeyse o yüzden temizlik alışveriş geçiyor günüm. Misafirlere de geçen yaptığım gibi pasta böreğin yanına meyve salatası, karabugday salatası vs hazırlarım ben onlardan yerim artık.
Dünkü menüm:
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta +1 haşlanmış yumurta beyazı
Yesil soğan
Kapya biber
Salatalık
Lor peyniri
1 adet wasa
Ara 17.00
15 kiraz
1 züber protein bar
Türk kahvesi
Aksam 19.00
Haşlanmış tavuk göğsü
Göbek marul
2 kepçe haşlanmış makarna
Yoğurt
Hepsini karıştırdım üzerine de zerdecal ve nane döktüm güzel bir salata oldu.
Su:4 litre
Spor: 1 saat leslie ve 7 dk çeşitli spor hareketleri