hosgeldınızz oncelikleTeşekkür ederimEvet ben de cumaları tartılıyorum. 59.6 kilodayım 53 olmak istiyorum. Boyum 160 cm. Bir yaşında oğlum 9 yaşında kızım var. 2 öğün besleniyorum. Tiroidim yüksek çıkmıştı bu yüzden diyetisyenle beraber devam ediyorum kilo vermeye. Açlık arasına 8 saat koymaya çalışıyorum. Herkese bol kilo vermeler
Teşekkür ederimhosgeldınızz oncelikle
diyetinizde basarılarr
ama fazla da bi kilonuz yok ya verirsiniz siz :)))
Merhaba hoşgeldinizTeşekkür ederimEvet ben de cumaları tartılıyorum. 59.6 kilodayım 53 olmak istiyorum. Boyum 160 cm. Bir yaşında oğlum 9 yaşında kızım var. 2 öğün besleniyorum. Tiroidim yüksek çıkmıştı bu yüzden diyetisyenle beraber devam ediyorum kilo vermeye. Açlık arasına 8 saat koymaya çalışıyorum. Herkese bol kilo vermeler
Ne güzel yürümen benim çocuklar çok engel oluyorlar ya okula bi başlasalar evde durmayacam galibadun adım sayım 11 bin olmus bu arada durmak yok yola devam..
Teşekkür ederimMerhaba hoşgeldiniz
Kolaylıklar diliyorum bu süreçte sizeburda herkes kilo veriyor her hafta güzel yol alıyoruz
Herkese selam, nasilsiniz kizlar
Acik bufe azizligine ugradim sanki bugun ilk gun diye.
Yarin dikkat edecegim
Herkes devam ediyor degil mi,
tam gaz devammmm
Yaşın çok genç, bence rahatlıkla verebilirsin yine kilonuMerhaba bende gruba girebilir miyim 12 temmuzdan beri aralıklı oruç yapıyorum ama bu şekilde her hafta tartı atılmalı bir grup arıyordum çünkü o zaman insan yarış gibi hissediyor daha önce 82 ile başlamıştım bir grupda 65 e düşmüştüm sonra ordan kimse yazmamaya başladı herkes bıraktı diyeti bende bıraktım bir baktım 72.30 olmuşum (12 temmuzda) yaşım 22 boyum 1.60
GunadinnGünaydın güzel bir gün olsun hepimize :)
Teşekkür ederimEvet ben de cumaları tartılıyorum. 59.6 kilodayım 53 olmak istiyorum. Boyum 160 cm. Bir yaşında oğlum 9 yaşında kızım var. 2 öğün besleniyorum. Tiroidim yüksek çıkmıştı bu yüzden diyetisyenle beraber devam ediyorum kilo vermeye. Açlık arasına 8 saat koymaya çalışıyorum. Herkese bol kilo vermeler
Günaydın kızlar hoşgeldiniz grubumuzaMerhaba bende gruba girebilir miyim 12 temmuzdan beri aralıklı oruç yapıyorum ama bu şekilde her hafta tartı atılmalı bir grup arıyordum çünkü o zaman insan yarış gibi hissediyor daha önce 82 ile başlamıştım bir grupda 65 e düşmüştüm sonra ordan kimse yazmamaya başladı herkes bıraktı diyeti bende bıraktım bir baktım 72.30 olmuşum (12 temmuzda) yaşım 22 boyum 1.60
Hoş geldiin :) yine verirsin bence çok güzel vermişsin daha önce.Merhaba bende gruba girebilir miyim 12 temmuzdan beri aralıklı oruç yapıyorum ama bu şekilde her hafta tartı atılmalı bir grup arıyordum çünkü o zaman insan yarış gibi hissediyor daha önce 82 ile başlamıştım bir grupda 65 e düşmüştüm sonra ordan kimse yazmamaya başladı herkes bıraktı diyeti bende bıraktım bir baktım 72.30 olmuşum (12 temmuzda) yaşım 22 boyum 1.60
İnşallah yaYaşın çok genç, bence rahatlıkla verebilirsin yine kilonu
Evet çok iyi vermiştim zaten aldığım kiloyu bir anda almadım hemen hemen bir senede aldımHoş geldiin :) yine verirsin bence çok güzel vermişsin daha önce.