Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Derin temizlik günümdü çok yoruldum, kahvaltı niyetine bir bardak kefir içtim yaninda bir avuç çiğ kuruyemiş yedim karışık.

Şimdi kahve içiyorum, bir parça züberle
Nerdeyse hiçbir şey yememişsin
Bu sıcakta tansiyona falan dikkat sylviacım

Nerdeyse hiçbir şey yememişsin
Bu sıcakta tansiyona falan dikkat sylviacım
Hareket halindeyken açlık pek hissetmiyorum tuhaf bir şekilde, evdeydim de sıkıntı olmadı Allah'tan. Ama gerçekten çok çok sıcak su içmekten midem şişti artık, ağrıyor

Merhabalar devam edyrm tabiki haftasonu il disinacoktim ve teli elime hhic alamadim yarin menu bildirimi yapaicgin inşallah

Canlar günaydın her zamanki gibi 9:30’da kahvaltımı ettim. 430 kadarıyla haftaya başlıyorum herkese musmutlu haftalar

Merhaba :) asena87 aktif olacak her cuma tartı paylaşacak ve günlük menü paylaşacak arkadaşlara kapıyı açıyor :) hoş geldin
Teşekkür ederim Evet ben de cumaları tartılıyorum. 59.6 kilodayım 53 olmak istiyorum. Boyum 160 cm. Bir yaşında oğlum 9 yaşında kızım var. 2 öğün besleniyorum. Tiroidim yüksek çıkmıştı bu yüzden diyetisyenle beraber devam ediyorum kilo vermeye. Açlık arasına 8 saat koymaya çalışıyorum. Herkese bol kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…