Nerdeyse hiçbir şey yememişsinDerin temizlik günümdü çok yoruldum, kahvaltı niyetine bir bardak kefir içtim yaninda bir avuç çiğ kuruyemiş yedim karışık.
Şimdi kahve içiyorum, bir parça züberle
Bu sıcakta tansiyona falan dikkat sylviacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerdeyse hiçbir şey yememişsinDerin temizlik günümdü çok yoruldum, kahvaltı niyetine bir bardak kefir içtim yaninda bir avuç çiğ kuruyemiş yedim karışık.
Şimdi kahve içiyorum, bir parça züberle
Hareket halindeyken açlık pek hissetmiyorum tuhaf bir şekilde, evdeydim de sıkıntı olmadı Allah'tan. Ama gerçekten çok çok sıcak su içmekten midem şişti artık, ağrıyorNerdeyse hiçbir şey yememişsin
Bu sıcakta tansiyona falan dikkat sylviacım
Hepimizde oluyor , ben de bugün eve gider gitmez ip atlayıp birkaçegzersiz yapacağımGünaydın arkadaşlar dün için biraz kaçırmış olabilirim bugün telafi etmek amacım
Aaaa resim niye öyle eklendi yaaa çok pardon kızlar yaEki Görüntüle 3276545 Günaydın kızlar sabah yürüyüşümü yaptım ve geri döndüm...
Merhaba :) asena87 aktif olacak her cuma tartı paylaşacak ve günlük menü paylaşacak arkadaşlara kapıyı açıyor :) hoş geldinSelamlar. Ben de size katılabilir miyim?
Teşekkür ederim Evet ben de cumaları tartılıyorum. 59.6 kilodayım 53 olmak istiyorum. Boyum 160 cm. Bir yaşında oğlum 9 yaşında kızım var. 2 öğün besleniyorum. Tiroidim yüksek çıkmıştı bu yüzden diyetisyenle beraber devam ediyorum kilo vermeye. Açlık arasına 8 saat koymaya çalışıyorum. Herkese bol kilo vermelerMerhaba :) asena87 aktif olacak her cuma tartı paylaşacak ve günlük menü paylaşacak arkadaşlara kapıyı açıyor :) hoş geldin