Teşekkürler bakacağımBen Mermaid Collagen'in Mix Collagen'ini kullanıyorum, tavsiye ederim. Balık kolajen takviyesi içinde diğer etkenler de var. Aynı markanın başka formülleri de var saf kolajen kullanmak isterseniz
Aynı etki oluyor mu bilmiyorum ama tabi ki etkisi oluyordur. Arada bisiklet arada yürüyüş yaparsın hem değişiklik olur sana daBugün 30 dk bisiklet yaptım ev bisikleti
Yürüyüş yerine geçer mi sizce
Aynı etkisi oluyor mu
Canım 1500 üst sınırım. Sadece 1 kez kaçtı o da dışardaydım ama genel olarak 1200-1300 arası bitiriyorum günü. Hamileliği de eklersem 18 ay sonra ilk kez regl oluyorum tartı +300 gösterdi ama 1250 kaloriye devam edicem vücut su tutuyor farkındayım asla pes etmiyorumBenim de bugün 1490 kalori oldu canım. Sen en fazla kaç kalori planladin?
Menülerinin çoğu sıkıntılı tatlım.. ya ne yazdığından haberin yok yada yediklerinden haberin yokAsıl sen benim dediğimi anlamadın sanıyorum.
Ayrıca hangi menüm sıkıntı menülerde hiçbir sıkıntı yok kızartma vs vs yedikleriniz gibi yok cnm dikkatli bakarsan görürsün .
Kolay gelsin sana diyetinde başarılar .
Benim yazdıklarıma hep dikkat ettiysen kendime yiyorum ahahah benim yediğim sana gelmiyorduuu
Motive olmaksa amacın arkadaşlar full motive beni görmezden gel.
Afiyet olsunŞuan yazdıklarının hepsi beni etkiledi şimdi onun için yicem ahagag
yaa gerçekten mı tatlımmmm ah sıkıntılı mı menulerım.....Menülerinin çoğu sıkıntılı tatlım.. ya ne yazdığından haberin yok yada yediklerinden haberin yoksenin diyet yapmaya niyetin yok sanırım bence bizimde motivasyonumuzu bozmazsan sevinirim.. ayrıca üslubun çok çirkin ama komik "ahahahahah" falan 11 yaşında ergen kızımda böyle konuşuyo yediklerim sana gitmiyo falan
Afiyet olsun
Merhaba. Yanlış anlamazsaniz fikrimi belirtmek isterim. Bence baskalarinin yediklerine takılırsaniz bu diyetinizin sürdürülebilir olmadığını gösterir. Hayatın her alanında pizzalar hamburgerler var. Önemli olan bunlardan kaçmak gormemek değil ki. Çok canınız cekiyorsa birkaç dilim yiyin bir şey olmaz. Ertesi gün hafif beslenirsinizMenülerinin çoğu sıkıntılı tatlım.. ya ne yazdığından haberin yok yada yediklerinden haberin yoksenin diyet yapmaya niyetin yok sanırım bence bizimde motivasyonumuzu bozmazsan sevinirim.. ayrıca üslubun çok çirkin ama komik "ahahahahah" falan 11 yaşında ergen kızımda böyle konuşuyo yediklerim sana gitmiyo falan
Afiyet olsun
Ayy kaç zamandır ekmek yemiyorum bugn çavdar, tam buğday ve bol tahıllı ekmekler aldım dilimledim buzluğa attım. arada birer dilim yiycem. Dondurucudan çıkarıp kızartırsak glisemik indexi de düşük oluyomuşKızım bu ara çok huysuz kahvaltı anca atıyorum
Bu bitmesin istediğim tabak 308 kalori
Beyaz peynirli ve domatesli tost. Salatalık ve yumurta :)
Eki Görüntüle 3274853
Aynen canım öyleymiş aldığımdan beri koyucam ama unutuyorum :) ekmeği daha yeni ekledim diyetimeAyy kaç zamandır ekmek yemiyorum bugn çavdar, tam buğday ve bol tahıllı ekmekler aldım dilimledim buzluğa attım. arada birer dilim yiycem. Dondurucudan çıkarıp kızartırsak glisemik indexi de düşük oluyomuş
Estağfurullah nacizane fikrinize saygı duyuyorumMerhaba. Yanlış anlamazsaniz fikrimi belirtmek isterim. Bence baskalarinin yediklerine takılırsaniz bu diyetinizin sürdürülebilir olmadığını gösterir. Hayatın her alanında pizzalar hamburgerler var. Önemli olan bunlardan kaçmak gormemek değil ki. Çok canınız cekiyorsa birkaç dilim yiyin bir şey olmaz. Ertesi gün hafif beslenirsinizdiğer arkadaş hafif bir kahvaltı yapmış,akşamına pizza yemiş yani sadece tek bir öğünü o şekilde olmuş o yüzden ona da zarar vereceğini sanmam. Yanlış anlamayin fikrimi belirtmek istedim
Gerçekten komiksin gayet nazik uyarmıştım halbuki ben bu gruptaysam bi amacım var ve bi emeğim var senin gibi her menüsünde sıkıntı olan biriyle devam etmek istemiyorum tabiki uyarmakta en doğal hakkım ancak nazik uyarımı çirkin yere taşımakta senin tercihindi sanada başarılaryaa gerçekten mı tatlımmmm ah sıkıntılı mı menulerım.....
acaba senden baska demotive olan var mı merak ediyorum ahsnkmdsffd
bak sımdı de sjdnflg dıye guluyorum ahahah tatminn etmedi seni
konuyu yapatıyorum basarılar sana askooo