Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Ben Mermaid Collagen'in Mix Collagen'ini kullanıyorum, tavsiye ederim. Balık kolajen takviyesi içinde diğer etkenler de var. Aynı markanın başka formülleri de var saf kolajen kullanmak isterseniz

virüs gibi yayıldın siteye :KK70:

Kızlar aparatif olarak bir bardak kefir içtim bugün şu anda da akşam yemeğimi yiyorum mercimek çorbası ve cacık böyle giderse 1350 ile günü kapatıyorum 🙏

Selam kızlar ilk ve tek öğünüm bir kase makarna, 100 gr tavuk, 1 kase cacık şeklindeydi. Saat 4 te yedim. Makarnayı çok seviyorum ama artık biraz uzaklasmam lazim ilk hafta tam adapte olamadım diyetime, yarından itibaren daha motive geliyorum 🫡
15 dk hafif koşu yaptım, şimdi de ip atlıyorum 500 kez atlamaya çalışacağım. 🫶🏻

Selam kızlar ilk ve tek öğünüm bir kase makarna, 100 gr tavuk, 1 kase cacık şeklindeydi. Saat 4 te yedim. Makarnayı çok seviyorum ama artık biraz uzaklasmam lazim ilk hafta tam adapte olamadım diyetime, yarından itibaren daha motive geliyorum 🫡
15 dk hafif koşu yaptım, şimdi de ip atlıyorum 500 kez atlamaya çalışacağım. 🫶🏻
Başka bir öğün yapmıyor musun?

Selam kızlar
Sabah 2 yumurta
Kızarmış patates
Yoğurt

Akşam
Izgara tavuk
Yeşillik
Ceviz
Sefatali ve azcik karpuz

Yarım saat yürüdüm

Benim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat gideceğim

Benim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat

Süper Tebrikler kolesterol bende de çıktı geçen yıl yaş 28 erken tanıştık.kontrol elden bırakmamak lazım.

Bugün menüm sabah omlet 2 yumurtadan meyve suyu elde yapılmış
Peynir zeytin ceviz
Akşam 3 dilim pizza yedim bayağı stresli gündü benim için 🪬
Herkese iyi akşamlarr

Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat gideceğim
Geçmiş olsun , çok iyi çıkmış . Demekki emeklerin boşa gitmemis. Havuz çok iyi oluyor. Ben haftada bir gün gidiyorum. Çocuklar evde yalnız kaliyorlar aklım onlarda oluyor.

Süper Tebrikler kolesterol bende de çıktı geçen yıl yaş 28 erken tanıştık.kontrol elden bırakmamak lazım.

Geçmiş olsun , çok iyi çıkmış . Demekki emeklerin boşa gitmemis. Havuz çok iyi oluyor. Ben haftada bir gün gidiyorum. Çocuklar evde yalnız kaliyorlar aklım onlarda oluyor.

Sağolun arkadaşlar RhieraN RhieraN dikkat etmek lazım gerçekten, sana da çok geçmiş olsun

Aaa sen de mi gidiyosun süper, ben de saati akşamüstüne ayarladım iş çıkışı gidicem sonra eşim kızı kreşten alıp beni de alacak eve geçeceğiz şeklinde
Senin çocuklar kaç yaşındaydı

Bugün menüm sabah omlet 2 yumurtadan meyve suyu elde yapılmış
Peynir zeytin ceviz
Akşam 3 dilim pizza yedim bayağı stresli gündü benim için 🪬
Herkese iyi akşamlarr
Selam canım dikkatimi çeken bişey var hemen hemen her menünde diyeti bozucak şeyler var tamambizde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz ama seninki çok abartı yani pizza nedir Allah aşkına tatlılar dondurmalar vs burda nasıl zor şartlarda diyet yapıyoruz kuzum ya yani sayfanın amacı ne güzel menüler paylaşıp birbirimize destek olup fikirler verip kilo vermek değil mi 👍 bazen hepimizin çöktüğü zamanlar oluyor misafirlikler tatiller ama onlarda bile dikkat etmeye çalışıyoruz motive olup güzel menüler yazmaya çalışıyoruz lütfen bu konuya dikkat edersen sevinirim beni yanlış anlama burda birbirimize örnek olmamız lazım evet her yediğimizi yazmalıyız ama hergünde kaçamak olmaz sayfanın adı sıkı takipli diyet grubu lütfen biraz daha özenli olalım asena87 asena87 canım benim bu konuda fikrim böyle kimse yanlış anlamasın lütfen ben olumsuz etkileniyorum bu durumdan

Selam canım dikkatimi çeken bişey var hemen hemen her menünde diyeti bozucak şeyler var tamambizde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz ama seninki çok abartı yani pizza nedir Allah aşkına tatlılar dondurmalar vs burda nasıl zor şartlarda diyet yapıyoruz kuzum ya yani sayfanın amacı ne güzel menüler paylaşıp birbirimize destek olup fikirler verip kilo vermek değil mi 👍 bazen hepimizin çöktüğü zamanlar oluyor misafirlikler tatiller ama onlarda bile dikkat etmeye çalışıyoruz motive olup güzel menüler yazmaya çalışıyoruz lütfen bu konuya dikkat edersen sevinirim beni yanlış anlama burda birbirimize örnek olmamız lazım evet her yediğimizi yazmalıyız ama hergünde kaçamak olmaz sayfanın adı sıkı takipli diyet grubu lütfen biraz daha özenli olalım asena87 asena87 canım benim bu konuda fikrim böyle kimse yanlış anlamasın lütfen ben olumsuz etkileniyorum bu durumdan
Herkes burda neler yazdı benim yazmam mi dikkatini çekti anlamadım?

Herkes burda neler yazdı benim yazmam mi dikkatini çekti anlamadım?
Anlamadın galiba canım hepimiz yazdık ara ara ama senin her menün sıkıntı dikkatimi tabiki çekti olumsuz etkileniyorum buda benim en doğal hakkım kilo vermek motive olmak için bu gruptayım neticede sadece dikkat etmeni istiyorum hepsi bu.

Asıl sen benim dediğimi anlamadın sanıyorum.
Ayrıca hangi menüm sıkıntı menülerde hiçbir sıkıntı yok kızartma vs vs yedikleriniz gibi yok cnm dikkatli bakarsan görürsün .
Kolay gelsin sana diyetinde başarılar .
Benim yazdıklarıma hep dikkat ettiysen kendime yiyorum ahahah benim yediğim sana gelmiyorduuu
Motive olmaksa amacın arkadaşlar full motive beni görmezden gel. 🥰😌😏

Kizlar dün yoğunluktan menü yazmayı unutmuşum
Dünkü menum
Sabah kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
1diljm peynir
3 zeytin
Salatalık domates

Ara 10.30
3 adet hurma

Öğle 14.00
1 kase çorba
Salatalık domates

Akşam 21.00 (eve geç gelmek zorunda kaldim)
1 tabak etli nohut

Cay

Spor olarak disarida yürüdüm 10 bin adım
Su 2lt

asena87 asena87

X