Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Estağfurullah nacizane fikrinize saygı duyuyorum 😇 sürekliliği olan bir durum için bu şikayetimi belirttim grubun amacı belli motive olmak birbirimize destek olmak kimsenin yediğine takılmıyorum hepimiz arada kaçamaklar yapıyoruz diye de belirttim sadece bu durum sürekli olunca dikkatimi çekti hepsi bu niyetim polemik yaratmak değil asla grupta olmamdaki amaç belli ve rahatsız olduğum bi konuyu kibar bi dille söylememde benim en doğal hakkım diye düşünüyorum teşekkür ederim düşüncenize saygı duyuyorum 😇
Tesekkur ederim yanlış anlamadiginiz ve kibarca cevap verdiğiniz için. Sevgiler🌼

Kızlar biraz daha sakin olalım ❤️
Arkadaşın uyarırken kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten motive için gelenler de var. Haa diğer arkadaş yedi diye bende yiyim diyenlerin de sağlam diyet yaptığını düşünmüyorum ama herkes bir çaba içinde ve şahsen benim bir hatamı gördüğünüzde uyarmanızı tabiiki isterim. Ama bu durum kavgaya dönüştü gibi oldu. Buna gerek yok. Demekki herkese uyarı yapılmamalı bunu gördük. Lütfen eleştirilere biraz daha açık kaçamak yapanlara biraz daha anlayışlı ilerleyelim 😍
Teşekkür ederim tarafsız düşüncen için canım kesinlikle niyetim böyle üslupla karşılaşmak değildi sürekli olduğu için nazikçe uyarmak istedim herkesin bünyesi aynı değil ben diyet yaparken çok zorlanıyorum motive olmak için burdayım arada bende kaçamaklar yaptım ve bunuda dile getirdim zaten eleştirilere de açığım ve açık olmak lazım ama sürekli olunca fikrimi belirttim ben burda bi çaba sarf ediyorum emek veriyorum hepimiz emek veriyoruz buna saygı duyulması lazım tekrar teşekkürler 😇

Selam kızlar ilk ve tek öğünüm bir kase makarna, 100 gr tavuk, 1 kase cacık şeklindeydi. Saat 4 te yedim. Makarnayı çok seviyorum ama artık biraz uzaklasmam lazim ilk hafta tam adapte olamadım diyetime, yarından itibaren daha motive geliyorum 🫡
15 dk hafif koşu yaptım, şimdi de ip atlıyorum 500 kez atlamaya çalışacağım. 🫶🏻
Selam canim 70 li kilolarin inmesi icin sevdigin yemeklerden feragat etmen gerekecek☺️ 1 ay sınır koy kendine,1 ay sonra verdigin kiloyu,degisimi gorunce zaten devam edeceksin.en saglikli yol kahvaltida ve aksam gerekli olan besinleri almak,oglen belki 1 meyve ve yogurdu eksik etmemek.diger yontemler(yemeyip yemeyip bir anda gomulmek, az ama sagliksiz kalorili beslenmek,bazi gerekli besinleri almamak) uzun vadede sıkınti oluyor.
Tabi sen boylesin diye yazmadim,genel olarak kendi vucudumdan anladiklarimi yazayim dedim🫠
Selam kızlar
Sabah 2 yumurta
Kızarmış patates
Yoğurt

Akşam
Izgara tavuk
Yeşillik
Ceviz
Sefatali ve azcik karpuz

Yarım saat yürüdüm
Iyi gidiyorsun canim,yarin farki 2,3 kg gibi gorebilecek miyiz? 🫠
Sen de 1 ay tum zararli yiyecekleri yasaklasana kendine. Sure olunca yemeyebiliyorsun ☺️
Selam canım dikkatimi çeken bişey var hemen hemen her menünde diyeti bozucak şeyler var tamambizde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz ama seninki çok abartı yani pizza nedir Allah aşkına tatlılar dondurmalar vs burda nasıl zor şartlarda diyet yapıyoruz kuzum ya yani sayfanın amacı ne güzel menüler paylaşıp birbirimize destek olup fikirler verip kilo vermek değil mi 👍 bazen hepimizin çöktüğü zamanlar oluyor misafirlikler tatiller ama onlarda bile dikkat etmeye çalışıyoruz motive olup güzel menüler yazmaya çalışıyoruz lütfen bu konuya dikkat edersen sevinirim beni yanlış anlama burda birbirimize örnek olmamız lazım evet her yediğimizi yazmalıyız ama hergünde kaçamak olmaz sayfanın adı sıkı takipli diyet grubu lütfen biraz daha özenli olalım asena87 asena87 canım benim bu konuda fikrim böyle kimse yanlış anlamasın lütfen ben olumsuz etkileniyorum bu durumdan

Asıl sen benim dediğimi anlamadın sanıyorum.
Ayrıca hangi menüm sıkıntı menülerde hiçbir sıkıntı yok kızartma vs vs yedikleriniz gibi yok cnm dikkatli bakarsan görürsün .
Kolay gelsin sana diyetinde başarılar .
Benim yazdıklarıma hep dikkat ettiysen kendime yiyorum ahahah benim yediğim sana gelmiyorduuu
Motive olmaksa amacın arkadaşlar full motive beni görmezden gel. 🥰😌😏
Selam kizlar.
GRubu actigimda da ilk mesajda kendimce kurallar belirledim. Orada menulerimizi elestirmemizin ve cidden diyet yapacak kisilerin devam etmesinin iyi olacagini soylemistim.
Bu sebeple daha fazla konuyu buyutmeyelim lutfen, cumleler iyiye gitmiyor cunku.

RhieraN RhieraN canim, birbirimizin kotulugunu istemeyecegimizi tahmin ediyorsundur, gecenlerde bende yazacaktim ama dogru cumleleri bulmamistim.
Kalori olarak bakmadim sadece gunduzleri az yeyip aksam yemeklerinde genelde karbonhidrat yiyorsun. Olabilir tabiki,
ben mesela 1 aydir diyeti biraktim cunku kilo verdim ve yoruldum.
Yani hepimiz yiyebiliyoruz ama yasimiz genc,yaglanmaya musaitiz,cocuk isteyenler var,psikolojisi bozulanlar var,eski kiyafetlerine girmeye calisanlar var...sen de ben de bunlardan biriyiz, iyi niyetli olarak fikir veriyorum.
Pirincle,hamur isiyle degil de yesillikle,yogurtla,proteinle kalori almamiz hepimiz icin super olur.

bu arada yediklerini dogru yazman guzel ama kilo vermeni saglamaz veya diger uyelere ornek olmazsa ise yaramayabilir.

Yazdiklarimi kotu niyetli algilama lutfen, BurcuYengec BurcuYengec duzenli kilo veriyor zaten, sen ve ben eksik veya yanlistayiz su an o yuzden kilo vermiyoruz☺️

ikiniz icin de soyluyorum kizlar, bu konuyu kapatalim lutfen, tartismaya donmesin.
birbirimize katacagimiz guzelliklere,
yeni fikirlere, bilgilere odaklanalim🥰

Günaydın motive olamıyorum ya yarın artıyı görünce olurum inşallah 😱😔
Yarin bir sonucunu gorelim, bence ona gore yeni bir yol belirleyelim🌸
Bugün 30 dk bisiklet yaptım ev bisikleti
Yürüyüş yerine geçer mi sizce
Aynı etkisi oluyor mu
Eliptik bisiklette ben cok yoruluyorum 5 dakikayi zor yapiyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam normal yuruyusten daha fazla kalori harcatiyor.

Bir ara Beden Egitimi ogretmeni arkadasimla şoyle yapiyorduk ama neden bilmem.
5 dk o eliptikte, ben yerde bacak, karin hareketleri, sonra o yerde ben eliptikte.

Son düzenleme:
sabah ki tabagım

1b201127-72fd-4fad-b276-c44776b5093c.jpg

Selam kizlar.
GRubu actigimda da ilk mesajda kendimce kurallar belirledim. Orada menulerimizi elestirmemizin ve cidden diyet yapacak kisilerin devam etmesinin iyi olacagini soylemistim.
Bu sebeple daha fazla konuyu buyutmeyelim lutfen, cumleler iyiye gitmiyor cunku.

RhieraN RhieraN canim, birbirimizin kotulugunu istemeyecegimizi tahmin ediyorsundur, gecenlerde bende yazacaktim ama dogru cumleleri bulmamistim.
Kalori olarak bakmadim sadece gunduzleri az yeyip aksam yemeklerinde genelde karbinhidrat yiyorsun. Olabilir tabiki, ben mesela 1 aydir diyeti biraktim cunku kilo verdim ve yoruldum.
Yani hepimiz yiyebiliyoruz ama yasimiz genc,yaglanmaya musaitiz,cocuk isteyenler var,psikolojisi bozulanlar var,eski kiyafetlerine girmeye calisanlar var...sen de ben de bunlardan biriyiz, iyi niyetli olarak fikir veriyorum.
Pirincle,hamur isiyle degil de yesillikle,yogurtla,proteinle kalori almamiz hepimiz icin super olur.

bu arada yediklerini dogru yazman guzel ama kilo vermeni saglamaz veya diger uyelere ornek olmazsa ise yaramayabilir.

Yazdiklarimi kotu niyetli algilama lutfen, BurcuYengec BurcuYengec duzenli kilo veriyor zaten, sen ve ben eksik veya yanlistayiz su an o yuzden kilo vermiyoruz☺️

ikiniz icin de soyluyorum kizlar, bu konuyu kapatalim lutfen, tartismaya donmesin.
birbirimize katacagimiz guzelliklere, yeni fikirlere,bilgilere odaklanalim🥰
Teşekkür ederim kuzum bende bu konunun uzamasını istemiyorum kurallara uyarak devam etmeliyiz.. tekrar tekrar söylüyorum ben bu gruptaysam bi amacım var hepimizin olduğu gibi amacımıza ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.. grubu açmamızdaki amaçta buydu ve yine söylüyorum hepimizin arada bocaladığı saldığı kaçamak yaptığı zamanlar oldu ama sürekliliği olan bi durumda birbirimizi uyarmak en doğal hakkımız...

Sağolun arkadaşlar RhieraN RhieraN dikkat etmek lazım gerçekten, sana da çok geçmiş olsun

Aaa sen de mi gidiyosun süper, ben de saati akşamüstüne ayarladım iş çıkışı gidicem sonra eşim kızı kreşten alıp beni de alacak eve geçeceğiz şeklinde
Senin çocuklar kaç yaşındaydı
Bende gidiyorum, kızımla beraber 11 yaşında. Beraber yuzuyoruz. Oğlanlar 8 ile 10 yasindalar. Senin bir tane çocuk var değil mi canım?
Kizlar dün yoğunluktan menü yazmayı unutmuşum
Dünkü menum
Sabah kahvaltı 8.30
1 haşlanmış yumurta
1diljm peynir
3 zeytin
Salatalık domates

Ara 10.30
3 adet hurma

Öğle 14.00
1 kase çorba
Salatalık domates

Akşam 21.00 (eve geç gelmek zorunda kaldim)
1 tabak etli nohut

Cay

Spor olarak disarida yürüdüm 10 bin adım
Su 2lt

asena87 asena87
Spor çok iyi , menü güzel. Yaz akşamları yemek saati gece kalabiliyor.
Canım 1500 üst sınırım. Sadece 1 kez kaçtı o da dışardaydım ama genel olarak 1200-1300 arası bitiriyorum günü. Hamileliği de eklersem 18 ay sonra ilk kez regl oluyorum tartı +300 gösterdi ama 1250 kaloriye devam edicem vücut su tutuyor farkındayım asla pes etmiyorum 🙏
Anladım canım. Ben de dikkat edeyim bari🥰
Kızım bu ara çok huysuz kahvaltı anca atıyorum 😀
Bu bitmesin istediğim tabak 308 kalori

Beyaz peynirli ve domatesli tost. Salatalık ve yumurta :)

Eki Görüntüle 3274853
Ohh afiyet olsun. Tam buğday ekmeği değil mi? Ben eskiden çavdar ekmeği yiyordum ilk hafta. Valla çok lezzetli geliyor diyette ekmek bana.
Ayy kaç zamandır ekmek yemiyorum bugn çavdar, tam buğday ve bol tahıllı ekmekler aldım dilimledim buzluğa attım. arada birer dilim yiycem. Dondurucudan çıkarıp kızartırsak glisemik indexi de düşük oluyomuş
Ben de duydum bunu. İnşallah doğrudur😊
Aynen canım öyleymiş aldığımdan beri koyucam ama unutuyorum :) ekmeği daha yeni ekledim diyetime 😍
🙂
Selam canim 70 li kilolarin inmesi icin sevdigin yemeklerden feragat etmen gerekecek☺️ 1 ay sınır koy kendine,1 ay sonra verdigin kiloyu,degisimi gorunce zaten devam edeceksin.en saglikli yol kahvaltida ve aksam gerekli olan besinleri almak,oglen belki 1 meyve ve yogurdu eksik etmemek.diger yontemler(yemeyip yemeyip bir anda gomulmek, az ama sagliksiz kalorili beslenmek,bazi gerekli besinleri almamak) uzun vadede sıkınti oluyor.
Tabi sen boylesin diye yazmadim,genel olarak kendi vucudumdan anladiklarimi yazayim dedim🫠

Iyi gidiyorsun canim,yarin farki 2,3 kg gibi gorebilecek miyiz? 🫠
Sen de 1 ay tum zararli yiyecekleri yasaklasana kendine. Sure olunca yemeyebiliyorsun ☺️

Selam kizlar.

Kalori olarak bakmadim sadece gunduzleri az yeyip aksam yemeklerinde genelde karbonhidrat yiyorsun. Olabilir tabiki,
ben mesela 1 aydir diyeti biraktim cunku kilo verdim ve yoruldum.

birbirimize katacagimiz guzelliklere,
yeni fikirlere, bilgilere odaklanalim🥰

Yarin bir sonucunu gorelim, bence ona gore yeni bir yol belirleyelim🌸

Eliptik bisiklette ben cok yoruluyorum 5 dakikayi zor yapiyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam normal yuruyusten daha fazla kalori harcatiyor.

Bir ara Beden Egitimi ogretmeni arkadasimla şoyle yapiyorduk ama neden bilmem.
5 dk o eliptikte, ben yerde bacak, karin hareketleri, sonra o yerde ben eliptikte.
Asena canim, bu hafta kilo vermek değil de sabitte kalsam iyidir. Çünkü meyve istiyor canim azcik kaçırdım. Patates de ekmek yememek için yiyorum . O da 1 kaşık yağ ile iki büyük patates kızartıyorum. Yağı çok az. İnşallah yarına bakarız kaç kilo olmuşum 🙂🙂

Bende gidiyorum, kızımla beraber 11 yaşında. Beraber yuzuyoruz. Oğlanlar 8 ile 10 yasindalar. Senin bir tane çocuk var değil mi canım?

Spor çok iyi , menü güzel. Yaz akşamları yemek saati gece kalabiliyor.

Anladım canım. Ben de dikkat edeyim bari🥰

Ohh afiyet olsun. Tam buğday ekmeği değil mi? Ben eskiden çavdar ekmeği yiyordum ilk hafta. Valla çok lezzetli geliyor diyette ekmek bana.

Ben de duydum bunu. İnşallah doğrudur😊

🙂

Asena canim, bu hafta kilo vermek değil de sabitte kalsam iyidir. Çünkü meyve istiyor canim azcik kaçırdım. Patates de ekmek yememek için yiyorum . O da 1 kaşık yağ ile iki büyük patates kızartıyorum. Yağı çok az. İnşallah yarına bakarız kaç kilo olmuşum 🙂🙂
Maşallah büyütmüşsün bile çocukları. Benim 4 yaşında bi kızım var. 12 senelik evliyim neredeyse ama çocuk yapmaya cesaretim olmadı :) başka da yapamıcam çok zor bakması :KK70:

Çok teşekkürler. Yarını çok heyecanla bekliyorum.
Ben bugün ip atlamaya başladım. 50 kere ancak atlayabildim ya ne zormuş
JAmping jack cok faydali.
Sabah uyaninca 50,gun icinde 150 yapsak super olur.pandemide yapmistim.ilerledikce zorluyor.guzel bir hareket.sporu sevmiyorsun benim gibi.parcalara bolerek cesit yaparsan sıkılmazsin.mesela 50 ip 50 jj,
tekrar 50 ip 50 jj.

Selam kizlar, bazi tecrubelerimi paylasmak isterim.
Bu konuda sizden bilgili oldugum icin degil, hem grubu actigim icin hem de veremedigim zorlu kilomu verdigim icin...

*oncelikle yemeyi azaltarak kilo verilmiyor,verilse de zor bir donem gecirsek hemen geri aliyoruz.
O yuzden kendimize bir sure belirleyelim
(1 ay, 2 ay) bu surecte o kadar saglikli beslenelim ki, abur cubura, ozendigimiz yiyecege vakit kalmasin.
Tabi ki gercek hayat boyle degil, tatlisi da, hamburgeri de var ama vucudumuza yerlesmis ve gitmesi zor olan kiloyu bunlardan feragat ederek verince vucut alisiyor ve kilo vermek kolaylasiyor.
1 aydir diyet yapamiyorum, spor yapmiyorum ama 1,5 kilo gitti, basladigimda cok seri gidecekmis gibi duruyor.

*evde ne piserse pissin bir kahvalti rutini olusmali,1 dilim ekmek,lor,yumurta,zeytin ve salatadan olusan.

*ben oglen sadece ara ogun yapiyordum 3 kasik yogurt ve 1 meyve,2 ceviz.

*aksam 18.00 gibi kapanmali ve gece o acligi cekmeliyiz, 1 ay sabretsek cidden cok kolaylasiyor.

*2 ay once bana erken yemeyi bitir deseniz migrenim var 7,8 gibi yerim ben derdim.ama zamanla alakasi olmadigini,vucudun yavas yavas alistigini,gece 3 gibi yatsam da su icerek durulabildigini gordum.

*bu donemde sekeri,unu cikarabilirz hayatimizdan,her seyin muadili var. Mesela pandemiden sonra un yerine badem unu,seker yerine bal,pekmez,tahin kullanarak devam ettim.

*bazen kahvaltidan sıkıldigimizda haslanmis yulaf,sut,meyve,ceviz,tarcin,tahin super oluyor.

*bu surecte metabolizmayi hizlandirmak icin bazi seyler denemek lazim.
10 gun haslanmis maydanoz ve limon suyu icmistim ogunlerden once.
Benzer kürler de var.

Ben bu surecte bazi gezileri,eglenceleri iptal ettim ya da tok gittim, işim geregi cok fazla ikram oluyor gormezden geldim cunku kafamda o 1 ay vardi.

Bu arada cok usengecim,yemek yapamam,alisveris bile yapamam ama haftalik her seyi hazirliyordum 1 hafta kafam rahatti.

*aksamlari canim yemek istemezse buzluktan daha once haslanmis bir baklagil ve salata ayran yapiyordum.

*evde abur cubur olmadigi icin en duramadigim zamanlarda ceviz veya findik atiyordum agzima.
Ama 1 aydir eve barlar ,zuberler almaya basladim.aklima gelmisken gunumuz kosullarinda ne kadar paketli gidadan uzak durabiliyorsak o kadar iyi.
Sut,yogurt,tereyag,zeytinyagi,meyveler vs her sey katkili,imkan varsa köylülük en guzeli.

Son onerim,1 haftadir farkettim.
Ben sporsuz kilo verdim, yavas gidiyor diye hep hayiflaniyordum.
Simdi yememe ragmen biraz hareketliyim diye kilo almiyorum, yani yuruyus ve egzersiz cidden harika bir sey.

Kilo veridkten sonra genis tahlil yaptirdim,sınırda yuksek cikan kolesterolum dahil her seyim guzel cikti.
Tabi 3 aylik halde;
B12-d vitamini
Alfalipoik asit-koenzim q10
Hyaluronik asit-kolajen kullaniyorum.

tekrar soyleyeyim, belki bir cumle ornek olur, ise yarar diye yazdim.
Cok fazla video izledim, okudum,ornek menu inceledim.
Hizli kilo verip, kas kaybetmenin de, yavas kilo verip ayni kaloriyi sagliksiz urunlerden almanin da bize faydasi yok.

asena87 asena87 canım öncelikle çok güzel bi yazı olmuş emeğine sağlık teşekkür ederim mutlaka yazdıklarından kendime uygun olanları denicem mutlaka inşallah emeklerimizin karşılığını alıcaz kuzum ya yarın tartıda bakalım neler olucak herkese başarılar 😇

Bu konuda sizden bilgili oldugum icin degil, hem grubu actigim icin hem de veremedigim zorlu kilomu verdigim icin...

*oncelikle yemeyi azaltarak kilo verilmiyor,verilse de zor bir donem gecirsek hemen geri aliyoruz.
(1 ay, 2 ay) bu surecte o kadar saglikli beslenelim ki, abur cubura, ozendigimiz yiyecege vakit kalmasin.
Tabi ki gercek hayat boyle degil, tatlisi da, hamburgeri de var ama vucudumuza yerlesmis ve gitmesi zor olan kiloyu bunlardan feragat ederek verince vucut alisiyor ve kilo vermek kolaylasiyor.
1 aydir diyet yapamiyorum, spor yapmiyorum ama 1,5 kilo gitti, basladigimda cok seri gidecekmis gibi duruyor.

*evde ne piserse pissin bir kahvalti rutini olusmali,1 dilim ekmek,lor,yumurta,zeytin ve salatadan olusan.

*aksam 18.00 gibi kapanmali ve gece o acligi cekmeliyiz, 1 ay sabretsek cidden cok kolaylasiyor.

*2 ay once bana erken yemeyi bitir deseniz migrenim var 7,8 gibi yerim ben derdim.ama zamanla alakasi olmadigini,vucudun yavas yavas alistigini,gece 3 gibi yatsam da su icerek durulabildigini gordum.

*bu donemde sekeri,unu cikarabilirz hayatimizdan,her seyin muadili var. Mesela pandemiden sonra un yerine badem unu,seker yerine bal,pekmez,tahin kullanarak devam ettim.

*bazen kahvaltidan sıkıldigimizda haslanmis yulaf,sut,meyve,ceviz,tarcin,tahin super oluyor.

Benzer kürler de var.

Ben bu surecte bazi gezileri,eglenceleri iptal ettim ya da tok gittim, işim geregi cok fazla ikram oluyor gormezden geldim cunku kafamda o 1 ay vardi.

Bu arada cok usengecim,yemek yapamam,alisveris bile yapamam ama haftalik her seyi hazirliyordum 1 hafta kafam rahatti.

*aksamlari canim yemek istemezse buzluktan daha once haslanmis bir baklagil ve salata ayran yapiyordum.

*evde abur cubur olmadigi icin en duramadigim zamanlarda ceviz veya findik atiyordum agzima.
Ama 1 aydir eve barlar ,zuberler almaya basladim.aklima gelmisken gunumuz kosullarinda ne kadar paketli gidadan uzak durabiliyorsak o kadar iyi.
Sut,yogurt,tereyag,zeytinyagi,meyveler vs her sey katkili,imkan varsa köylülük en guzeli.

Simdi yememe ragmen biraz hareketliyim diye kilo almiyorum, yani yuruyus ve egzersiz cidden harika bir sey.

Kilo veridkten sonra genis tahlil yaptirdim,sınırda yuksek cikan kolesterolum dahil her seyim guzel cikti.
Tabi 3 aylik halde;
B12-d vitamini

Hizli kilo verip, kas kaybetmenin de, yavas kilo verip ayni kaloriyi sagliksiz urunlerden almanin da bize faydasi yok.
Harikasın 👍🏻 daha önce sağlıksız kalori sayımı yapıp az kalori alıp kilo veremedim. Uzun araştırmalarla günlük kalori i sağlıklı besinlerden oluşturdum ve fark inanılmaz. O kadar güzel yazmışsın ki emeğine kalemine sağlık 🙏

asena87 asena87 bizimle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Bunları duymaya ihtiyacım var benim de, hepinizden hatta. Çünkü beslenme konusunda biraz ayarsız bir insanım ya hep ya hiç gibi. Artık daha dikkatli davranıp papatyaozu papatyaozu gibi kalorilerimi takip edip az çok demeden hareket etmeye başlayacağım. Hepinize teşekkür ederim 🥰🥲

asena87 asena87 bizimle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Bunları duymaya ihtiyacım var benim de, hepinizden hatta. Çünkü beslenme konusunda biraz ayarsız bir insanım ya hep ya hiç gibi. Artık daha dikkatli davranıp papatyaozu papatyaozu gibi kalorilerimi takip edip az çok demeden hareket etmeye başlayacağım. Hepinize teşekkür ederim 🥰🥲
İstikrar olduğu sürece yapamayacağın hiçbir şey yok daha önce üç ay gibi bir sürede 17 kg vererek hamile kalmıştım sonra tekrar o motivasyona hiç ulaşamadım yıllar geçti aradan ikinci çocuğu dogurdum ve artık kilolu olmak istemiyorum aynı motivasyona geldim sanırım. Hem senin şansın da var çok çok fazla bir kilon yok yolun bizim kadar uzun değil bu bile bir avantaj aslında hemen toparlayıp sen bile bizi yönetebilirsin :)

Maşallah büyütmüşsün bile çocukları. Benim 4 yaşında bi kızım var. 12 senelik evliyim neredeyse ama çocuk yapmaya cesaretim olmadı :) başka da yapamıcam çok zor bakması :KK70:
Evet bakması zor . Hala da zor. Ama işin güzel yanı yarım gün çalışmam oldu cocuklar kucukken. Şimdi büyüdüler çok şükür.
Ilk mesaja ekledim canim.
Ellerine sağlık 🥰
JAmping jack cok faydali.
Sabah uyaninca 50,gun icinde 150 yapsak super olur.pandemide yapmistim.ilerledikce zorluyor.guzel bir hareket.sporu sevmiyorsun benim gibi.parcalara bolerek cesit yaparsan sıkılmazsin.mesela 50 ip 50 jj,
tekrar 50 ip 50 jj.
Valla benim kafa eski kafa , eliptik yürüyüş başka birşey yapmayı canim istemiyor.

Benzer kürler de var.

Tabi 3 aylik halde;
B12-d vitamini

Cokg güzel bilgiler. İnşallah hepimiz incecik olacağız. Ve sağlıklı.

İstikrar olduğu sürece yapamayacağın hiçbir şey yok daha önce üç ay gibi bir sürede 17 kg vererek hamile kalmıştım sonra tekrar o motivasyona hiç ulaşamadım yıllar geçti aradan ikinci çocuğu dogurdum ve artık kilolu olmak istemiyorum aynı motivasyona geldim sanırım. Hem senin şansın da var çok çok fazla bir kilon yok yolun bizim kadar uzun değil bu bile bir avantaj aslında hemen toparlayıp sen bile bizi yönetebilirsin :)
Aslında ideal kilom 57 60 arası ama 🥲 ben hiç o kilolarda olduğumu hatırlamıyorum. Son 6 7 senedir en az 67 olduğumu hatırlıyorum. 73 ün çok üzerine de çıktım. Ama hep 70 74 arasındayım ne yazık ki. Çocuk falan da yapmadım daha 1 senelik evliyim. Çocuğum olsa daha çok kilo alacağımı da biliyorum. Biraz da bu yüzden artık toparlanmak istiyorum. Kilo her şeyimizi etkiliyor ne yazık ki. 😔 Ben 1 aydan fazla istikrarlı bir sekilde hiç yapamadım bu zamana kadar. 69 68 görüp hep başa döndüm. Maşallah sana, bence yine başaracaksın. Çok güzel gidiyorsun nazar değmesin hiç, sağlıkla en güzel şekilde gönlünce olsun 🥰🙏🏻

X