Selam canim 70 li kilolarin inmesi icin sevdigin yemeklerden feragat etmen gerekecek
1 ay sınır koy kendine,1 ay sonra verdigin kiloyu,degisimi gorunce zaten devam edeceksin.en saglikli yol kahvaltida ve aksam gerekli olan besinleri almak,oglen belki 1 meyve ve yogurdu eksik etmemek.diger yontemler(yemeyip yemeyip bir anda gomulmek, az ama sagliksiz kalorili beslenmek,bazi gerekli besinleri almamak) uzun vadede sıkınti oluyor.
Tabi sen boylesin diye yazmadim,genel olarak kendi vucudumdan anladiklarimi yazayim dedim
Iyi gidiyorsun canim,yarin farki 2,3 kg gibi gorebilecek miyiz?
Sen de 1 ay tum zararli yiyecekleri yasaklasana kendine. Sure olunca yemeyebiliyorsun
Selam kizlar.
GRubu actigimda da ilk mesajda kendimce kurallar belirledim. Orada menulerimizi elestirmemizin ve cidden diyet yapacak kisilerin devam etmesinin iyi olacagini soylemistim.
Bu sebeple daha fazla konuyu buyutmeyelim lutfen, cumleler iyiye gitmiyor cunku.
RhieraN canim, birbirimizin kotulugunu istemeyecegimizi tahmin ediyorsundur, gecenlerde bende yazacaktim ama dogru cumleleri bulmamistim.
Kalori olarak bakmadim sadece gunduzleri az yeyip aksam yemeklerinde genelde karbonhidrat yiyorsun. Olabilir tabiki,
ben mesela 1 aydir diyeti biraktim cunku kilo verdim ve yoruldum.
Yani hepimiz yiyebiliyoruz ama yasimiz genc,yaglanmaya musaitiz,cocuk isteyenler var,psikolojisi bozulanlar var,eski kiyafetlerine girmeye calisanlar var...sen de ben de bunlardan biriyiz, iyi niyetli olarak fikir veriyorum.
Pirincle,hamur isiyle degil de yesillikle,yogurtla,proteinle kalori almamiz hepimiz icin super olur.
bu arada yediklerini dogru yazman guzel ama kilo vermeni saglamaz veya diger uyelere ornek olmazsa ise yaramayabilir.
Yazdiklarimi kotu niyetli algilama lutfen,
BurcuYengec duzenli kilo veriyor zaten, sen ve ben eksik veya yanlistayiz su an o yuzden kilo vermiyoruz
ikiniz icin de soyluyorum kizlar, bu konuyu kapatalim lutfen, tartismaya donmesin.
birbirimize katacagimiz guzelliklere,
yeni fikirlere, bilgilere odaklanalim
Yarin bir sonucunu gorelim, bence ona gore yeni bir yol belirleyelim
Eliptik bisiklette ben cok yoruluyorum 5 dakikayi zor yapiyorum.
Yanlis hatirlamiyorsam normal yuruyusten daha fazla kalori harcatiyor.
Bir ara Beden Egitimi ogretmeni arkadasimla şoyle yapiyorduk ama neden bilmem.
5 dk o eliptikte, ben yerde bacak, karin hareketleri, sonra o yerde ben eliptikte.