Ben Mermaid Collagen'in Mix Collagen'ini kullanıyorum, tavsiye ederim. Balık kolajen takviyesi içinde diğer etkenler de var. Aynı markanın başka formülleri de var saf kolajen kullanmak istersenizKolajen marka tavsiyesi alabilir miyim
j
Ben Mermaid Collagen'in Mix Collagen'ini kullanıyorum, tavsiye ederim. Balık kolajen takviyesi içinde diğer etkenler de var. Aynı markanın başka formülleri de var saf kolajen kullanmak isterseniz
Başka bir öğün yapmıyor musun?Selam kızlar ilk ve tek öğünüm bir kase makarna, 100 gr tavuk, 1 kase cacık şeklindeydi. Saat 4 te yedim. Makarnayı çok seviyorum ama artık biraz uzaklasmam lazim ilk hafta tam adapte olamadım diyetime, yarından itibaren daha motive geliyorum
15 dk hafif koşu yaptım, şimdi de ip atlıyorum 500 kez atlamaya çalışacağım.
Benim de bugün 1490 kalori oldu canım. Sen en fazla kaç kalori planladin?Kızlar aparatif olarak bir bardak kefir içtim bugün şu anda da akşam yemeğimi yiyorum mercimek çorbası ve cacık böyle giderse 1350 ile günü kapatıyorum
Benim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat
gideceğim
Geçmiş olsun , çok iyi çıkmış . Demekki emeklerin boşa gitmemis. Havuz çok iyi oluyor. Ben haftada bir gün gidiyorum. Çocuklar evde yalnız kaliyorlar aklım onlarda oluyor.Benim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat gideceğim
Normalde yapıyorum bugün pek iştahım yoktu keyifsizim sebepsizce birkaç gündür.Başka bir öğün yapmıyor musun?
Çok şükür inşallah daha da iyi olurBenim sonuçlarım çıktıı 190 dan 160 a düşmüş ldl kolesterol değerim. Doktor ilaca başlama egzersiz ve diyete devam bi süre daha dedi
Ben de gidip havuza yazıldım haftada 3 gün birer saat gideceğim
Süper Tebrikler kolesterol bende de çıktı geçen yıl yaş 28 erken tanıştık.kontrol elden bırakmamak lazım.
Geçmiş olsun , çok iyi çıkmış . Demekki emeklerin boşa gitmemis. Havuz çok iyi oluyor. Ben haftada bir gün gidiyorum. Çocuklar evde yalnız kaliyorlar aklım onlarda oluyor.
Selam canım dikkatimi çeken bişey var hemen hemen her menünde diyeti bozucak şeyler var tamambizde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz ama seninki çok abartı yani pizza nedir Allah aşkına tatlılar dondurmalar vs burda nasıl zor şartlarda diyet yapıyoruz kuzum ya yani sayfanın amacı ne güzel menüler paylaşıp birbirimize destek olup fikirler verip kilo vermek değil miBugün menüm sabah omlet 2 yumurtadan meyve suyu elde yapılmış
Peynir zeytin ceviz
Akşam 3 dilim pizza yedim bayağı stresli gündü benim için
Herkese iyi akşamlarr
Herkes burda neler yazdı benim yazmam mi dikkatini çekti anlamadım?Selam canım dikkatimi çeken bişey var hemen hemen her menünde diyeti bozucak şeyler var tamambizde arada ufak kaçamaklar yapıyoruz ama seninki çok abartı yani pizza nedir Allah aşkına tatlılar dondurmalar vs burda nasıl zor şartlarda diyet yapıyoruz kuzum ya yani sayfanın amacı ne güzel menüler paylaşıp birbirimize destek olup fikirler verip kilo vermek değil mibazen hepimizin çöktüğü zamanlar oluyor misafirlikler tatiller ama onlarda bile dikkat etmeye çalışıyoruz motive olup güzel menüler yazmaya çalışıyoruz lütfen bu konuya dikkat edersen sevinirim beni yanlış anlama burda birbirimize örnek olmamız lazım evet her yediğimizi yazmalıyız ama hergünde kaçamak olmaz sayfanın adı sıkı takipli diyet grubu lütfen biraz daha özenli olalım asena87 canım benim bu konuda fikrim böyle kimse yanlış anlamasın lütfen ben olumsuz etkileniyorum bu durumdan
Anlamadın galiba canım hepimiz yazdık ara ara ama senin her menün sıkıntı dikkatimi tabiki çekti olumsuz etkileniyorum buda benim en doğal hakkım kilo vermek motive olmak için bu gruptayım neticede sadece dikkat etmeni istiyorum hepsi bu.Herkes burda neler yazdı benim yazmam mi dikkatini çekti anlamadım?