Bilmiyorum valla akşam yemeğinde çok yedim güya salataydı ama pesto soslu tavuk vardı içinde 200 gram! Nerden baksan 750 kalori yemişimdir akşam yemeğindeS Spizellapapatyaozu ben de bugün kaçırdım biraz. Neden böyle olduk hep birden. Bize nazar değdi sanırım.
Farklı saatte yiyince de mide eritmiyor. Bugün böyle olsun. İnşallah yarın yüzümüzü güldürür.Bilmiyorum valla akşam yemeğinde çok yedim güya salataydı ama pesto soslu tavuk vardı içinde 200 gram! Nerden baksan 750 kalori yemişimdir akşam yemeğinde
Sonra 1 saat yürüdüm ama etki etti mi bilmem. O tavuk çok rahatsız etti karnım şişti ağrı yaptı falan
Ay valla ya noldu bilemedim. 11 gündür şekere dair birşey ağzıma sürmeyen ben donat nedir yaS Spizellapapatyaozu ben de bugün kaçırdım biraz. Neden böyle olduk hep birden. Bize nazar değdi sanırım.
ay hepimize bir şeyler olmuş gerçekten ama olsun arada olur böyle şeylerAman Allahım burda neler olmuşdiyeti salanlar tatlıyı fazla kaçıranlar mantılar sarmalar daha neler neler hemen kervana bende katılıyorum kızlar yer açın cuma gününden beri yokum ailemle kamp yapmaya gittik çok güzel geçti yediklerimi içtiklerimi ne ben söyleyeyim ne siz okuyun durumlar feciii ama olsun bugün eve döndüm bi kaç günlük kaçamak bana çok iyi geldi psikolojik olarak ruhen müthiş hissediyorum. Yürüyüşlerimi falan yaptım ama yediklerime dikkat etmedim olsun bugünden itibaren toparlicaz bakalım hadi kızlar salmak yok şöyle bi silkelenip kendimize gelelim Cumayaa ne kaldı şurdaa
27.yasin guzel gecsin insallahGünaydın kızlaaar dün aksam bir az kaçırdım ben, çok yemedim ama yememem gereken 1 2 şey yedim bir dilim baklava ve 1 tane kuru pasta
Bu sabah regl oldum, pek halim yok şimdi
Ve bugün doğum günüm olduğu için abartmadan bir dilimcik yiyeceğimtekrar öğün bildirimi yaparım. Yarından itibaren şekersiz beslenmeye başlamam lazım
Merhaba.cuma gunu tabloya eklerim,her aksam menu bildirip diger arkadaslarinkine de yorum yaparsiniz.Bende katilmak istiyorum
Boy 155
Kilo 66
Yas 30
Hedef 50
Bugunden bslyrm bnde