Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Daha önce 13.grup diyet listesindeydim 6 ayda 16 kilo vererek 54kiloya ulaştım doğum sonrası kilolarını verdim ve gruptan mezun oldum..benim kilolarim genellikle doğum sonrası oluyor malesef.2.dogumdan sonra 76 kiloydum kilo vermeye başladığımda.suan 70 kiloyum.bikac aydır kendi kendime diyet ve spor yapiyorum.ama hedefim yine 55 kilo olmak. Bizim listeler kapatıldı oyuzden ararken sizinkini buldum aranıza alırsanız katılmak isterim.

Merhaba hoş geldin. Ne güzel hep beraber eksiler görürüz inşallah. Cuma günü tartı günü:)

Selam kızlar,
Dün menümü yazamadım sabah 1 haşlanmış yumurta, kapya biber, salatalık, peynir akşam da ton balıklı sandviç yedim aralarda kiraz ve yarım muz yedim. 3 litre su içtim, 11330 adım attım.
Diyeti bozmamış görünsem de 2 gündür tartıda artı görüyorum doğumdan sonra regl olamadım daha emzirme sebebiyle sanırım regl zamanım ama olamıyorum diye artı çıkıyor. Bugün kabak detoksuna başladım Nilay Keçeci'nin "Diyet Hakkında Her Şey" kitabını aldım bir sürü güzel detoks ve detoks sonrası koruma listeleri var yaptıklarımı buraya yazarım Kabak detoksu da kendisininmiş ben bilmiyordum önceden beri severek yaparım kabak detoksunu bakalım bu sefer eksi yansıyacak mı tartıya.

Hoş geldiin inşallah hep birlikte yine başarırız :)

Günaydın kızlar, kahvaltım
1 dilim süzme peynir
1dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 adet ceviz
domates ve salatalık

Başlayalı 5 gün oldu ama ben spor yapacak motivasyonu bulamadım bir türlü kendimde, ne yapsam bilmiyorum. O kas ağrılarını düşündükçe korkuyorum biraz hafiften başlamak istiyorum artık, hamlık acısı çekmeden. Öneriniz var mı böyle başlangıç için videolar? Salona yazılmak istiyorum ama işten eve varmam akşam 7'yi buluyor. Çok verimli gidemeyeceğim o şekilde.

Ins.canim.ozman napiyim günlük menü yazmaya başlıyimmi..nasıl yapacağız bana kaptanımız anlatabilirmi acaba rica etsem
Selam canım hoşgeldin kaptanımız asena87 gerekli bilgileri verirsen listeye ekleyecektir Boll eksilerin olsun güzel menüler bekliyoruz hem tecrübeliymişsin ne güzel ben hayatımda ilk defa diyet yapıyorum gerçekten zormuş ama baya yol katettim burda çok güzel şeyler öğrendim ve motive oldum inşallah hep birlikte başarıcaz

Selam herkese sonunda tatil bitti valla evimi özledim sıkıldım
Şimdi eve dönüş yolundayız 2,5 saat sonra evdeyiz umarım

Kilo aldım mı verdim mi naptım hiç bilmiyorum cuma tartılcam
Korkuyorum tartıya çıkmaya:)

Herkese selam 20 gun izindeyim, yollardayim ben de tartiya cikmaya korkuyorum ama en azindan yuruyusu kattim tatilde hayatima.

3oglanannesi hosgeldin. Yas,boy ve kilo bilgilerini yazarsan tabloya ekleyeyim, ne guzel mezun olmussun eski hruptan ben hic ideal kiloma ulasmadim herhalde

S Spizella hareketliydin sanki ya kilo alacagini sanmiyorum 2 aksam kabak yogurt yersin halledersin gerekirse.

Ins.canim.ozman napiyim günlük menü yazmaya başlıyimmi..nasıl yapacağız bana kaptanımız anlatabilirmi acaba rica etsem
Canım asena87 etiketleyerek boy yaş kg bilgisi paylaşabilirsin. Menüleri akşam toplu yazan var tek tek yazan var o genelde kişinin uygunluğuna göre. Ben mesela genelde öğün öğün resimli paylaşıyorum. Bugün kahvaltı etmedim soda ve kahve içtiğim için henüz resim yok :)

Merhabalar herkese
Dün sade hafif bir kahvaltı yaptım peynir üç zeytin yumurta yarimin yarımı domatesli agahah
Sonra öğlen bir sade türk kahvesi
Kapanış patlıcan yemeği ve ve biber dolması sonra dayanamadım dondurma yedim gün içi 7 bin adim sayımız stabilizedir

Günaydın bugün maydanoz suyu ile başladım akşam tüm menüyü yazarım

Yeni hedefe spor da eklicem günlük 30 dk spor hedefim var

Yürüyüş olur yoga olur meditasyon olur (kilo veremem ama ) yeter ki hareket olsun

Evet kızlar akşam yemeğinde bir yumurta iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına koydum üç yaprak Kuzukulağı bir de muz yedim günü 1250 kalori ile kapatıyorum

Kızlar selam , birakac gündür girmedim. Bugün ki menum
Sabah 3 yumurta
Domates salatalık
Biber
1 kase patates kızartması(1 kaşık yağ ile)
Yoğurt

Akşam
Biber kızartma (1kasik yağ ile)
Yoğurt

Akşam yemeğini modem bulandigi için yedim
Birazdan kiraz yiyeceğim.

Evet kızlar akşam yemeğinde bir yumurta iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına koydum üç yaprak Kuzukulağı bir de muz yedim günü 1250 kalori ile kapatıyorum
Benim menüm de 1300 kalori oluyor. Böyle haftada kaç kilo veririz ki ? Ben hiç kalori ile yapmadım diyeti.

Selam kızlar akşam yemeğinde 1 tane biber dolması 4 yk yoğurt 3 yk taze fasulye yedim. Midem biraz kötü, hiç iştahım yok ama canım çok sıkılıyor sürekli bir şey atmak istiyorum ağzıma. Ne zaman böyle olsa patlayana kadar bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Çok mutsuzum

Ay bazen bana da böyle oluyor. Daha bir kaç gün önce bu moddaydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…