- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
Merhaba hoş geldin. Ne güzel hep beraber eksiler görürüz inşallah. Cuma günü tartı günü:)Daha önce 13.grup diyet listesindeydim 6 ayda 16 kilo vererek 54kiloya ulaştım doğum sonrası kilolarını verdim ve gruptan mezun oldum..benim kilolarim genellikle doğum sonrası oluyor malesef.2.dogumdan sonra 76 kiloydum kilo vermeye başladığımda.suan 70 kiloyum.bikac aydır kendi kendime diyet ve spor yapiyorum.ama hedefim yine 55 kilo olmak. Bizim listeler kapatıldı oyuzden ararken sizinkini buldum aranıza alırsanız katılmak isterim.
Ins.canim.ozman napiyim günlük menü yazmaya başlıyimmi..nasıl yapacağız bana kaptanımız anlatabilirmi acaba rica etsemMerhaba hoş geldin. Ne güzel hep beraber eksiler görürüz inşallah. Cuma günü tartı günü:)
Hoş geldiin inşallah hep birlikte yine başarırız :)Daha önce 13.grup diyet listesindeydim 6 ayda 16 kilo vererek 54kiloya ulaştım doğum sonrası kilolarını verdim ve gruptan mezun oldum..benim kilolarim genellikle doğum sonrası oluyor malesef.2.dogumdan sonra 76 kiloydum kilo vermeye başladığımda.suan 70 kiloyum.bikac aydır kendi kendime diyet ve spor yapiyorum.ama hedefim yine 55 kilo olmak. Bizim listeler kapatıldı oyuzden ararken sizinkini buldum aranıza alırsanız katılmak isterim.
Selam canım hoşgeldinIns.canim.ozman napiyim günlük menü yazmaya başlıyimmi..nasıl yapacağız bana kaptanımız anlatabilirmi acaba rica etsem
CanımIns.canim.ozman napiyim günlük menü yazmaya başlıyimmi..nasıl yapacağız bana kaptanımız anlatabilirmi acaba rica etsem
canım kalorileri bir uygulama ile mi hesaplıyorsunEvet kızlar akşam yemeğinde bir yumurta iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına koydum üç yaprak Kuzukulağı bir de muz yedim günü 1250 kalori ile kapatıyorum
Benim menüm de 1300 kalori oluyor. Böyle haftada kaç kilo veririz ki ? Ben hiç kalori ile yapmadım diyeti.Evet kızlar akşam yemeğinde bir yumurta iki dilim tam tahıllı ekmeğin arasına koydum üç yaprak Kuzukulağı bir de muz yedim günü 1250 kalori ile kapatıyorum
Ay bazen bana da böyle oluyor. Daha bir kaç gün önce bu moddaydim.Selam kızlar akşam yemeğinde 1 tane biber dolması 4 yk yoğurt 3 yk taze fasulye yedim. Midem biraz kötü, hiç iştahım yok ama canım çok sıkılıyor sürekli bir şey atmak istiyorum ağzıma.Ne zaman böyle olsa patlayana kadar bir şeyler yerken buluyorum kendimi. Çok mutsuzum