- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Günaydın canım çok güzel görünüyor afiyet olsun inşallah tartıldığında muhteşem sonuç alırsınGünaydın
Tartı fotoğrafım yok ama kahvaltı fotom var
1 haftada 1200gr gayet güzel böyle devamGünaydın kızlar, güzel günler olsun inşallah
Geçen cuma 75.6'yı görünce çok mutlu olmuştum şimdi 74.4 görüyorum inanılmaz mutluyumhep birlikte bol bol eksiler olur inşallah. Geçen haftaya göre fark -1200 gr.
Günaydın kuzum evet hepimiz güzel kilo vermişiz ama seninki harikaKızlar günaydın bugün herkesten güzel haberler geliyor çok şükür kilo alan yok. Biz iyi bir grubuz birbirimize tam destegiz
Benim kilom
Geçen hafta 112
Bu hafta 108.7
Fark 3.3
Günaydın tatlıımmGunaydinnnn
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.2
Kurtulamadim su 62lerden.
Bugun itibariyle izne cikiyorum işten 3 hafta.
Olumluyu cagiriyorum ve kilomun dusecegine inaniyorum
Merhaba canım bazı zamanlar oluyo böyle regli dönemine yakın bende şişiyorum ama sıkıntı etme yürüyüş lerini yapmışsın bol su iç ödem atmaya çalış başarılarmerhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirimdün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu
Yazın pek bişey yenmiyor ya bende sabah sadece salatalık domates peynirle geçiştirdim bunu fırsata çevirmemiz lazım kışın kilo vermesi zor olucakBuu öğlen canım pek birşey istemedi. Şöyle saçma bir tabak ve 255 kalori :)
Afiyet olsun canım yürüyüş falan yaparsan açığı kapatırsın diye düşünüyorumBen az önce yarım tabak domatesli tam buğday makarna yanına da kırmızı fasulyeli az yağlı salata yedim1 bardak da ayran
Biraz fazla oldu ama doyduğumu hissettim
Çok teşekkür ederim. Aslında bayramda değilde sonrasında azcik saatlere dikkat etmeden beslendim. Bahçeye gittik yün yıkadık filan öyle olunca ortama ayak uydurdum. Onların fazlalığı yeni gitti.Günaydın canım çok güzel görünüyor afiyet olsun inşallah tartıldığında muhteşem sonuç alırsın
1 haftada 1200gr gayet güzel böyle devam
Günaydın kuzum evet hepimiz güzel kilo vermişiz ama seninki harikabende ilk başladığımda hızlı kilo verdim sanırım çok ödem vardı o gitti asıl şimdi işi sıkı tutmak lazım hedeflere ulaşana kadar devam
Günaydın tatlıımm700 Gr gitmiş gayet güzel bence iyi tatiller canım benim içinde yüz
Merhaba canım bazı zamanlar oluyo böyle regli dönemine yakın bende şişiyorum ama sıkıntı etme yürüyüş lerini yapmışsın bol su iç ödem atmaya çalış başarılar
Yazın pek bişey yenmiyor ya bende sabah sadece salatalık domates peynirle geçiştirdim bunu fırsata çevirmemiz lazım kışın kilo vermesi zor olucak
Afiyet olsun canım yürüyüş falan yaparsan açığı kapatırsın diye düşünüyorum
Ay maşallah göbek gitmiş resmenEki Görüntüle 3272604
Kızlar size şöyle bi " Öncesi Sonrası" hazırlamak istedimhedefime ulaştığımda tekrar yapıcam.. Ahh ne zor bi süreçti nefsimi terbiye etmeye çalışmak çok zordu. İnanmak başarmanın yarısıdır ben başarıcam...
Çok güzel canım, bunu yapan dahasini da yapar. Beraber devam edeceğiz .Eki Görüntüle 3272604
Kızlar size şöyle bi " Öncesi Sonrası" hazırlamak istedimhedefime ulaştığımda tekrar yapıcam.. Ahh ne zor bi süreçti nefsimi terbiye etmeye çalışmak çok zordu. İnanmak başarmanın yarısıdır ben başarıcam...
Aaahhh ahhh keşke daha düşük olsa ama o tartıya korkmadan çıkacağım günler gelicek ya inanıyorumAy maşallah göbek gitmiş resmen
79 kilo gibi de durmuyosun daha düşük bi kiloda gibi görünüyorsun
İnşallah kuzum birlikte başarıcazÇok güzel canım, bunu yapan dahasini da yapar. Beraber devam edeceğiz .
Ay maşallah çok güzelsinizEki Görüntüle 3272604
Yaaaa çok tatlısın amaaaAy maşallah çok güzelsinizinşallah her şey gönlünüzce devam eder en güzel şekilde. Başaracağıniza yürekten inanıyorum pes etmek yok
34 yaşındayım 1.60 boyum 74.9 sabah tartıldımMerhaba bugun yas boy kilo bildirirseniz tabloya ekleyeyim.
Kesinlikle haklısın bu durumu fırsata çevirmek gerek daha da sıcaklar geliyor bence iştah da bayağı bir azalma olur diye düşünüyorumGünaydın canım çok güzel görünüyor afiyet olsun inşallah tartıldığında muhteşem sonuç alırsın
1 haftada 1200gr gayet güzel böyle devam
Günaydın kuzum evet hepimiz güzel kilo vermişiz ama seninki harikabende ilk başladığımda hızlı kilo verdim sanırım çok ödem vardı o gitti asıl şimdi işi sıkı tutmak lazım hedeflere ulaşana kadar devam
Günaydın tatlıımm700 Gr gitmiş gayet güzel bence iyi tatiller canım benim içinde yüz
Merhaba canım bazı zamanlar oluyo böyle regli dönemine yakın bende şişiyorum ama sıkıntı etme yürüyüş lerini yapmışsın bol su iç ödem atmaya çalış başarılar
Yazın pek bişey yenmiyor ya bende sabah sadece salatalık domates peynirle geçiştirdim bunu fırsata çevirmemiz lazım kışın kilo vermesi zor olucak
Afiyet olsun canım yürüyüş falan yaparsan açığı kapatırsın diye düşünüyorum
34 yaşındayım 1.60 boyum 74.9 sabahMerhaba bugun yas boy kilo bildirirseniz tabloya ekleyeyim.
hayır regl olmama daha çok varÖdem falan vardır bence
Regl dönemi yakın mı?
Maşallah canım iki ayda 8,5 kilo çok güzel bir başarı bence hem de çocuklarla kutlarım daha da eksileri göreceğimiz günler yakın bence hep birlikteEki Görüntüle 3272183
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Ben Çarşamba tartılmıştım dayanamayıp 79.40 çıkmıştım. Ve bugün 79.10 çıktım giden 300 Grbu haftaya sıkı başlicam bayramdı seyrandı çok saldım. Allah'ım bundan tam 2 ay önce 87 buçuktum. 8 buçuk kilo gitmiş şükürler olsun @kadınlarkulübü iyiki var buraya yazmaya başladığımdan beri motive oldum kendime inancım özgüvenim geldi asena87 canım arkadaşım iyiki bu sayfayı açtın kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ay böyle olunca duygulanıyorum ya yengeç burcu olmanın dezavantajları hepinizi öpüyorum
Afiyet olsun lif, protein, yağ, karbonhidrat gayet zengin bir tabak şifa olsun. Manzara da müthiş mis gibi deniz kokusu geldi oralardan burnuma
Haftada 3,3 kg ne kadar güzelKızlar günaydın bugün herkesten güzel haberler geliyor çok şükür kilo alan yok. Biz iyi bir grubuz birbirimize tam destegiz
Benim kilom
Geçen hafta 112
Bu hafta 108.7
Fark 3.3
Eki Görüntüle 3272239
Gram da olsa vermişsin canım iyi tatiller dilerimEki Görüntüle 3272240
Gunaydinnnn
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.2
Kurtulamadim su 62lerden.
Bugun itibariyle izne cikiyorum işten 3 hafta.
Olumluyu cagiriyorum ve kilomun dusecegine inaniyorum
Vücut ödem tutmuştur büyük ihtimalle bir de yediğin saat önemli çok geç saatlerde yiyince tartıda artı çıkabiliyor.merhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirimdün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu
Aç değilim ama bebem için süt için yemem gerek tabağı olmuş benim de böyle oluyor bazı tabaklarım.Buu öğlen canım pek birşey istemedi. Şöyle saçma bir tabak ve 255 kalori :) Eki Görüntüle 3272362
His geldin canım ilk öğünde salatayı ben de çok severim inşallah akşamı da hafif kapatırsınŞimdi ilk öğünümü yedim, yine hellim peynirli salataçok seviyorum. Akşama dışarıda olacağım, elbise almam gerekiyor. acıkacak olursam hafif geçireceğim dışarıda inşallah, eşimle biraz zor ama çok açlık hissetmezsem de yoğurt vs. tüketirim diye düşünüyorum.
Çok güzel bir değişim canım büyük ihtimalle verdiğin kilonun büyük bir bölümünü yağdan vermişsin baya incelme varEki Görüntüle 3272604
Liste için teşekkür ederim canım benim yaş ve kilo yazmıştım ama baya gerilerde kaldı tekrar yazayım yaşım 30 boy 158 cmEki Görüntüle 3272674
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Tablodaki degisimi gordukce motive oldugumuzu dusunuyorum fakat tum sayfalari tekrar gozden gecirmemem icin zamaninda bilgi ve kilo bildirimi yapilirsa bana da az zaman kaybi olur
britneyyyyy canim seni listeye eklemedim, arada geliyorsun, durum bildiriyorsun, bekleriz de her zaman
adyas D Deltavealfa kizlar menu de, kilo da bildirmiyorsunuz, duzenli gidebilmek adina tabloya eklemedim sizleri.
M maviask S Saricivcivim1 kizlar katilmak istediginizi soylemistiniz ama menu veya kilo bildiriminiz olmadi, aslinda bir kac kez de sordum, cevap gelmedi.
Lavinia22 ve S Spizella izinliler su an.
RhieraN canim bu hafta sen de kilo bildirimi yapmadin, duzenli menu de paylasmiyorsun, devam etmeyi dusunuyor musun?
Bir de eski nickin umuthepvar miydi,
bu sekilde cozemiyoruz
Ben bildirdimEki Görüntüle 3272674
Tablodaki degisimi gordukce motive oldugumuzu dusunuyorum fakat tum sayfalari tekrar gozden gecirmemem icin zamaninda bilgi ve kilo bildirimi yapilirsa bana da az zaman kaybi olur
britneyyyyy canim seni listeye eklemedim, arada geliyorsun, durum bildiriyorsun, bekleriz de her zaman
adyas D Deltavealfa kizlar menu de, kilo da bildirmiyorsunuz, duzenli gidebilmek adina tabloya eklemedim sizleri.
M maviask S Saricivcivim1 kizlar katilmak istediginizi soylemistiniz ama menu veya kilo bildiriminiz olmadi, aslinda bir kac kez de sordum, cevap gelmedi.
RhieraN canim bu hafta sen de kilo bildirimi yapmadin, duzenli menu de paylasmiyorsun, devam etmeyi dusunuyor musun?
bu sekilde cozemiyoruz
Asena canim ellerin dert görmesin. Tatile de girdin hayırlı olsun. Valla ben de tatildeyimEki Görüntüle 3272674
bu sekilde cozemiyoruz
Sağol kuzumMaşallah canım iki ayda 8,5 kilo çok güzel bir başarı bence hem de çocuklarla kutlarım daha da eksileri göreceğimiz günler yakın bence hep birlikte
Afiyet olsun lif, protein, yağ, karbonhidrat gayet zengin bir tabak şifa olsun. Manzara da müthiş mis gibi deniz kokusu geldi oralardan burnuma
Haftada 3,3 kg ne kadar güzelmaşallah
Gram da olsa vermişsin canım iyi tatiller dilerim
Vücut ödem tutmuştur büyük ihtimalle bir de yediğin saat önemli çok geç saatlerde yiyince tartıda artı çıkabiliyor.
Aç değilim ama bebem için süt için yemem gerek tabağı olmuş benim de böyle oluyor bazı tabaklarım.
His geldin canım ilk öğünde salatayı ben de çok severim inşallah akşamı da hafif kapatırsın
Çok güzel bir değişim canım büyük ihtimalle verdiğin kilonun büyük bir bölümünü yağdan vermişsin baya incelme var
Not almamisim demek, eklerim canim.Liste için teşekkür ederim canım benim yaş ve kilo yazmıştım ama baya gerilerde kaldı tekrar yazayım yaşım 30 boy 158 cm
Carsamba paylasmissin gordum, o yuzden eklemedim.cuma sabahlari paylasirsin artik canimBen bildirdim73,9 sadece 1 gün önce bildirmiş oldum dayanamadım
Cok tesekkurler canim. Ben de hakettim valla.Asena canim ellerin dert görmesin. Tatile de girdin hayırlı olsun. Valla ben de tatildeyimçok mutluyum. Bu yıl çok yoruldum vallahi hakettim tatili. Bu tatili en verimli şekilde kullanmalısın. Seni deşarj etmeli. Ben her istediğimi yapamasam da en azından kafam rahat