Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

BurcuYengec BurcuYengec yaa kamp olayina ozeniyorum ama benlik degil diye denemiyorum.guzel gecmesine sevindim canimmm.

Hepimiz ayni anda cok saldik, bir haftada verilen kilolar geri alinir bu sekilde.
Bosa zaman,emek,şevk kaybi olur.
HAfta sonu azizligi diyelim🙂
Titreyip kendimize mi gelsek bugun itibariyle...
Kamp olayına bende bebeğimle cesaret edememiştim ama kız kardeşim cesaret verdi gittim ama fazla kalmam dönerim bebeğim durmaz dedim ama maşallah temiz havada misler gibi uyudu doğduğundan beri bu kadar uzun saatler uyumamıştı 🤭 acayip stres attım kuzum sende dene mutlaka ama kalabalık olunca daha keyifli oluyo dene bence 😇

Sorma canım ya bize ne oldu hepimiz saldık bizim sayfaya nazar değdi bence hepimiz harika gidiyoduk ayyy gözü olanın göbüşü çıksın ne diyim 😂 hemen acilen toplanıyoruz kızlar bugün güzel menüler yazalım dikkat edelim olurmu egzersizlerimizi yürüyüşlerimizi de yapalım cumaya bişey kalmadı

Günaydın kızlaaar dün aksam bir az kaçırdım ben, çok yemedim ama yememem gereken 1 2 şey yedim bir dilim baklava ve 1 tane kuru pasta 🫠
Bu sabah regl oldum, pek halim yok şimdi 🥲
Ve bugün doğum günüm olduğu için abartmadan bir dilimcik yiyeceğim 🧚‍♀️ tekrar öğün bildirimi yaparım. Yarından itibaren şekersiz beslenmeye başlamam lazım 🥲🫡
cnmm dogum gunun kutlu olsunn yenı yasın sana hıc tatmadıgın mutluluklar getirsinnn :KK200: :halay:
bir yengeç burcudaş olarak benımde 23 unde dogum gunum seviyoruz bu hayatı yengeçler olarak dimi kuzummm :KK70: :KK70:

kızlar dun menum standart klasik tumurta domates salatalık kavaltı
oglen bısey yemedım
aksam ben kucugunden bıber dolması ahahaha yanına salata 3 kasık
sonra dayanamadım valla tatlı yedım ve moralmanlarım bozuldu ahahah sizde nasıl durumlar
ayrıca 7 bin adım ve ev temizliğiii burada bir alkış kopması yok mu :KK70::KK70::KK70: hele kı bu sıcakta valla hit cardio dan daha iyi geliyor bınıı

cnmm dogum gunun kutlu olsunn yenı yasın sana hıc tatmadıgın mutluluklar getirsinnn :KK200: :halay:
bir yengeç burcudaş olarak benımde 23 unde dogum gunum seviyoruz bu hayatı yengeçler olarak dimi kuzummm :KK70: :KK70:
Çok teşekkür ederim tatlım, hepimize güzellikler getirsin :KK200:
her şeyiyle seviyorum yine de Yengeç burcu olmak çok zor :KK48:

Selam kızlar burada neler olmuş neler okudukça iştahım açıldı :KK45:
Haftasonları çok yoruluyorum ya o sebeple hiç buralara uğrayamadım.
Dün 13.00 gibi büyük bir kase elmalı, ananaslı yoğurtlu meyve salatası yedim
Akşam da 18.00 gibi 6 köfte ve yeşil salata yedim.
Dün akşam düğün vardı sporum çiftetelli, halay, horon ortaya karışık :halay:
Bugün tartıldım bozmamama rağmen artı gördüm halbuki en az 3 litre su 1 litre de ödem attırıcı içiyorum.
Bundan sonra kahvaltımı daha erkene almaya çalışacağım bir de ara öğün yapacağım bakalım.

kızlar dun menum standart klasik tumurta domates salatalık kavaltı
oglen bısey yemedım
aksam ben kucugunden bıber dolması ahahaha yanına salata 3 kasık
sonra dayanamadım valla tatlı yedım ve moralmanlarım bozuldu ahahah sizde nasıl durumlar
ayrıca 7 bin adım ve ev temizliğiii burada bir alkış kopması yok mu :KK70::KK70::KK70: hele kı bu sıcakta valla hit cardio dan daha iyi geliyor bınıı
Spor güzel tebrik ediyorum 😀

Selam kızlar burada neler olmuş neler okudukça iştahım açıldı :KK45:
Haftasonları çok yoruluyorum ya o sebeple hiç buralara uğrayamadım.
Dün 13.00 gibi büyük bir kase elmalı, ananaslı yoğurtlu meyve salatası yedim
Akşam da 18.00 gibi 6 köfte ve yeşil salata yedim.
Dün akşam düğün vardı sporum çiftetelli, halay, horon ortaya karışık :halay:
Bugün tartıldım bozmamama rağmen artı gördüm halbuki en az 3 litre su 1 litre de ödem attırıcı içiyorum.
Bundan sonra kahvaltımı daha erkene almaya çalışacağım bir de ara öğün yapacağım bakalım.
Ödem attrıcı nedir canım
Benim ellerim çok şiş hissediyorum

Ödem attrıcı nedir canım
Benim ellerim çok şiş hissediyorum
Dukan içeceği yapıyorum canım
2 poşet yeşil çayı suya koyuyorum birkaç dk sonra çıkarıp soğumasını bekliyorum. Ilıyınca 1 litrelik sürehime döküyorum üzerine 1 limon sıkıyorum 1 şişe maden suyu koyuyorum gerisine de su koyup dolaba koyuyorum soğuyunca içmesi daha güzel oluyor. Hatta yeşil çayı bazen şeftalili bazen de ananaslı olanlardan yapıyorum aromalı çok güzel oluyor.

her şeyiyle seviyorum yine de Yengeç burcu olmak çok zor :KK48:
Doğum günün kutlu olsun canım mutlu yaşlara ❤️ ah bu yengeç olmak yok mu benim bide yükselenim de yengeç 🦀 paratoner gibi çekiyoruz derdi kederi 😂 sonra içimize attıklarımız göbeğe gidiyo direk 😂😂

IMG_20230717_162516.jpg

Sabah kahvaltı yapmadım sadece yeşil çay ve bi kaç tane ceviz yedim
Ara öğün de 2 dilim karpuz 2 kaşık lor peyniri yedim baya tok tuttu
Akşam yemeği olarakta ton balıklı salata yaptım bugün artık bişey yemicem
1 saatte yürüyüş yaptım bol su içip günü kapatıcam😉

Ay kızlar bugün hep dışardayım sabah çiğköfte yedim düşünün :) ama 4 küçük sıkım. Öğlen bulunduğum yerde sadece nohut pilav vardı mecbur onlardan yedim akşam eve dönebilirsem ona uygun bir şeyler yiyecem ama olmazsada en hafif geçirmeye çalışacağım🙏

Bu arada kızlar ben günü kapattım saat 4 te bugün arkası kesilmeyecek gibiydi 😂 Doğum günüm diye abartma potansiyeline sahip bir insanım çünkü 😂

Kahvaltıda bir dilim süzme peynir, domates, salatalık, 4 adet yeşil zeytin, 2 adet de sigara böreği yedim.

Akşam yemeği niyetine de bir dilim pasta yedim.

Şimdi bol su, bitki çayı zamanı 🥰🥲

X