Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Bu sabah kahvaltıda dünden kalan lorlu salatama haşlanmış yumurta ekledim 1 dilim ekmekle onu yedim.
Ara öğün olarak yoğurtlu elma salatasindan küçük bir kase yedim.
Akşam da körili tavuk, 2 kepçe makarna, göbek salata.
Bugün biraz ödül günü gibi oldu, yarın telafi ederiz inşallah 😁
Afiyet olsun bence ideal olmuş. Çok değil.

Yaaaa çok tatlısın amaaa 🥰çok teşekkür ederim..🌸 pes etmek asla yok buraya kadar hiç kolay gelmedim spor hareketlerini yaparken oturup o kadar çok ağladım ki anlatamam off çok zordu ama artık kolay bi şekilde yapabiliyorum.. Bidaha asla bu kilolara çıkmak istemiyorum hedefime ulaştığımda da kilomu korumak için çabalicam 🥰
Bütün emeklerin kocaman bir alkışı hak ediyor, gurur verici. Çok mutlu oluyorum böyle şeyler görünce 😊🥰 sağlıkla daha da iyi günlere kavuşuruz inşallah

Yeni eve geldim paylaşmadım 🧚‍♀️
akşam yemeğini dışarıda yedim. Öğle yemeğinde Hellim peynirli salata yemiştim.
Aksam yemeginde ise Tavuk, salata ve az makarna yedim. 🫠
Ve bir de cilekli frozen içtim ekstra seker yoktu icinde (kendimi avutuyorum burada 🥲)
öğünüm biraz geç saate kaldı yarın daha erken yemeye çalışacağım.

Sabah sirkeli ballı sıcak su
Kahvaltı salatalık domates peynir zeytin ve çok az simit ( uzun zaman sonra ilk defa simit yedim özlemişim 🤭)
Ara öğün biraz kavun sade türk kahvesi
Akşam yemeği 1 porsiyon sulu köfte 1 kase yoğurt
Bol su ve yürüyüş
Bugün canım çok tatlı istedi malum güne yaklaşıyoruz ondan 🤦‍♀️ biraz tahin pekmez karıştırıp ekmeksiz yedim çayla güzel gitti çaya şeker atmadığım için ekstradan kaşıkladım 🤫
Yarın yoğun bi gün olucak bu sıcakta çok koşturucam inşallah bayılmam ☀️🌡️🥵🥵
Herkese iyi geceler canlar ❤️

Maşallah canım iki ayda 8,5 kilo çok güzel bir başarı bence hem de çocuklarla kutlarım daha da eksileri göreceğimiz günler yakın bence hep birlikte ❣️

Afiyet olsun lif, protein, yağ, karbonhidrat gayet zengin bir tabak şifa olsun. Manzara da müthiş mis gibi deniz kokusu geldi oralardan burnuma 😍

Haftada 3,3 kg ne kadar güzel 😍 maşallah 🧿

Gram da olsa vermişsin canım iyi tatiller dilerim 💫

Vücut ödem tutmuştur büyük ihtimalle bir de yediğin saat önemli çok geç saatlerde yiyince tartıda artı çıkabiliyor.

Aç değilim ama bebem için süt için yemem gerek tabağı olmuş benim de böyle oluyor bazı tabaklarım.😁

His geldin canım ilk öğünde salatayı ben de çok severim inşallah akşamı da hafif kapatırsın 😊

Çok güzel bir değişim canım büyük ihtimalle verdiğin kilonun büyük bir bölümünü yağdan vermişsin baya incelme var 🧿🧿
Aynen öyle bebeme süt lazım 😀

Roka semizotu kuzu kulağı peynir ve kırmızı biberden oluşan yumurta salatam :)
287 kalori. Yanında papatya çayı ve gün başlar 🌞
Herkese günaydın bol eksiler ❤️

IMG_5802.jpeg

Sabah kahvaltımı 11 de yaptım
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık, roka ile bir tabak hazırladım.
Yanında da bir dilim süzme peynir yedim.

Şimdi bir yeşil çay molası verdim sonra da haftasonu temizliğine devam 🥲🫶

Eki Görüntüle 3272674

Kilo veren herkesi tebrik ederim👏👏👏
Tablodaki degisimi gordukce motive oldugumuzu dusunuyorum fakat tum sayfalari tekrar gozden gecirmemem icin zamaninda bilgi ve kilo bildirimi yapilirsa bana da az zaman kaybi olur🌸

@britneyyyyy canim seni listeye eklemedim, arada geliyorsun, durum bildiriyorsun, bekleriz de her zaman🥰

adyas adyas @Deltavealfa kizlar menu de, kilo da bildirmiyorsunuz, duzenli gidebilmek adina tabloya eklemedim sizleri.

@maviask @Saricivcivim1 kizlar katilmak istediginizi soylemistiniz ama menu veya kilo bildiriminiz olmadi, aslinda bir kac kez de sordum, cevap gelmedi.

@Lavinia22 ve S Spizella izinliler su an.

RhieraN RhieraN canim bu hafta sen de kilo bildirimi yapmadin, duzenli menu de paylasmiyorsun, devam etmeyi dusunuyor musun?
Bir de eski nickin umuthepvar miydi,
bu sekilde cozemiyoruz😊
erhaba tabıkı devam etmeyi dusunuyorum niye çözemiyoruz anlayamadım :KK70::KK70: geçen yazdım gruptan regl oldugum donemlerde ostahımı kontrol edemıyrum ondan yazmayı kendı açımdan uygun gormedım asena87 asena87 hatta gruptan da yazmıstım gorebilirsiniz. ayrıca menu bildirimleri de yapıyordum surekli :)))) bugun tekrar donuyorum nasipse

erhaba tabıkı devam etmeyi dusunuyorum niye çözemiyoruz anlayamadım :KK70::KK70: geçen yazdım gruptan regl oldugum donemlerde ostahımı kontrol edemıyrum ondan yazmayı kendı açımdan uygun gormedım asena87 asena87 hatta gruptan da yazmıstım gorebilirsiniz. ayrıca menu bildirimleri de yapıyordum surekli :)))) bugun tekrar donuyorum nasipse
Yok canim cozemedigimiz konu eski nikinin ne oldugu😊 tabloya ona gore yazacaktim o yuzden sordum.

ben yazamıyorum kilo düzensiz bı durumdayım bı kac testten sonra devam edecegım ama bugun ıtıbarı ıle dıyetımı yazmaya devam edecegim

Kızlar öğlen kavrulmuş nohutlu salata yedim ama ikindi vakti misafirim geldi küçük boy bir donat yedim 🙈 ve bu faciadan sonra akşam yemeği olarak karpuzla peynir yiyorum 😍

Kızlar akşam yemeğini daha yemedim fakat menüm hazır

1 kase düğün çorbası
Bir tabak patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
Yiyeceğim 🥰

İyi akşamlar sabah basit bi kahvaltı öğlen kuru patlıcan kabak yoğurtlaması yedim akşam da devam ettim bi de kiraz saplı çay içtim günü bitirdim

Sabah 1pogaca yumurta salatalık yedim
Öğlen 1simit yedim uhu uhu
Akşam tavuk ve patatesli yedim ve salata

X