Afiyet olsun bence ideal olmuş. Çok değil.Bu sabah kahvaltıda dünden kalan lorlu salatama haşlanmış yumurta ekledim 1 dilim ekmekle onu yedim.
Ara öğün olarak yoğurtlu elma salatasindan küçük bir kase yedim.
Akşam da körili tavuk, 2 kepçe makarna, göbek salata.
Bugün biraz ödül günü gibi oldu, yarın telafi ederiz inşallah
Bütün emeklerin kocaman bir alkışı hak ediyor, gurur verici. Çok mutlu oluyorum böyle şeyler görünceYaaaa çok tatlısın amaaaçok teşekkür ederim.. pes etmek asla yok buraya kadar hiç kolay gelmedim spor hareketlerini yaparken oturup o kadar çok ağladım ki anlatamam off çok zordu ama artık kolay bi şekilde yapabiliyorum.. Bidaha asla bu kilolara çıkmak istemiyorum hedefime ulaştığımda da kilomu korumak için çabalicam
Aynen öyle bebeme süt lazımMaşallah canım iki ayda 8,5 kilo çok güzel bir başarı bence hem de çocuklarla kutlarım daha da eksileri göreceğimiz günler yakın bence hep birlikte
Afiyet olsun lif, protein, yağ, karbonhidrat gayet zengin bir tabak şifa olsun. Manzara da müthiş mis gibi deniz kokusu geldi oralardan burnuma
Haftada 3,3 kg ne kadar güzelmaşallah
Gram da olsa vermişsin canım iyi tatiller dilerim
Vücut ödem tutmuştur büyük ihtimalle bir de yediğin saat önemli çok geç saatlerde yiyince tartıda artı çıkabiliyor.
Aç değilim ama bebem için süt için yemem gerek tabağı olmuş benim de böyle oluyor bazı tabaklarım.
His geldin canım ilk öğünde salatayı ben de çok severim inşallah akşamı da hafif kapatırsın
Çok güzel bir değişim canım büyük ihtimalle verdiğin kilonun büyük bir bölümünü yağdan vermişsin baya incelme var
erhaba tabıkı devam etmeyi dusunuyorum niye çözemiyoruz anlayamadımEki Görüntüle 3272674
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Tablodaki degisimi gordukce motive oldugumuzu dusunuyorum fakat tum sayfalari tekrar gozden gecirmemem icin zamaninda bilgi ve kilo bildirimi yapilirsa bana da az zaman kaybi olur
@britneyyyyy canim seni listeye eklemedim, arada geliyorsun, durum bildiriyorsun, bekleriz de her zaman
adyas @Deltavealfa kizlar menu de, kilo da bildirmiyorsunuz, duzenli gidebilmek adina tabloya eklemedim sizleri.
@maviask @Saricivcivim1 kizlar katilmak istediginizi soylemistiniz ama menu veya kilo bildiriminiz olmadi, aslinda bir kac kez de sordum, cevap gelmedi.
@Lavinia22 ve S Spizella izinliler su an.
RhieraN canim bu hafta sen de kilo bildirimi yapmadin, duzenli menu de paylasmiyorsun, devam etmeyi dusunuyor musun?
Bir de eski nickin umuthepvar miydi,
bu sekilde cozemiyoruz
Yok canim cozemedigimiz konu eski nikinin ne olduguerhaba tabıkı devam etmeyi dusunuyorum niye çözemiyoruz anlayamadımgeçen yazdım gruptan regl oldugum donemlerde ostahımı kontrol edemıyrum ondan yazmayı kendı açımdan uygun gormedım asena87 hatta gruptan da yazmıstım gorebilirsiniz. ayrıca menu bildirimleri de yapıyordum surekli :)))) bugun tekrar donuyorum nasipse
Afiyet olsun çok güzelSelamlar,
Sabah güzel bi kahvaltı yaptım
yarım avokado
Yarım domates
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
8-9 taze yaban mersini
1 dilim yarım yağlı süzme peynir
1 dilim kızarmış glutensiz ekmek
Şimdi airfryer da taze mısır közlüyorum yarım mısır yerim
Öğlenden sonrasını yazmıcam işler kötü bi yere gitti :))Afiyet olsun çok güzel
Öğlenden sonrasını yazmıcam işler kötü bi yere gitti :))