Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

S Spizella papatyaozu papatyaozu ben de bugün kaçırdım biraz. Neden böyle olduk hep birden. Bize nazar değdi sanırım.
Bilmiyorum valla akşam yemeğinde çok yedim güya salataydı ama pesto soslu tavuk vardı içinde 200 gram! Nerden baksan 750 kalori yemişimdir akşam yemeğinde
Sonra 1 saat yürüdüm ama etki etti mi bilmem. O tavuk çok rahatsız etti karnım şişti ağrı yaptı falan

Bilmiyorum valla akşam yemeğinde çok yedim güya salataydı ama pesto soslu tavuk vardı içinde 200 gram! Nerden baksan 750 kalori yemişimdir akşam yemeğinde
Sonra 1 saat yürüdüm ama etki etti mi bilmem. O tavuk çok rahatsız etti karnım şişti ağrı yaptı falan
Farklı saatte yiyince de mide eritmiyor. Bugün böyle olsun. İnşallah yarın yüzümüzü güldürür.

İyi geceler kızlar

Haftasonu yoğunluğu ve yorgunluğu sebebiyle ancak girebildim günlük menümü yazayım hemen

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Yarıdan biraz az avokado
2 tatlı kaşığı labne
1 dilim wasa

Ara: Sde Türk kahvesi
Çiğ badem çiğ kaju 7şer tane falandır herhalde saymadım

Akşam:
Karabuğdaylı, ton balıklı göbek marul salata

3 litre su, 1 litre de Dukan içeceği

Günaydın :) iyi bir gün olsun herkesee
Avokado da olmasa ne yapacakmışıZ
Bu diyet yemekleri içinde beni en mutlu eden bu heralde

Eklentiler

• IMG_1974.jpeg
    IMG_1974.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 30
Selam arkadaşlar, bugün pek yazamayabilirim akşama bir dostumun nişanı var 🥰

Kahvaltıda 1 tane karışık tost yedim 2 dilim ekmekten yaptım beyaz ekmek, yanında da domates salatalık yedim. Akşam yemeğinde ne yerim bilmiyorum dışarıda olacağım ikramliklardan uygun olanları yerim diye düşünüyorum inşallah 😊😂

Ay kızlar bugün ben kaynanama geldim sonuçta ev olmayınca heryer misafirlik :) öğlen soğuk ayran çorbası 1 köfte 5 sarma ve 4 kaşık domates salatası yedim :) akşama da muhtemelen böyle olur yine yazarım :)

Herkese selamm🌸🌸🌸
Izne ciktim,biraz karisik besleniyorum ama abartmiyorum.
Aksam yuruyus ve egzersiz yapabildim biraz neyseki...
Herkes yogun...siz bozmayin diyeti haaa☺️

Ben öğlen yoğurtlu mantı sonra dondurma iki koca bardak alkollü kokteyl sonra şeftali sonra ayran sonra patlıcan salatası yedim çöplük gibi hissediyorum valla
Hiç iyi gitmedi bugün
Dondurmayı ne diye yedim bilmiyorum reglime 2-3 gün var heralde bi coştum
Neyse yarın tatilin son günü evimize dönüyoruz umarım
Düzenim daha iyi olur evde

İyi tatiller asena87 asena87

Günaydın kızlaaar dün aksam bir az kaçırdım ben, çok yemedim ama yememem gereken 1 2 şey yedim bir dilim baklava ve 1 tane kuru pasta 🫠
Bu sabah regl oldum, pek halim yok şimdi 🥲
Ve bugün doğum günüm olduğu için abartmadan bir dilimcik yiyeceğim 🧚‍♀️ tekrar öğün bildirimi yaparım. Yarından itibaren şekersiz beslenmeye başlamam lazım 🥲🫡

Aman Allahım burda neler olmuş 😂 diyeti salanlar tatlıyı fazla kaçıranlar mantılar sarmalar daha neler neler 😂 hemen kervana bende katılıyorum kızlar yer açın cuma gününden beri yokum ailemle kamp yapmaya gittik çok güzel geçti yediklerimi içtiklerimi ne ben söyleyeyim ne siz okuyun durumlar feciii 😂 ama olsun bugün eve döndüm bi kaç günlük kaçamak bana çok iyi geldi psikolojik olarak ruhen müthiş hissediyorum. Yürüyüşlerimi falan yaptım ama yediklerime dikkat etmedim olsun bugünden itibaren toparlicaz bakalım hadi kızlar salmak yok şöyle bi silkelenip kendimize gelelim Cumayaa ne kaldı şurdaa 🤭🤭

Aman Allahım burda neler olmuş 😂 diyeti salanlar tatlıyı fazla kaçıranlar mantılar sarmalar daha neler neler 😂 hemen kervana bende katılıyorum kızlar yer açın cuma gününden beri yokum ailemle kamp yapmaya gittik çok güzel geçti yediklerimi içtiklerimi ne ben söyleyeyim ne siz okuyun durumlar feciii 😂 ama olsun bugün eve döndüm bi kaç günlük kaçamak bana çok iyi geldi psikolojik olarak ruhen müthiş hissediyorum. Yürüyüşlerimi falan yaptım ama yediklerime dikkat etmedim olsun bugünden itibaren toparlicaz bakalım hadi kızlar salmak yok şöyle bi silkelenip kendimize gelelim Cumayaa ne kaldı şurdaa 🤭🤭
ay hepimize bir şeyler olmuş gerçekten ama olsun arada olur böyle şeyler :KK70: devamlılığı olmasın yeter. Afiyetler olsun hepimize kızlar

Günaydın kızlaaar dün aksam bir az kaçırdım ben, çok yemedim ama yememem gereken 1 2 şey yedim bir dilim baklava ve 1 tane kuru pasta 🫠
Bu sabah regl oldum, pek halim yok şimdi 🥲
Ve bugün doğum günüm olduğu için abartmadan bir dilimcik yiyeceğim 🧚‍♀️ tekrar öğün bildirimi yaparım. Yarından itibaren şekersiz beslenmeye başlamam lazım 🥲🫡
27.yasin guzel gecsin insallah
Dogum gunun kutlu olsunnnn🧿💃🌸
Bende katilmak istiyorum
Boy 155
Kilo 66
Yas 30
Hedef 50
Bugunden bslyrm bnde
Merhaba.cuma gunu tabloya eklerim,her aksam menu bildirip diger arkadaslarinkine de yorum yaparsiniz.
Cuma gunu fotografli tarti bildirimi var.

BurcuYengec BurcuYengec yaa kamp olayina ozeniyorum ama benlik degil diye denemiyorum.guzel gecmesine sevindim canimmm.

Hepimiz ayni anda cok saldik, bir haftada verilen kilolar geri alinir bu sekilde.
Bosa zaman,emek,şevk kaybi olur.
HAfta sonu azizligi diyelim🙂
Titreyip kendimize mi gelsek bugun itibariyle...

X