- 6 Ekim 2016
- 1.215
- 1.900
- 35
Günaydın canım çok güzel görünüyor afiyet olsun inşallah tartıldığında muhteşem sonuç alırsınGünaydın
Tartı fotoğrafım yok ama kahvaltı fotom var
1 haftada 1200gr gayet güzel böyle devamGünaydın kızlar, güzel günler olsun inşallah
Geçen cuma 75.6'yı görünce çok mutlu olmuştum şimdi 74.4 görüyorum inanılmaz mutluyum hep birlikte bol bol eksiler olur inşallah. Geçen haftaya göre fark -1200 gr.
Günaydın kuzum evet hepimiz güzel kilo vermişiz ama seninki harika bende ilk başladığımda hızlı kilo verdim sanırım çok ödem vardı o gitti asıl şimdi işi sıkı tutmak lazım hedeflere ulaşana kadar devamKızlar günaydın bugün herkesten güzel haberler geliyor çok şükür kilo alan yok. Biz iyi bir grubuz birbirimize tam destegiz
Benim kilom
Geçen hafta 112
Bu hafta 108.7
Fark 3.3
Günaydın tatlıımm 700 Gr gitmiş gayet güzel bence iyi tatiller canım benim içinde yüzGunaydinnnn
Gecen hafta 62.9
Bu hafta 62.2
Kurtulamadim su 62lerden.
Bugun itibariyle izne cikiyorum işten 3 hafta.
Olumluyu cagiriyorum ve kilomun dusecegine inaniyorum
Merhaba canım bazı zamanlar oluyo böyle regli dönemine yakın bende şişiyorum ama sıkıntı etme yürüyüş lerini yapmışsın bol su iç ödem atmaya çalış başarılarmerhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim dün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu
Yazın pek bişey yenmiyor ya bende sabah sadece salatalık domates peynirle geçiştirdim bunu fırsata çevirmemiz lazım kışın kilo vermesi zor olucakBuu öğlen canım pek birşey istemedi. Şöyle saçma bir tabak ve 255 kalori :)
Afiyet olsun canım yürüyüş falan yaparsan açığı kapatırsın diye düşünüyorumBen az önce yarım tabak domatesli tam buğday makarna yanına da kırmızı fasulyeli az yağlı salata yedim1 bardak da ayran
Biraz fazla oldu ama doyduğumu hissettim