Diyete dün başladım, 73 kg olarak, boyum 165Merhaba.goruntulu paylasma zorunlulugu yok. Aksamlari toplam menuyu,suyu,egzersizleri yazarsaniz, diger arkadaslarin da menulerine yorum yaparsaniz yeterlidir.
Ayrica cuma fotografli tarti gunu.
Sabah boy,kilo ve yasinizi bildirebilirsiniz.
Günaydın. Tartımı atıyorum ama aranıza yeni katıldığım için geçen haftaki kilomu uygulamadan ekran görüntüsü alarak atıcam :) bu hafta -2.6kgEki Görüntüle 3272157 Eki Görüntüle 3272158
Eki Görüntüle 3272183
Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Ben Çarşamba tartılmıştım dayanamayıp 79.40 çıkmıştım. Ve bugün 79.10 çıktım giden 300 Grbu haftaya sıkı başlicam bayramdı seyrandı çok saldım. Allah'ım bundan tam 2 ay önce 87 buçuktum. 8 buçuk kilo gitmiş şükürler olsun @kadınlarkulübü iyiki var buraya yazmaya başladığımdan beri motive oldum kendime inancım özgüvenim geldi asena87 canım arkadaşım iyiki bu sayfayı açtın kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ay böyle olunca duygulanıyorum ya yengeç burcu olmanın dezavantajları hepinizi öpüyorum
Tebrik ederim çok güzel bir sonuç almışsınEki Görüntüle 3272183
Ben Çarşamba tartılmıştım dayanamayıp 79.40 çıkmıştım. Ve bugün 79.10 çıktım giden 300 Grbu haftaya sıkı başlicam bayramdı seyrandı çok saldım. Allah'ım bundan tam 2 ay önce 87 buçuktum. 8 buçuk kilo gitmiş şükürler olsun @kadınlarkulübü iyiki var buraya yazmaya başladığımdan beri motive oldum kendime inancım özgüvenim geldi asena87 canım arkadaşım iyiki bu sayfayı açtın kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ay böyle olunca duygulanıyorum ya yengeç burcu olmanın dezavantajları hepinizi öpüyorum
Oooo afiyet olsun güne erken başlamışsın. Manzara da harika
Merhaba bugun yas boy kilo bildirirseniz tabloya ekleyeyim.Merhabalar bende katılabilir miyim grubunuza
MaşallahEki Görüntüle 3272183
merhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirimdün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu
Ödem falan vardır bencemerhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirimdün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu