Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Merhaba.goruntulu paylasma zorunlulugu yok. Aksamlari toplam menuyu,suyu,egzersizleri yazarsaniz, diger arkadaslarin da menulerine yorum yaparsaniz yeterlidir.
Ayrica cuma fotografli tarti gunu.
Sabah boy,kilo ve yasinizi bildirebilirsiniz.
Diyete dün başladım, 73 kg olarak, boyum 165
26 yaşındayım. Aralıklı oruç şeklinde beslenmeye çalışıyorum, saatlerim biraz geç olsa da :) .. Son öğünüm 20.00 / 20.30 şeklinde oluyor.
Dün öğle yemeği olarak hellim peynirli salata yapıp yedim, akşam öğününde ise yarım tabak taze fasulye, yarım haşlanmış patates ve bir kase yoğurt yedim. Gün içerisinde kahve ve bitki çayı (yeşil çay, kiraz sapı gibi.) tükettim. Suyu 3 - 3,5 litre kadar tüketiyorum. Henüz bir egzersiz planım yok, şimdilik işe giderken sabah ve akşam yürüyorum yolun bir kısmını. Egzersiz önerilerine açığım. Teşekkürler..

Dün vücut ölçülerimi aldım, defterime not etmiştim fotoğrafını çektim ama ekleyemedim, hata veriyor. Buraya yazayım. Bir ay sonra tekrar ölçüm alırım.

13/07/2023 - 73,00 kg

Boyun: 37 cm
Göğüs 105 cm
Göğüs altı: 87 cm
Göbek: 100 cm ( Göbek deliği hizasından ölçtüm)
Bel: 87 cm
Kalça: 105 cm
Sol kol: 34 cm (Üst kol)
Sağ kol: 35 cm (üst kol)
Sağ iç bacak: 65 cm
Sol iç bacak: 65 cm

Günaydın kızlar gününüz güzel geçsin
Ben Çarşamba tartılmıştım dayanamayıp 79.40 çıkmıştım. Ve bugün 79.10 çıktım giden 300 Gr bu haftaya sıkı başlicam bayramdı seyrandı çok saldım. Allah'ım bundan tam 2 ay önce 87 buçuktum. 8 buçuk kilo gitmiş şükürler olsun @kadınlarkulübü iyiki var buraya yazmaya başladığımdan beri motive oldum kendime inancım özgüvenim geldi asena87 canım arkadaşım iyiki bu sayfayı açtın kızlar hepinize çok çok teşekkür ederim iyiki varsınız. Ay böyle olunca duygulanıyorum ya yengeç burcu olmanın dezavantajları hepinizi öpüyorum

İkinizi de tebrik ederim
Devamını hızlı bi şekilde diliyorum :)

Tebrik ederim çok güzel bir sonuç almışsın

merhabalar nereye sormam gerektiğini bilemedim bilgisi olan cevaplarsa sevinirim dün ödül günü yaptım 2 lahmacun yedim ama yine de almam gereken kaloriyi geçmedim ve yürüyüş de yaptım. bu sabah 700 gr fazla çıkmamla şoka uğradım sizce neden böyle oldu

Maşallah

Vücut su tutuyordur bence, kilo değildir iki lahmacundan bir şey olmaz. Önemli olan her gün yememek bence ve bunu arada yemenin kötü bir şey olmadığının farkında olmak. Ben de canımın istediği bir şeyi yiyince kilo aldım diye sizlaniyorum ve o zaman keyif almıyorum yediğim şeyden. Bunlardan kurtulmak lazım sanırım, en kısa zamanda hep birlikte inşallah

Ödem falan vardır bence
Regl dönemi yakın mı?

Ben az önce yarım tabak domatesli tam buğday makarna yanına da kırmızı fasulyeli az yağlı salata yedim1 bardak da ayran
Biraz fazla oldu ama doyduğumu hissettim

Şimdi ilk öğünümü yedim, yine hellim peynirli salata çok seviyorum. Akşama dışarıda olacağım, elbise almam gerekiyor. acıkacak olursam hafif geçireceğim dışarıda inşallah, eşimle biraz zor ama çok açlık hissetmezsem de yoğurt vs. tüketirim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…