Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Senin bu hafta dinlenme haftan olsun. Kendine bir düzen düşün. Sağlıklı alışveriş yap. Kolay yemekler düşün bence. Hayatın kolaylaşır. Sen yaparsın canim.
Iyi ki acmisiz bu basligi.
Hepimize iyi gelmesi dilegiyle😀
Cok tesekkurler, evet ben de oyle dusunuyorum ama 1 aya yakindir bu kiloda tatilde sayilirim.
Yarin baslayacagim insallah,
aldim yesillik falan 😊

Canın sağolsun. Yavaslamani istemem istediğin kiloya gelirsin inşallah.
İdeal kiloya yaklaşınca yavaş gidiyormuş dediler
Bi de bir hafta tatilde olacağım beslenme düzenini nasıl kurarım bilmiyorum
Ev kiralamıştık airfryer ıyla tatile giden bi ben varımdır heralde, onu da götüreceğiz :KK70:

Ben bugün aşırı acıktım ya

Sabah çeyrek peynirli hindi fümeli yulaflı omlet
Öğlen fotosunu attığım ton balıklı ekmekli salata
Akşam 2 dilim karpuz ve 1 dilim şeftali

Gece olmak bilmedi, şu an da açım ama uyuyayım da sabah olsun bari

Bugünkü menüm
ilk öğün : sebzeli omlet , 1dilim ekmek , 1 dilim süzme peynir, 2 ceviz
son öğün : 4 fırında köfte , bulgur pilavı , ayran
Sonra bir tane dondurma yedim. Günü böyle kapattım

Kızlar selam yoğun bi haftadaydım pek giremedim buraya bugün güzel alışverişimi de yaptım yarın menülerimi yazmaya başlicam.. asena87 asena87 yarın sabah tartı resmini atıcam kuzum bugün yoğunluktan giremedim hiç 🤦‍♀️ sıkı bi hafta beni bekliyo

dün menüm
ilk öğün : 2 yumurtalı omlet , 1dilim ekmek , 1 dilim süzme peynir, 2 ceviz domates 3 zeytın
son öğün : 2 kasık kızartma bır tane biber dolması....
Sonra dondurma yedim. Günü kapattım

SABAH:
1 yumurta yesul cay domates peynr yarımsımıt
gunaydınn

Voonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.
Bir doktor da hud marka onermisti.
2 sini de kullanmistim.
Ben fark anlamiyorum isin dogrusu.
Icten faydasi dokunuyorsa diye baslamistim.
3, 4 ay sonra yine voonkayi alirim belki.
Balık kolajeni olsun, molekül ağırlığı küçük olsun 1000da ve altı, dozu da 7500mg üstü olsun, aldığım tavsiyeler bu şekilde

Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik

Kızlar selam yoğun bi haftadaydım pek giremedim buraya bugün güzel alışverişimi de yaptım yarın menülerimi yazmaya başlicam.. asena87 asena87 yarın sabah tartı resmini atıcam kuzum bugün yoğunluktan giremedim hiç 🤦‍♀️ sıkı bi hafta beni bekliyo
Gel bir an once canim, ozledim😊
Alismisim senin azimli mesajlarina😀
Gunaydin, hosgeldiniz.
Gruba katilmayi mi dusunuyorsunuz?
Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik
Kuzum size iyi tatiller.
Bolca dinlen, eglen, guzel gecsin insallah.
Yazmak istediginde durum bildirimi yap bize ama musait olmazsan da tatilden donunce bekleriz🥰

Merhaba kızlar iki gündür sizleri takip ediyorum menüler de motivasyonunuz da çok güzel maşallah ben de katılmak isterim aranıza.
Bayramdan bir ay önce 80 kg ile başlamıştım diyete ama misafirler falan derken 76.3 olmuşken bıraktım ben de yapınca tam yapan bırakınca da bırakan biriyim hayatım hep kilo alıp vermek ile geçti ama şimdi bir oğlum var onunla güzelce koşup oynayabilmek için daha sağlıklı bir beden için yeniden başladım. Bir haftadır çok güzel devam ediyorum. Bırakınca 78 olmuştum pazartesi sabahı tartıldığımda cuma sabahı 75.6 çıktım. Aralıklı oruç ile devam ediyorum.
Sabah kalkınca Türk kahvesi içiyorum öğlen 12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum 17.30 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğün bebişimden vakit bulabilirsem bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
Akşam 18.30 gibi bebeğimi eşime bırakıp yürüyüşe çıkıyorum, genelde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.

Hedefim 58 şu anda 75.6 kiloyum boyum 158 cm yaşım 30.
Birbirimizin elinden tutalım hep birlikte başaralım kızlar. :KK36:

X