Senin bu hafta dinlenme haftan olsun. Kendine bir düzen düşün. Sağlıklı alışveriş yap. Kolay yemekler düşün bence. Hayatın kolaylaşır. Sen yaparsın canim.Eki Görüntüle 3269345
Masallah dordunuz de kilo vermissiniz,
tebrik ederim
Bu hafta ben de cabalayacagim.
Duzenim degisince bocaladim.
@Deltavealfa ne zamandir tartilmiyorsun canim.
@adyas ,BurcuYengec kizlar nerelerdesiniz?
Iyi ki acmisiz bu basligi.Senin bu hafta dinlenme haftan olsun. Kendine bir düzen düşün. Sağlıklı alışveriş yap. Kolay yemekler düşün bence. Hayatın kolaylaşır. Sen yaparsın canim.
İnşallah iyi gelecek canim. İyi geceler.Iyi ki acmisiz bu basligi.
Hepimize iyi gelmesi dilegiyle
Cok tesekkurler, evet ben de oyle dusunuyorum ama 1 aya yakindir bu kiloda tatilde sayilirim.
Yarin baslayacagim insallah,
aldim yesillik falan
Bence olur balık sonuçtaTon balığı olur mu iki kere acaba ?
Tamam canim
Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.
İdeal kiloya yaklaşınca yavaş gidiyormuş dedilerCanın sağolsun. Yavaslamani istemem istediğin kiloya gelirsin inşallah.
Iyi ki acmisiz bu basligi.
Hepimize iyi gelmesi dilegiyle
Cok tesekkurler, evet ben de oyle dusunuyorum ama 1 aya yakindir bu kiloda tatilde sayilirim.
Yarin baslayacagim insallah,
aldim yesillik falan
Balık kolajeni olsun, molekül ağırlığı küçük olsun 1000da ve altı, dozu da 7500mg üstü olsun, aldığım tavsiyeler bu şekildeVoonka multi kolajen powderi instagramda 2 doktorun onerdigini gordum.
Bir doktor da hud marka onermisti.
2 sini de kullanmistim.
Ben fark anlamiyorum isin dogrusu.
Icten faydasi dokunuyorsa diye baslamistim.
3, 4 ay sonra yine voonkayi alirim belki.
Güle güle git canım iyi eğlenceler. Glutensiz ekmek hazır mı oluyor ? Kendin mi yapiyorsun?Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik
Güle güle git canım iyi eğlenceler. Glutensiz ekmek hazır mı oluyor ? Kendin mi yapiyorsun?
Tamam canim ,Migros marka aldım indirimdeydi 20 lira falandı. Hiç güzel değil ama parçalanıyor ve lezzetsiz
Gel bir an once canim, ozledimKızlar selam yoğun bi haftadaydım pek giremedim buraya bugün güzel alışverişimi de yaptım yarın menülerimi yazmaya başlicam..asena87 yarın sabah tartı resmini atıcam kuzum bugün yoğunluktan giremedim hiç sıkı bi hafta beni bekliyo
Gunaydin, hosgeldiniz.Günaydın
Kuzum size iyi tatiller.Günaydın, bugün yola çıktık tatil için
Sabah 1 dilim hindi füme, 1 dilim glutensiz ekmek yedim. Hepsi bu kadar şimdilik