Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Merhaba kızlar iki gündür sizleri takip ediyorum menüler de motivasyonunuz da çok güzel maşallah ben de katılmak isterim aranıza.
Bayramdan bir ay önce 80 kg ile başlamıştım diyete ama misafirler falan derken 76.3 olmuşken bıraktım ben de yapınca tam yapan bırakınca da bırakan biriyim hayatım hep kilo alıp vermek ile geçti ama şimdi bir oğlum var onunla güzelce koşup oynayabilmek için daha sağlıklı bir beden için yeniden başladım. Bir haftadır çok güzel devam ediyorum. Bırakınca 78 olmuştum pazartesi sabahı tartıldığımda cuma sabahı 75.6 çıktım. Aralıklı oruç ile devam ediyorum.
Sabah kalkınca Türk kahvesi içiyorum öğlen 12 gibi yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum 17.30 gibi de akşam yemeği yiyorum. Ara öğün bebişimden vakit bulabilirsem bazen yapıyorum bazen yapmıyorum.
Akşam 18.30 gibi bebeğimi eşime bırakıp yürüyüşe çıkıyorum, genelde 10 bin adım atmaya çalışıyorum.

Hedefim 58 şu anda 75.6 kiloyum boyum 158 cm yaşım 30.
Birbirimizin elinden tutalım hep birlikte başaralım kızlar. :KK36:
Hosgeldin gruba, evet burasi keyifli,
gergin degil ve aktif🧿
Bilgilerini tabloya eklerim,
cuma sabahi fotografli tarti sonucunu bildirdiginde de guncel kilonu ekleriz.
Beslenme duzenin guzel,
adim sayin da guzel, umarim istikrarli ilerleriz.

Hosgeldin gruba, evet burasi keyifli,
gergin degil ve aktif🧿
Bilgilerini tabloya eklerim,
cuma sabahi fotografli tarti sonucunu bildirdiginde de guncel kilonu ekleriz.
Beslenme duzenin guzel,
adim sayin da guzel, umarim istikrarli ilerleriz.
Hoş buldum, teşekkür ederim tabloya eklediğiniz için.
Tamamdır cuma günü umarım bol eksilerle burada oluruz o vakte kadar da menü bildirimine devam 😊

Gel bir an once canim, ozledim😊
Alismisim senin azimli mesajlarina😀

Gunaydin, hosgeldiniz.
Gruba katilmayi mi dusunuyorsunuz?

Kuzum size iyi tatiller.
Bolca dinlen, eglen, guzel gecsin insallah.
Yazmak istediginde durum bildirimi yap bize ama musait olmazsan da tatilden
Selamlar şimdilik izlemedeyim, motivasyon toplamaya çalışıyorum.. diyabetten önceki son çıkış iyi bir plan uygulamam lazım ama bir vazgeçiş daha kaldıramayacağım

Ben tartıya kavuşamaıdm 😞 tartıyı gördüğüm an kilomu yazacağım evde değilim tatilde de değilim 😅 öyle arada yerlerdeyim

Genel olarak dikkatliyim haftaya yazcam inş

Bugün bende ipin ucu kaçtı

Sabah kefir, hindi füme (1 dilim), glutensiz ekmek (1 dilim)
Öğlen domatesli tam buğday makarna
Ayran
Akşam patates kızartması ve köfte!+ şalgam

Selam canim.kilo almaman guzel.haydi simdi tam gaz baslayalim.

Selam kizlar. Boy, kilo ve yas bilgilerinizi bekliyorum tabloya eklemek icin.ve menu paylasimlari duzenli olacak🌸

Bu ara bana da bildirim gelmedi, haydi tam gaz baslayalimmm💪💪💪

Canim selam, hosgeldin, iyi yaptin.
Sen hedefine yaklastin tabi artik.
Kizlar britneyyyyy britneyyyyy azimlidir fazlasiyla, gecenlerdr 2 haftalik chloe ting yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam.

Canim gecmis olsun.normalde zayifsin beklenmez ama hem ırsi oluyor hem de beslenme tetikliyor iste. Ama sen indirirsin onu bence.
Benimde sinirda tam.
Spordan nefret ediyorsun ama keske yapsan var yaaaa😊 ben de boyleyim.
britneyyyyy britneyyyyy bizi gaza getirir belki spor konusunda.
Yaşım 26 canım kız hiç unuttumya burayı 🤭

Kızlar selam biraz geç oldu ama yaziyim sabah tartıldım. 81buçuk kiloyum şuan dedim ya bu ara çok salladım diyeti sporu ama napıyoruz pes etmiyoruz.. 😉 bugün kabak detoksuna başladım 3 günlük yapıcam.
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı 2 haşlama yumurta yeşillik bitki çayı
Ara öğün yeşil elma bi porsiyon kiraz ( saplarını atmadım onları kaynatıp çay yapıcam ) 2 ceviz
Akşam sebzeli kabak sote 1 kase yoğurt
Bol su ve maden suyu içildi günü kapattım
asena87 asena87 kuzum bu hafta bomba gibi geliyorum.. 🤭
Kutsal cuma bekle biziiiii 😂😂

Ben de ne zaman aradan sonra 30 dakika egzersizimi yaptim.bir kac gun alisip chloe tinge baslamak istiyorum bakalim.
britneyyyyy britneyyyyy sen 2 haftalik programini yapmistin, sonra ne oldu, ne durumdasin?
gunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalim

gunaydin canlar, benim kanimda mikrop cikti gunlerdir ck hastayim. kusma mide kramplari vs su anlik pek birsey yapamiyorum. iyi olana kadar ara verdim mecburen. Acikcasi chloe baya zor kolay bir gunu yok malesef ama sonuc harika. isinma soguma videolarla birlikte 40-70 dk arasi suruyor videolar. ustune -2 cm verdim belimden sporsuz saglik beslenip yuruyus yaparak. su an 58 im hala. 14 u gibi bende bir daha baslamayi dusunuyorum 2 haftalik olana bakalim
Neden öyle bişey olmuş çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. 🙏

Sabah kahvemi içtim öğlen 13.15 gibi de ilk öğünümü yulaf lapası ile yaptım.

iyi günler hanımlar ,
Ben 2 gündür arkadaşlarımla geziye gitmiştim ondan dolayı giremedim .Tabi bu arada hazır tatildeyken biraz yemiş olabilirim .Bu yüzden üzgünüm 😞 😞 ama kendimi frenlemek adına buraya yazayım dedim . Yarından itibaren düzenli menülerime dönüyorum .Görüşmek üzere

Kızlar ben biraz usutmusum burası çok soğuktu. O yüzden pek keyfim yok. Yarın daha iyi olurum insallah

Ben tartıya kavuşamaıdm 😞 tartıyı gördüğüm an kilomu yazacağım evde değilim tatilde de değilim 😅 öyle arada yerlerdeyim

Genel olarak dikkatliyim haftaya yazcam inş
Bu cuma muhakkak tartil canim🌸
Bugün bende ipin ucu kaçtı

Sabah kefir, hindi füme (1 dilim), glutensiz ekmek (1 dilim)
Öğlen domatesli tam buğday makarna
Ayran
Akşam patates kızartması ve köfte!+ şalgam
Tatilde kilo aldirmayan tek sey yuruyus yapmak canim, firsat bulursan 1 saatini ayir her gun.
Yaşım 26 canım kız hiç unuttumya burayı 🤭
Duzenli olarak her gun menu paylasalim ve diger arkadaslarin menulerine de yorum yapalim olur mu canim 🌸
Kızlar selam biraz geç oldu ama yaziyim sabah tartıldım. 81buçuk kiloyum şuan dedim ya bu ara çok salladım diyeti sporu ama napıyoruz pes etmiyoruz.. 😉 bugün kabak detoksuna başladım 3 günlük yapıcam.
Sabah sade türk kahvesi
Kahvaltı 2 haşlama yumurta yeşillik bitki çayı
Ara öğün yeşil elma bi porsiyon kiraz ( saplarını atmadım onları kaynatıp çay yapıcam ) 2 ceviz
Akşam sebzeli kabak sote 1 kase yoğurt
Bol su ve maden suyu içildi günü kapattım
asena87 asena87 kuzum bu hafta bomba gibi geliyorum.. 🤭
Kutsal cuma bekle biziiiii 😂😂
Oo sahalara inmissin, cuma bol eksi gormek icin butun tuşlara basacak gibisin😃
Cok gecmis olsun canim,umarim caresi vardir ve iyi olursun.
Chloe 40-70 dk var mi ya, uzunmuş...
Asiri usengec biri olarak bslamak ve istikrar benim icin cok zor ama gobegim onden gidiyor kilo versemde...egzersiz sart.
iyi günler hanımlar ,
Ben 2 gündür arkadaşlarımla geziye gitmiştim ondan dolayı giremedim .Tabi bu arada hazır tatildeyken biraz yemiş olabilirim .Bu yüzden üzgünüm 😞 😞 ama kendimi frenlemek adına buraya yazayım dedim . Yarından itibaren düzenli menülerime dönüyorum .Görüşmek üzere
Yarindan itibaren gorusuruz canim🌸
Kızlar ben biraz usutmusum burası çok soğuktu. O yüzden pek keyfim yok. Yarın daha iyi olurum insallah
Cok gecmis olsun🌸

İyi geceler KK'nın güzel ve azimli hanımları 💃🌸ben yine geç girdim buraya oğluşum 8 ayını bitirdi çok hareketli artık yürümeye uğraşıyo e bide ergenus kızımın kursları var hep bi koşturmaca şükürler olsun 🤲 asena87 asena87 evet bebeğim sahalara döndüm bollll eksiler görmek istiyorum artııkk 🤩 bu ara spor yapamadım ama yarın onada başlicam tam gaz devam...
Sabah sade türk kahvesiyle güne başladım
Kahvaltı Lor peynirli salata yaptım bi tabak ve yeşil çay
Ara öğün biraz kiraz 1 elma ve 1 şeftali sade türk kahvesi
Akşam yemeği sebzeli kabak sote 1 tane dana köfte ekmeksiz
Detoks suyu hazırladım sabah kendime içine biraz maydanoz limon salatalık yeşil elma ve çubuk tarçın koydum ılık suyla hazırladım ve su azaldıkça doldurdum gün boyu içtim..
Bugünüde kapattık şükür geceniz güzel olsun kızlar seviliyosunuz ❤️🥰

gunaydın kuzılarr
dun sabah 1 yumurta hafıf bır kahvaltı aptım domates vs ile
sonra gun ıcınde yarım corba ıctım
salata ile

aksam 1 kasık pılav 1 but yedım bu kadardı sonra da bır kahvem var ama starbbuks o sayılır mı bilmem :eğlence:

bugun ınsallah spora basslamayı dusunuyorum

İyi geceler KK'nın güzel ve azimli hanımları 💃🌸ben yine geç girdim buraya oğluşum 8 ayını bitirdi çok hareketli artık yürümeye uğraşıyo e bide ergenus kızımın kursları var hep bi koşturmaca şükürler olsun 🤲 asena87 asena87 evet bebeğim sahalara döndüm bollll eksiler görmek istiyorum artııkk 🤩 bu ara spor yapamadım ama yarın onada başlicam tam gaz devam...
Sabah sade türk kahvesiyle güne başladım
Kahvaltı Lor peynirli salata yaptım bi tabak ve yeşil çay
Ara öğün biraz kiraz 1 elma ve 1 şeftali sade türk kahvesi
Akşam yemeği sebzeli kabak sote 1 tane dana köfte ekmeksiz
Detoks suyu hazırladım sabah kendime içine biraz maydanoz limon salatalık yeşil elma ve çubuk tarçın koydum ılık suyla hazırladım ve su azaldıkça doldurdum gün boyu içtim..
Bugünüde kapattık şükür geceniz güzel olsun kızlar seviliyosunuz ❤️🥰
Merhaba, ben bu sayfada gezerken sizin bebek arabası ile yürüyüş yaptığınızı görmüştüm benim bebito da 7 buçuk aylık onunla çıkmaya biraz üşeniyordum o fotodan sonra onunla da çıkmaya başladım bana motivasyon oldunuz çok teşekkür ederim bunun için. Tek sıkıntım bizim burada öyle güzel park yok maalesef cadde ve sokaklar yoruyor biraz bazen onunla çıkıyorum bazen de eşime bırakıp yalnız çıkıyorum ama yine de günde 10 bin adım atıyorum en az bir haftadır.
Menü de çok güzel bol eksiler dilerim.

Ben de güne hindistan cevizi yağlı sade Türk kahvesi ile başladım 1,5 litre kadar suyumu içtim 12.30'da da haşlanmış yumurta, lor peyniri, yeşil soğan, kapya biberli salata yapıp yiyeceğim.

X