kurutma makinesi kullanıyorsanız kokuları kalıcı olmuyor.bu arada konudan bagımsız bır soru sormak ıstıyorum
kullanıp memnun kaldıgınız sıvı deteryan ve en uzun kokan yumusatıcı onerebilir misiniz
Cuma demişti sankiasena87 artık pazartesileri tartılıyoruz değil mi?
Bu hafta pazartesi tartıldık ya bundan sonra böyle mi devam edicez sorayım dedimCuma demişti sanki
Lavinia22 cuma gunleri hala canim,
Gecen hafta bayram donusu durumumuzu gorelim diye tartildik.
Kizlar yarin sabah tarti gunu, tarti fotograflarini ve gecen haftayla aradaki farki oglene kadar bildirelim...
Ya ben diyet yapamiyorum.
Citir atistirmaliklar tuzagina dustum ya kahvalti ya da aksam yemegini bu sagliksiz seylerle yapmaya basladim, offfff.
Burger restoranlarda sogan halkasi,citir peynir,nugget falan.Nedir o atıştırmalık dediklerin?
Ayyy asena yapma onlar çok yağlı ve güzel maalesef.Burger restoranlarda sogan halkasi,citir peynir,nugget falan.
Hic boyle sagliksiz seyler yemezdim, su an her gun yemeye basladim
Kurtarin beniii
Siparis veriyorum.Ayyy asena yapma onlar çok yağlı ve güzel maalesef.
Evde mi var yoksa sipariş mi ediyosun?
Siparis veriyorum.
Gozumu actigim gibi is arkadasima hangisinden yiyelim diye soruyorum.
Bayramdan once basladi bu ama sureklilige donunce canım sıkıldi, hadi biraz zayifladim diye odul olarak kabul ettim bastan ama neyse sıkıldim zaten.
Yaz ya,herkes tatilde, ben de aksam yemegi yapmamaya basladim.onu duzene gecirsem olacak.
S Spizella sana dun chloe tingten bahsetmistim ya.
Dun onu yapan arkadasimla gorustuk.
Kiz hamileyken bile yuruyus yapmaktan,egzersizden durmuyordu.
Cocuk 4 yasinda, hep spor yapar.o kadar guzel bir fizigi var ki su gibi akiyor uzerinde elbise.
Nasil da guzel motive ediyor insani,anlatiyor falan zaten psikolog ama ondan ayrilip eve gelip koltuga yigildim her zamanki gibi.
Günaydın canım , şimdi en güzeli domates salatalık kekik tuz yanına da güzel bir peynir .yumurta seversen biberli domatesli yumurta benim favorim . Öyle menemen gibi değil daha susuz omlet gibi oluyor. Ben de öyle yiyeceğim.varsa bir de ceviz .Günaydın napıyosunuz? Ben daha kahvaltı yapmadım, kahvaltıda ne yesem acaba
omlet iyi fikirGünaydın canım , şimdi en güzeli domates salatalık kekik tuz yanına da güzel bir peynir .yumurta seversen biberli domatesli yumurta benim favorim . Öyle menemen gibi değil daha susuz omlet gibi oluyor. Ben de öyle yiyeceğim.varsa bir de ceviz .
Afiyet olsun. Şimdiden iyi tatilleromlet iyi fikir
yarın bir haftalığına tatile gidiyoruz o yüzden evde bişey yok :)
peynirli bi omlet yapayım
sağolasın