Ben resim çekmeyi unuttum bugün kızlar ama şöyle bir telefondan kayıt ettiği resim var.Eki Görüntüle 3269124
Geçen hafta 113 tüm .
Fark 900 Gr
ay tebrik ederim hızlı hızlı gider inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben resim çekmeyi unuttum bugün kızlar ama şöyle bir telefondan kayıt ettiği resim var.Eki Görüntüle 3269124
Geçen hafta 113 tüm .
Fark 900 Gr
İnşallah canım. Seni yakalarsam yeter banaay tebrik ederim hızlı hızlı gider inşallah
Spor Yapabilen insanlara ben de hayranımS Spizella sana dun chloe tingten bahsetmistim ya.
Dun onu yapan arkadasimla gorustuk.
Kiz hamileyken bile yuruyus yapmaktan,egzersizden durmuyordu.
Cocuk 4 yasinda, hep spor yapar.o kadar guzel bir fizigi var ki su gibi akiyor uzerinde elbise.
Nasil da guzel motive ediyor insani,anlatiyor falan zaten psikolog ama ondan ayrilip eve gelip koltuga yigildim her zamanki gibi.
Çok tatlısın ama bence ben bundan sonra çok yavaş veririm.İnşallah canım. Seni yakalarsam yeter bana
Aslında güzel bir tabak bende ton balıklı salata severim . Sadece içine ekmek atmıyorum ama bence çok lezzetli oluyor.Eki Görüntüle 3269192
Abuk subuk bi öğün hazırladım
2 minik dilim glutensiz ekmek
1 light ton balığı
1 salatalık
Yarım domates
Biraz mor lahana
Limon sirke 1 kaşık zeytinyağı
Normalde hiç yemeyeceğim bişeydir bu ama
Bu süper bir tartı. Maşallah sana
Hoşgeldin tekrarGünaydın kızlar 2 gündür dikkat edemedim
Bugün menüm ile tekrar döndüm
Tunayadin canim. Çok iyi vermişsin.Günaydın hanımlar Pazartesiden bugüne 800 gram gitmiş. Birazdan kahvaltımı yapacağım .Sizleri de tebrik ediyorum. Umarım bir an önce kilolarımızdan kurtuluruz
Sabit olman bile çok iyi. Tekrar sağlıkli beslenmeye dönersin. Yalnız yemek daha iyi . Alışırsın zamanla.
Afiyet olsun canım . Ben de ton balığı çok severim.Eki Görüntüle 3269192
Abuk subuk bi öğün hazırladım
2 minik dilim glutensiz ekmek
1 light ton balığı
1 salatalık
Yarım domates
Biraz mor lahana
Limon sirke 1 kaşık zeytinyağı
Normalde hiç yemeyeceğim bişeydir bu ama
Aslında güzel bir tabak bende ton balıklı salata severim . Sadece içine ekmek atmıyorum ama bence çok lezzetli oluyor.
ne iş yapıyosun :)
Bir kurumun yoneticisiyim, yazin daha rahatiz diyette de rahatliga girdim.ne iş yapıyosun :)
Ton balığı olur mu iki kere acaba ?ben normalde balık hiç sevmem ama doktor haftada 2 kere dedi, mecbur yiycem artık. yedikçe alışırım belki
Tamam canim
Ellerine sağlık. Teşekkür ederim.Eki Görüntüle 3269345
Masallah dordunuz de kilo vermissiniz,
tebrik ederim
Bu hafta ben de cabalayacagim.
Duzenim degisince bocaladim.
D Deltavealfa ne zamandir tartilmiyorsun canim.
adyas , BurcuYengec kizlar nerelerdesiniz?
Canın sağolsun. Yavaslamani istemem istediğin kiloya gelirsin inşallah.Çok tatlısın ama bence ben bundan sonra çok yavaş veririm.