- 13 Kasım 2019
- 1.285
- 1.395
O biri benim. Ben de senin gibiyim kismazsam kilo gitmiyor.merhabalar hanimlar herkese bol eksiler
asena87 canim hayirli olsun topigin, bende sizlere katilabilirmiyim?
yasim 28, boyum 1.72 guncel kilom 58.3 (- 64.5 ten cok zor dustum) resemen ac kalarak geldim amacim 57-56 olup sabitlemek ama cok zor gitmiyor resmen kilolar yapismislar bana :)
detox lazim demis birileri tam ustune gelmisim :)
Bugun nilay kececinin son paylastigi 2 gunduk detoxu yapiyorum.
1.gun:
Sabah kahvalti: yarim ananas+ 2 dilim peynir + baharat
Ogle: 2 ananas yada karpuz + 2 dilim peynir
ara: 10 adet fistik
aksam: salatalikli baharatli cacik
2. gun
sabah : 2 haslanmis yumurta /menemen + 10 zeytin
oglen: 10 finfik + 10 badem (yada 20 findik badem farketmez) + 4 hurma yada kayisi
aksam: 2 haslanmis yumurta /menemen + 10 zeytin
soda kahve serbest ama tabi sutlu kahv minimum olmali.
Çok geçmiş olsun canım. Biraz dikkat edersen inşallah düzelir ilaç kullanmadan gecer gider .Selam arkadaşlar ben diyetisyenle ve doktorla görüştüm kötü kolesterolüm 190 çıkmış bu yaşıma göre çok yüksekmiş.
Bu sebeple testi tekrarlayacakmışız haftaya ve ilaç tedavisine başlaman gerekiyor dedi
Bu süreçte diyetisyen de bana ne yapacağımı anlattı
Bence bunlar kilo vermeye de yarar
Bu yüzden size de yazayım
yenebilenler: az yağlı yoğurt, süt, peynir
Bakliyatlar
Haftada 2 kere kırmızı et
Diğer zamanlar hindi, tavuk balık (ızgara ya da haşlama ya da fırın)
Yemeklerin suyu yenmeyecek
Çavdar ya da tam buğday ekmeği sınırlı yenebilir. Ekmek yerine tam buğday makarna tüketilebilir
Yumurta beyazı her gün yenebilir ancak sarı haftada 3 gün yenebilir.
Kuruyemişler çiğ olacak ve hepsi aynı anda yenmeyecek
Meyve günde 3 porsiyona kadar olabilir
Kullanılan yağlar sadece zeytin ve ayçiçek yağı olacak
Tereyağ kuyruk yağı margarin yok
Salatalara yağ eklenmeyecek
Hazır ve paketli şeyler yenmeyecek
Sakatat yenmeyecek
Pasta krema kremşanti tahin helva hazır meyvesuyu gazlı içecek konserve turşu salamura yenmeyecek
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım. Biraz dikkat edersen inşallah düzelir ilaç kullanmadan gecer gider .
Selam canim.kilo almaman guzel.haydi simdi tam gaz baslayalim.Selam hanımlar bayadır girmedim. Bayramda diyet falan yapmadım. Bi de sürekli yedirmeye çalışan bir annenin yanına gidince çok zor oluyor.Ama dün tartıldım ne almışım ne vermişim tam 64 yine
Bu hafta tam gaz geri döndüm . Sizlerinde çok fazla artısı yok bence hepsini halledicez .
Menü paylaşmaya devam
Ben de katilabilir miyim
Selam kizlar. Boy, kilo ve yas bilgilerinizi bekliyorum tabloya eklemek icin.ve menu paylasimlari duzenli olacakBenide alirmisiniz araniza hedef 60 güncel 68 boy 152
Bu ara bana da bildirim gelmedi, haydi tam gaz baslayalimmmSelam kızlar nasılsınız. Bildirim gelmedi bana yazdikleriniz. Nedenini bilmiyorum. Son iki gün dışında gayet iyi gidiyorum. Bugün rutinime dönme günü. Kilom şuan 113.1 .
Canim selam, hosgeldin, iyi yaptin.merhabalar hanimlar herkese bol eksiler
asena87 canim hayirli olsun topigin, bende sizlere katilabilirmiyim?
yasim 28, boyum 1.72 guncel kilom 58.3 (- 64.5 ten cok zor dustum) resemen ac kalarak geldim amacim 57-56 olup sabitlemek ama cok zor gitmiyor resmen kilolar yapismislar bana :)
detox lazim demis birileri tam ustune gelmisim :)
Bugun nilay kececinin son paylastigi 2 gunduk detoxu yapiyorum.
1.gun:
Sabah kahvalti: yarim ananas+ 2 dilim peynir + baharat
Ogle: 2 ananas yada karpuz + 2 dilim peynir
ara: 10 adet fistik
aksam: salatalikli baharatli cacik
2. gun
sabah : 2 haslanmis yumurta /menemen + 10 zeytin
oglen: 10 finfik + 10 badem (yada 20 findik badem farketmez) + 4 hurma yada kayisi
aksam: 2 haslanmis yumurta /menemen + 10 zeytin
soda kahve serbest ama tabi sutlu kahv minimum olmali.
Canim gecmis olsun.normalde zayifsin beklenmez ama hem ırsi oluyor hem de beslenme tetikliyor iste. Ama sen indirirsin onu bence.Selam arkadaşlar ben diyetisyenle ve doktorla görüştüm kötü kolesterolüm 190 çıkmış bu yaşıma göre çok yüksekmiş.
Bu sebeple testi tekrarlayacakmışız haftaya ve ilaç tedavisine başlaman gerekiyor dedi
Bakliyatlar
Çavdar ya da tam buğday ekmeği sınırlı yenebilir. Ekmek yerine tam buğday makarna tüketilebilir
Sakatat yenmeyecek
Pasta krema kremşanti tahin helva hazır meyvesuyu gazlı içecek konserve turşu salamura yenmeyecek
Chole ting neymiş diye bakacağım. Bi spor yapsam ne güzel fit olurumSelam canim.kilo almaman guzel.haydi simdi tam gaz baslayalim.
Selam kizlar. Boy, kilo ve yas bilgilerinizi bekliyorum tabloya eklemek icin.ve menu paylasimlari duzenli olacak
Bu ara bana da bildirim gelmedi, haydi tam gaz baslayalimmm
Canim selam, hosgeldin, iyi yaptin.
Sen hedefine yaklastin tabi artik.
Kizlarbritneyyyyy azimlidir fazlasiyla, gecenlerdr 2 haftalik chloe ting yapiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Canim gecmis olsun.normalde zayifsin beklenmez ama hem ırsi oluyor hem de beslenme tetikliyor iste. Ama sen indirirsin onu bence.
Benimde sinirda tam.
Spordan nefret ediyorsun ama keske yapsan var yaaaaben de boyleyim.
britneyyyyy bizi gaza getirir belki spor konusunda.
Geçmiş olsunSelam arkadaşlar ben diyetisyenle ve doktorla görüştüm kötü kolesterolüm 190 çıkmış bu yaşıma göre çok yüksekmiş.
Bakliyatlar
Sakatat yenmeyecek
suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsun? sonrasında çok sık tuvalete gitmiyor musun?selam kızlarrrr
aksam 3 kasık fasulye yemegı yedım
yanında salata o da 3 kasık,
ilerleyen saatlerde biraz kaçamak yaptım
su 3 lt uzerınde
gayet normal içiyorum midem bulanıyor zaten. evet gidiyorum sıksuyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsun? sonrasında çok sık tuvalete gitmiyor musun?
su içmeden kilo veremezsin kilo vermek iistiyorsan su içeeceksin:)suyu nasıl bu kadar çok içebiliyorsun? sonrasında çok sık tuvalete gitmiyor musun?
günde 2 bardak falan içiyorum :)su içmeden kilo veremezsin kilo vermek iistiyorsan su içeeceksin:)
suyu arttırmalısınız bence. alkali su da çok iyi diyorlar .günde 2 bardak falan içiyorum :)
bence de arttırmalıyım da aklıma bile gelmiyor, önüme şişe koyuyorum içince tuvalete gitmem gerekiyor. 2 kat aşağıda tuvalet diye üşeniyorum 1 bardak içince hemen gitmem gerekiyor. saat başı da işi bırakıp gidemem kisuyu arttırmalısınız bence. alkali su da çok iyi diyorlar .
içine limon nane gibi aromalarda içilebilir hae geliyor
ben kullanmıyrum cunku dusuk tansiyon var
ahaha evet 1 bardak su 1 saat sonra vucut işleyip atıyor bendebence de arttırmalıyım da aklıma bile gelmiyor, önüme şişe koyuyorum içince tuvalete gitmem gerekiyor. 2 kat aşağıda tuvalet diye üşeniyorum 1 bardak içince hemen gitmem gerekiyor. saat başı da işi bırakıp gidemem ki