Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

Mutlu bayramlar herkese bugün off gün yapabiliyor muyuz

Dünki menümü yazmadım ama her şey stebildi artık kahvaltıda ekmek yemiyorum bu benim için bir devrim
Akşam da çok az yiyorum tartıyı merak ediyorum

Herkese iyi bayramlar
D Deltavealfa evet pazartesiye kadar isteyen paylasim yapsin daha esnek olalim dedik.
Pazartesi gunu tartilacagiz.
Tamamdır ben yapayım yine de

Bugün sabah baklava sarma yedim ama akşam yoğurt meyve yedim toplam 920 cal almışım

Sabah haşlanmış yumurta peynir sarma zeytin

Öğle Özgür takıldım

Akşam 1 activia 1 kayısı 1 erik

Gunaydin
Dun normal bir kahvalti, ara ogun ve aksam yemegi yedim.
Aslinda cok asiri cesitli, bol karbonhidratli bir kahvaltiya gittik ama canim istemedi cok.
Suyumu ictim, ailemin yanindayim, sahile gidip 1 saat yurudum.
Bugunu bilemiyorum, evde 3 ogun uzaktan misafir var, surekli karbonhidrat uretilip, tuketilecek

Siz de cok abartmayin bayramda, sonra alinan 2 kiloyu vermek cok zor oluyor bizim bunyelerde.

Merhaba herkese
Ben bu sabah hazır yufkadan patlıcanlı börek yaptım. 1 küçük yufkanın yarısını yedim

Öğlen ise 1 bardak soğuk kahve içtim evde yaptım. Filtre kahveyle sütü karıştırdım içine şekerli vanilin ve buz koyup çalkaladım. Frappucino gibi bişey oldu.

Akşam yemeğimi saat 4 te yedim. Salata ve airfryerda yağsız pişirdiğim 1 parça tavuk bonfile

Ne zamandır süt içmiyordum içince çok feci şişlik ve gaz sorununa yol açtı. Sütü de hayatımdan çıkarıyorum mecburen. Laktozsuz alırım artık

Ben kahvaltıda çok dikkatliyim artık ama öğlen bozdum akşam yemeği yemedim bu yüzden kahve vs ile geçiştşrcem en fazla meyve yerim

Bugün kimseler yok herhalde.

Ben sabah çeyrek simit (kendim yaptım)
peynir
Zeytin
Domates

Öğlen yok

Akşam çok az et kızartması (airfryerda yağsız) ve salata

Merhaba bu sabah badem sütlü kakaolu yulaf lapası yedim
öğlen 1 bardak ayran
akşam yarım avokado, kremalı makarna ve biraz et döner (fazla kaçırdım)

bakalım pazartesiyi bekliyorum ama boyun kısmında gıdım vardı gıdı yok oldu :)

Herkese selam.
Yogunluktan hic buraya girmemisim yeni aklima geldi, yarin sabah kendi evimde olacagim, aile evinde dikkat etmeye calistim ama umarim almamisizdir bu hafta.
Pazar guzel beslenelim, pazartesi sabahi tarti fotograflarini bekliyorum kizlar...
Hadiiiiii bayram bitttiiiiiii

günaydın herkese
pazar pazar çalıstıgım için bu saatten erken uyandım
tatilde malesef ki kaçamaklarım oldu her ne kadar dikkat etsem de oldu yani snuç itibariyle
yarın gorecegm rakamda odem de var bunu biliyorum
bu arada bir süre tutunca kendini sonrasında gerçekten iştahın olmuyor cok az bogazımı tutabilsemde BU SEFER DE bunu fark ettim kzlar bu cok iyi bişey. vucut ıste
mıyor artık o zararlı seylerı. kısıtlama gibi baskıcı diyetler yapmyıroum hıcbır zaman .
cunku sonrasında daha cok ıstahl olarrak herseyı silip süpüyorum

NEYSE GÜNAYDIIIIIIIIIII

günaydın artık herkes dönsün yahu :)
ben sabah 1 krep, 3-4 dilim sucuk, 2 dilim süzme peynir

öğlen 1 bardak ayran

akşam da mangalda pişmiş tavuk kanadı ile salata yiyeceğim.

diyete başladığımdan beri hiç paketli gıda, dondurma, tatlı hatta meyve (1 kere 1 dilim karpuz hariç) bile yemedim.

Ben kaloriyi asmasam da karbonhidrat yedim az az.
Midem bulaniyordu, ben de en ozendigim seylerden yiyordum.
Paketli gida olayi cok hos.
6 aydir ben de cok azalttim.gecen hafta zuber duzinesi aldim bir daha da almam.
Eliminasyon diyeti yapmistim o ara tum zararli seylerden kurtulup oyle devam ettim.

Zuber güzel bence ben de yiyordum özellikle antep fıstıklısı çok güzel

1 ay önceden dahiliyeye randevu almıştım. Şişkinlik gaz karın ağrısı vs diye (hassas bağırsak sendromu rahatsızlığım var) ama şimdi geçti. Yine de gidip değerlerime baktırayım bari. Saat 11 de randevum en azından kolesterol şeker vs onlara baktırırım

Gunaydin
Gecen hafta 62.7
Bugun 62.6
Kilo veremedim, zaten yedim de yani.
bugun alisveris yapip baslayabilirim insallah.

Kizlar, artiysa da arti, cumaya kadar veririz,cekinmeyin bildirim yapmaya.

Herkese selaaammmm ben geldim hemde bomba gibi problemlerimi çözdüm çok şükür diyete kaldığım yerden devam hiç kilo veremedim bu hafta ama olsun yeniden başlayıp cumaya kadar telafi edicem. Hemen tartılıp atıyorum kızlar

Kizlar sabah tartıldım 71.10 Foto desteklemiyor istersebiz lazımsa araştırıp çözmeye çalışın foto yüklüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…