Sıkı Takipli Diyet Grubu 🌸

kızlar 2gundur esımın kuzenı kaza yaptı onun için rast gele yedıkdikkat ettım ama paylaşılacak gıbı degıldı paylaşmadım yarın tekrardan dıkkat etmeye başlayacagım
Gecmis olsun, umarim iyidir. Bayram da geldi dikkat et tatlilara.
Bu uygulama nedir
Ben de gireyim
Fatsecret programi. Her gun tam menulerimi yazip makto oranina bakardim, kacamaklara basladigimdna beri onu da biraktim, kilo da veremedim.
Yani maksimum dikkat edince verebiliyorum,biraz dikkat edeyim de veririm olmuyor bende.
Sabah 1 haşlanmış yumurta
3-4 cherry domates
2 küçük dilim peynir
Salatalık
1 dilim pastırma

Öğlen 2 yemek kaşığı kadar airfryer da pişirilmiş kabak patlıcan havuç kızartması ve yoğurt

Arada 1 mangolu içecek var starbucks

Akşam yine aitfry da pişirilmiş azıcık patates kızartması
Salata
Afiyet olsun.100 grami 157 kaloriymiş, karbonhidrat tabi. Frappucinodur herhalde🙂

12.00:yulaf lapasi; 1 sb sut, 3 yk haslanmis yulaf, rondoda 1 elma,3 ceviz,2 yk tahin,tarcin

15.00; maalesef 6 kare cikolata

18.30: 1 kase tavuk suyu corba,
3 kasık guveç et.

Birazcik sundan da alayim ne olacak ki dedigimden beri kilo veremiyorum, cidden sifir kacamaksiz duzgun diyet yapmam gerekiyor.

12.00:yulaf lapasi; 1 sb sut, 3 yk haslanmis yulaf, rondoda 1 elma,3 ceviz,2 yk tahin,tarcin

3 kasık guveç et.

Birazcik sundan da alayim ne olacak ki dedigimden beri kilo veremiyorum, cidden sifir kacamaksiz duzgun diyet yapmam gerekiyor.
Çikolata işi fena yiyince duramıyo insan
Regl dönemimdeyim ben de ama tatlı asla yemicem dediğim için yemiyorum. Gerçi ben normalde de çok sevmem tatlıyı. Beni de hamurişleri yakıyor :)

Saat geç oldu ama evin işi bitmiyor bayramlar bana zor geliyor.
Sabah 2 yumurta 2 kaşık kıyma ile
Domates salatalık

Akşam bir keten tohumu ekmeği ile pizza dünden kalan
3 kaşık ciğer domates salatalık
Bol su içtim spor bugün ev işi yapmaktı
Selam canım bende merak ettim pizza 1 dilim yesem bile kesin kilo gitmiyor benden illa kalorisi az olmalı çünkü metobolizmam cidden yavaş onu fark ettim

Senin nasıl kilo gitti mi

3 kasık guveç et.

Bugün benim de canım aşırı tatlı çekti 2 parça yedim akşam da çekti 🥶 activia yoğurt yedim sakinleştim

Bugün dışardaydım o yüzden mi artık bilmiyorum sürekli yemek istedim toplam 1012 kalori almışım çok oldu 800-900 civarında bırakıyordum

Menüm şöyle
Sabah 2 yumurtalı menemen, 1 dilim peynir , 7 zeytin , 1 salatalık

(Sabahları ekmeği bıraktım aslında asla bırakamaz gibiydim mutlaka kepekli ekmek yerdim ama şimdi ekmeksiz sofradan kalkabiliyorum)

Ara

tabi ekmeksizlikten mi artık bilmiyorum kızıma poğaça aldım fırından yemedi 😏 ben 2 parça aldım üğgğgğfğ lokma gibi yani parça büyüklüğü😬

Poğaça arkasına 2 parça da çikolata

Akşam
Biberli et yemeği 1 tabak

Ara
1 activa yoğurt

Kendime yorumum; meyve yemiyorum poğaça sırasında yanımda elma olsa onu yer geçerdim

Meyve yemeye çalışacağım artık

Spor;4000 adım

Regl dönemimdeyim ben de ama tatlı asla yemicem dediğim için yemiyorum. Gerçi ben normalde de çok sevmem tatlıyı. Beni de hamurişleri yakıyor :)
Vicdan yaptim 30 dakika tempolu yuruyus egzersizi yaptim youtubedan💪💪💪
YAZIO uygulamanın adı app store da gördüm öyle
Yazio ya ucretliydi ya da istedigim seyler yoktu icinde silmistim hemen. Fatsecret kullanmiyorsaniz tavsiye ederim.
Selam canım bende merak ettim pizza 1 dilim yesem bile kesin kilo gitmiyor benden illa kalorisi az olmalı çünkü metobolizmam cidden yavaş onu fark ettim

Bizler, yani cabuk kilo alip zor verenler...
Baskalari gibi biraz ondan biraz bundan yiyetek kilo veremeyen kisileriz.
Yani ciddi ciddi kacamaksiz diyet yapmak lazim.
Bugün benim de canım aşırı tatlı çekti 2 parça yedim akşam da çekti 🥶 activia yoğurt yedim sakinleştim

Metabolizmayı hızlandıracak tavsiyeleriniz var mıdır ?
Maydanoz,limon haslaniyor sabahlari.
kahvalti ve aksam yemeginden once iciliyor, bence 10 gun dene ama kacamaksiz...

2,3 gun aksam yemeklerinde rendelenmis haslanmis kabak ustune yogurt dene bir de.

Nasil gidiyor canim?
PIzza disinda kalori cok az gibi duruyor, tartildin mi hic cumadan sonra?
Benim keten tohumlu ekmeğim çok az kalorili bunlar içindekiler . Bu fatsecret programı gayet kullanışlı.
IMG_20230626_222710.jpg

Gecmis olsun, umarim iyidir. Bayram da geldi dikkat et tatlilara.

Fatsecret programi. Her gun tam menulerimi yazip makto oranina bakardim, kacamaklara basladigimdna beri onu da biraktim, kilo da veremedim.
Yani maksimum dikkat edince verebiliyorum,biraz dikkat edeyim de veririm olmuyor bende.

Afiyet olsun.100 grami 157 kaloriymiş, karbonhidrat tabi. Frappucinodur herhalde🙂
Bende o programı kullanıyorum iyi oluyor.
Ben de hamurcuyum🥺

Aslında bu aralar geç saatte akşam yemeği yiyorum erken yesem belki daha iyi veririm.
Bugün dışardaydım o yüzden mi artık bilmiyorum sürekli yemek istedim toplam 1012 kalori almışım çok oldu 800-900 civarında bırakıyordum

Menüm şöyle
Sabah 2 yumurtalı menemen, 1 dilim peynir , 7 zeytin , 1 salatalık

(Sabahları ekmeği bıraktım aslında asla bırakamaz gibiydim mutlaka kepekli ekmek yerdim ama şimdi ekmeksiz sofradan kalkabiliyorum)

Ara

tabi ekmeksizlikten mi artık bilmiyorum kızıma poğaça aldım fırından yemedi 😏 ben 2 parça aldım üğgğgğfğ lokma gibi yani parça büyüklüğü😬

Poğaça arkasına 2 parça da çikolata

Akşam
Biberli et yemeği 1 tabak

Ara
1 activa yoğurt

Kendime yorumum; meyve yemiyorum poğaça sırasında yanımda elma olsa onu yer geçerdim

Meyve yemeye çalışacağım artık

Spor;4000 adım
Canim aabaha 5 ceviz bir avuç fındık veya fıstık yersen gorbak ne güzel olacak
Metabolizmayı hızlandıracak tavsiyeleriniz var mıdır ?
Benimki de çok yavaş . Vücut yaşım 80 çıkıyor.hasimato beni yaslandirdi vallahi.
Teşekkur ederim araba pert ama hepsi cok şükür iyiler
Allah yardımcıları olsun.

Herkese selam, ben de bugun ailemin yanina gidiyorum umarim bayramda cok cozutmayiz.

11.30; 1 sb süt,3 kasik yulaf, 3 ceviz,1 elma,
2 yk tahin, tarcin= yulaf lapası

15.30: 1 züber

18.00: guvecte et yemegi.

Su duzenli ictim.
Hareket bugun olmaz belki.

sabah kahvaltı
yağda yumurta biraz patates kızartma
domates yarım dilim ekmek

öğlen saat 3 de
türk kahvesi

akşam
yarım tabak mantı
2kaşık pilaki

saat 8cıvarı 2bardak çay 1bayram şekeri

Herkese selam, ben de bugun ailemin yanina gidiyorum umarim bayramda cok cozutmayiz.

11.30; 1 sb süt,3 kasik yulaf, 3 ceviz,1 elma,
2 yk tahin, tarcin= yulaf lapası

15.30: 1 züber

18.00: guvecte et yemegi.

Su duzenli ictim.
Hareket bugun olmaz belki.
Sen su içme işini sanırım bayağı düzene oturtmuşsun. Ben hiç içemiyorum

İyi bayramlar
Bayram kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
Biraz domates
Yarım sosis yedim

Öğlen 1 adet sigara böreği (yağsız airfryer da pişirildi)

Son 2 gündür biraz kilo vermiş hissediyorum bende çok gaz problemi olurdu ekmeği kestiğimden beri şişkinlik ve gaz olmuyor

X