- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Yok tabi canım haftaya inşYarın göremeyiz sanırım ama haftaya görelim artık. Senin son hedefin kaç?
Önce kendimizi sıkı tutup, yazmaya çalışalım. Yola çıkalım da, eksiklerimizi yolda düzeltelim.Öncelikle her akşam topluca ne yediysek yazalım. Ilerleyen günlerde spor, yürüyüş ekleyelim. Görevler verelim. Yavaş da olsak devamlı olalım. Bırakmayalım.
Ben 51 e kadar inmek istiyorum ama 53 de olur.Yok tabi canım haftaya inş
Son hedefim 57 veya 59
Senin?
Yine çok az yemişsinİyi akşamlar arkadaşlar
1.00 x 1 Adet Salatalık11 kcal
2.00 x 1 Adet Domates28 kcal
1.00 x 100gr Kapya Bi̇ber40 kcal
5.00 x 1 Adet Yeşi̇l Zeyti̇n35 kcal
5.00 x 1 Adet Si̇yah Zeyti̇n40 kcal
0.50 x 100gr Mi̇hali̇ç Peyni̇ri̇174 kcal
2.00 x 1 Adet Elma120 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon Pi̇ri̇nç Çorbası (Domatesli̇)248 kcal
2.00 x 1 Porsi̇yon (200gr) Çoban Salata168 kcal
5.00 x 1 Adet (5gr) Acı Si̇vri̇ Bi̇ber Turşusu5 kcal
Toplam869 kcal
0.75 x 1 Saat Yürümek/Yürüyüş (Hafi̇f Tempo)
150 kcal
Akşam yemeğinde tıka basa doydum.Yine çok az yemişsin
İŞTE canım bende aynı hatayı yapıyorum işyetimde az bişeyler yesem3-4 gibi akşamda o kadar yemeyiz bundan sonra onu deneyecemAkşam yemeğinde tıka basa doydum.Hâlâ daha açlık hissetmiyorum. Aslında tam olarak aç uyumak istiyorum,vücut sindirimle ugrasmayip kendini yenilesin diye. Ama akşamları ,ara öğün falan yapmadığım için çok acıkmış oluyorum,kalorisi az olsa da miktar çok oluyor yemeklerimde.
Meyve ve az miktarda kuruyemiş yenebilir.İŞTE canım bende aynı hatayı yapıyorum işyetimde az bişeyler yesem3-4 gibi akşamda o kadar yemeyiz bundan sonra onu deneyecem
Aslında bu ara öğünler de ana öğünlere çok yüklenmenin önüne geçmesi açısından iyi oluyor. Ben seviyorum ikindi öğünlerini. Kahve, maden suyu, badem, hurma gibi...Akşam yemeğinde tıka basa doydum.Hâlâ daha açlık hissetmiyorum. Aslında tam olarak aç uyumak istiyorum,vücut sindirimle ugrasmayip kendini yenilesin diye. Ama akşamları ,ara öğün falan yapmadığım için çok acıkmış oluyorum,kalorisi az olsa da miktar çok oluyor yemeklerimde.
Öğlen 12.30 13.00 arası ilk öğünü yiyorum. Akşam da 17.30 18.00 yemiş oluyorum. O arada extra insülin salgılanmasın diye en fazla su içiyorum.Aslında bu ara öğünler de ana öğünlere çok yüklenmenin önüne geçmesi açısından iyi oluyor. Ben seviyorum ikindi öğünlerini. Kahve, maden suyu, badem, hurma gibi...
Evet kızlar,çok yalnız bıraktınız bizi. Dönün yuvaya artıkMerhaba
31.10.2023
08.00 sütlü Türk kahvesi
12.30 Omlet, zeytin, erik
15.00 Şekersiz Türk kahvesi, piko
20.00 Haşlanmış karnabahar (kıymalı ve yoğurtlu) salata
Colombre teşbihte hata olmaz, körler sağırlar birbirini ağırlar gibi olduk. Menü bildirimi yapan sadece ikimiz kaldık