Teşekkür ederimAllah kavuştursun
benim kızım (5 yaşında) az önce bana keşke çalışmasaydın benim kimsem yok dedi.
bu aralar işim gereği geceleri de ders çalışıyorum evde (o uyuduktan sonra ama arada uyanıp çalıştığımı görünce kızıyor)
ona çok taktı kafayı
ilerde umarım ben de bir takdir görürüm
Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..Herkese selam.
Dokulmus gruo hep.maalesef ben de saglam cikmadim,yazin diyeti bozunca.
Su an 64 kiloyum ve onumde 1 ay var 3,4 kilo vermek icin.
Ama şoyle bir sey var.3 aydir asiri sagliksiz beslendigim icin kilo alimi fazla olmasa da tum vucudum yaglandi,hicbir kiyafet asla olmuyor.
Yani bu bir ayda spora agirlik vermeliyim.
Eskisi gibi buraya yazabilir miyim bilemiyorum,bir turlu o enerji gelmiyor.
S SpizellaBurcuYengec kizlar yaaa bir yol bulun bana.cidden kilo vermeliyim.
Bir de 2 kilo aldik guya yuzum ay gibi yuvarlak olduyani şükür tabi ama 2 yuz hacim var sanki su an yuzumde
ayy kahvaltına bayıldımm tam benlik ama işyerimdeyimGünaydın limonlu suyumu içtim şimdi de kahvaltı
canım istenmeyen bir gebelik miydi??Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..
Ne yazıkki bende de durumlar fena 78 de kaldım ne ileri ne geri gidemedim 1 haftadır da tartılmadım zaten yediklerime de pek dikkat etmedim açıkçası
Bide şuan hamileyim bende yeni öğrendim büyük bi şok geçirdikten sonra durumu kabullendim bugünlerde biraz daha iyiyim
Yakın zamanda diyetisyene gidicem malesef çok kilom var ve ben hamileliklerimde 30 kiloya kadar alabilen bi insanım o yüzden bu süreci diyetisyen yardımıyla fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum inşallah başarabilirim..
Diyetisyene başladığımda menülerimle buraya dönüş yapıcam birlikte yeniden başlayabiliriz canım..
Tebrikler sağlıkla gelsin inşallahAhhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..
Ne yazıkki bende de durumlar fena 78 de kaldım ne ileri ne geri gidemedim 1 haftadır da tartılmadım zaten yediklerime de pek dikkat etmedim açıkçası
Bide şuan hamileyim bende yeni öğrendim büyük bi şok geçirdikten sonra durumu kabullendim bugünlerde biraz daha iyiyim
Yakın zamanda diyetisyene gidicem malesef çok kilom var ve ben hamileliklerimde 30 kiloya kadar alabilen bi insanım o yüzden bu süreci diyetisyen yardımıyla fazla kilo almadan tamamlamak istiyorum inşallah başarabilirim..
Diyetisyene başladığımda menülerimle buraya dönüş yapıcam birlikte yeniden başlayabiliriz canım..
kaç haftalık oldu ? :)Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..
Herkese selam.
Dokulmus gruo hep.maalesef ben de saglam cikmadim,yazin diyeti bozunca.
Su an 64 kiloyum ve onumde 1 ay var 3,4 kilo vermek icin.
Ama şoyle bir sey var.3 aydir asiri sagliksiz beslendigim icin kilo alimi fazla olmasa da tum vucudum yaglandi,hicbir kiyafet asla olmuyor.
Yani bu bir ayda spora agirlik vermeliyim.
Eskisi gibi buraya yazabilir miyim bilemiyorum,bir turlu o enerji gelmiyor.
S SpizellaBurcuYengec kizlar yaaa bir yol bulun bana.cidden kilo vermeliyim.
Bir de 2 kilo aldik guya yuzum ay gibi yuvarlak olduyani şükür tabi ama 2 yuz hacim var sanki su an yuzumde
canım istenmeyen bir gebelik miydi??
hayırlı uğurlu olsun
Teşekkürler kızlaryani şöyle bebeğimi emzirdiğim için düşük dozlu DKH kullanıyordum sigara falanda koruyuculuğunu etkiliyomuş malesef sadece 1 gün unuttum o günde yumurtlama günümmüş sonradan farkettim olan oldu artık şuan istemiyordum ne yalan söyleyeyim ama Rabbim nasip etti bi kaç gündür alışmaya çalışıyorum işte herşeyin hayırlısı olsunTebrikler sağlıkla gelsin inşallah
olsun olsun çok güzel olmuş Rabbimden gelmişTeşekkürler kızlaryani şöyle bebeğimi emzirdiğim için düşük dozlu DKH kullanıyordum sigara falanda koruyuculuğunu etkiliyomuş malesef sadece 1 gün unuttum o günde yumurtlama günümmüş sonradan farkettim olan oldu artık şuan istemiyordum ne yalan söyleyeyim ama Rabbim nasip etti bi kaç gündür alışmaya çalışıyorum işte herşeyin hayırlısı olsun
Hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Ahhh asenam nasılsın benim güzel arkadaşım valla çok özledim sizi burayı koştura koştura diyet yapmayı full motive uyanıp tartıda eksi kovalamayı çok özledim..
GünaydınnnGünaydın arkadaşlar
Birşeyler yapsak da düzene girsek başka gruba girdim yok ya olmadı geri çıktım kilo bildirimi de yapılmadı tekrar cuma geliyoArkadaşlar menülerimizi gün içinde paylaşsak dahi her akşam topluca paylaşmaya ne dersiniz? Son öğünümüzden sonra liste halinde, saat belirterek yediğimiz her lokmayı yazarsak tüm gün neler yediğimizle yüzleşmiş oluruz.
Şu işi el birliğiyle bir düzene koyalım hadi.Paylaşımlar düzenli olursa yorumlamak, birbirimize destek olmak da peşinden gelecektir.
Tablomuzun son hali bu mu???
Bu geçen haftanın bu hafta yapılmadıTablomuzun son hali bu mu???
Hadi bakalım kendinize gelin
akşama menüleri bekliyorummmm
ensenizdeyim ona göreeeee